Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Biriniz haber versin lütfen konuya yazmasınıburaya konu aç sonra hiç uğrama youtıbe'üzerinden devam et oldumu şimdi ?
Biriniz haber versin lütfen konuya yazmasınıburaya konu aç sonra hiç uğrama youtıbe'üzerinden devam et oldumu şimdi ?
Abi bir insan kendisini bu kadar mı ifade edemez?İşte biz kendisine bunları sormuştuk gelip bu açıklamayı yapsa şimdiye kargosu bile yola çıkardı belki.
Sen sus zatenBana yazılarını göndermiyorum ?
Abi daha benim 65 im yok ki sana 75 ayarlayalımBu konu çözülünce bana da bi 75" ayırır mısın Adem Helvacı ustam erkenden rez alayım da sonradan kalmaz malmaz rija ediyorum sizden adem bey siz sesine ses olun magduriyetime ses olun olucanızı düşünüyorum
Benim de yok abim 49 var sayende olcak rija ediyorum sizden adem bey siz sesine ses olun magduriyetime ses olun olucanızı düşünüyorum saygılar en derin hörmnetlerimle : DAbi daha benim 65 im yok ki sana 75 ayarlayalım
Abi hemen paket yapıyımAbi daha benim 65 im yok ki sana 75 ayarlayalım
sıraya geç hemşehrimŞu benim 8kglik makineyi 10-15kg yaptırayım, hatta elim değmişken kurutmalı da olsun
Şaka bir yana, vesteli bu şekilde anlatırken inşallah hakkı olan televizyondan da olmaz vatandaş.
Hocam vatandaşı da anlamak lazım, adam uzun süre televizyonsuz kaydıysa aynı televizyonun sorunsuzunu da verseler haklı olarak tatmin olmaz.Sakin şekilde derdini anlatmayı becerse günde 2-3 sefer Vestel. M.hizmetlerini arasa işini çözecek bir m.h temsilcisi bulurdu ama hat hut ben 1yıldır mağdurum diye ses yükselterek konuşursa işi çözülmez tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Eğri oturup doğru konuşalım. Ben Vestel'in yerinde olsam mahkemeye veririm hem de elimde o kadar imkan varken. Kanalda yaptığı C/P leri görseniz amanın.Şu benim 8kglik makineyi 10-15kg yaptırayım, hatta elim değmişken kurutmalı da olsun
Şaka bir yana, vesteli bu şekilde anlatırken inşallah hakkı olan televizyondan da olmaz vatandaş.
adem ben bir arasaniz diyorum sifir dokuzyuz doksan alti ucyuz otuz birEğri oturup doğru konuşalım. Ben Vestel'in yerinde olsam mahkemeye veririm hem de elimde o kadar imkan varken. Kanalda yaptığı C/P leri görseniz amanın.
Haklıysak sonuna kadar savunalım ancak bize göre haklıysak fakat yasaya göre haksızsak zaten haksızız demektir ne diyelim ki?
Aynen şu gizli enflasyon meselesinde olduğu gibi.
Vatandaş haklı, TV yi aldığı dönem verdiği para 3bin
tv şimdi olmuş 5bin
Vestel efendi ödüyor 3bin
Vatandaş yeni tv ye ödeyecek 5bin
Aradaki 2bin?
O da kullanım amortisman payı diyorlar enflasyon farkına karşılık.
Kardeşim siz benim malımı yapın, ben aynı amortisman değeri ile kendi malımı kullanmaya devam eder 2000 cepte tutarım.
Lakin dostumuz durumu hiddetle ele aldığı için kendisine antipati topluyor. Sorulara cevap yok, anlaşılır bir dil ile anlatılan bir durum yok.
100 ayrı yerde yazılan 100 ayrı karmakarışık yazılar bütünü var.
Hak böyle aranmaz, senin makine de 15kg olmaz zorlama bence
Yok hocam yok, enflasyonu, makinesi batsın, ben verdiğim parayı geri istiyomHak böyle aranmaz, senin makine de 15kg olmaz zorlama bence