Ben arkadaşın oğlunun bu yüzden yemek yemediğini , "alo gel şuna bişeyler söyle" dediğini,beni dinlemeyince de sigortayı kapattığımı hatırladım şimdi ?Winning Eleven 3
Şu oyunu saatlerce oynardık yaahiç bıkmazdık arkadaş , büyülenmiş gibi olurduk
![]()
Ben arkadaşın oğlunun bu yüzden yemek yemediğini , "alo gel şuna bişeyler söyle" dediğini,beni dinlemeyince de sigortayı kapattığımı hatırladım şimdi ?Winning Eleven 3
Şu oyunu saatlerce oynardık yaahiç bıkmazdık arkadaş , büyülenmiş gibi olurduk
![]()
Futbol oyunu dışında Dino Crisis ve Resident Evel favori oyunlarımdı Playstation 1'de Adem hocamİşin ilginç yanı, mesleki olarak da ister istemez her dönemin oyun makinelerini de oyunların bir çoğunu da biliyorum.
Benim dönemim hiç geçmiyor yani, Hepsi benim dönemim
Birtek şu futbol oyunlarını oynamazdım. Ne izlerim, ne severim, ne oynarım![]()

PS1 dediğinde Tomb Raider (Bitirmiştim oyunu), Silent Hill (Bitirdim), Syphon Filter (Bitirdim, üstüne bir daha bitirdim), Crash Bandicooth (İsmi yanlış yazmış olabilirim oyunu da yarım bıraktım) gibi oyunlar ilk aklıma gelenler olur.Futbol oyunu dışında Dino Crisis ve Resident Evel favori oyunlarımdı Playstation 1'de Adem hocam![]()

Beğenin üzerine fare geldiğinde çıkıyor pcde,telde nasıl oluyor bilmiyorum ,sende parmağını getirsen (şaka tabii)Yaa bu beğen yerine gülücük nasıl koyuyorsunuz , ben bulamadım telefondan giriyorum diye mi bulamıyorum![]()

PS1 dediğinde Tomb Raider (Bitirmiştim oyunu), Silent Hill (Bitirdim), Syphon Filter (Bitirdim, üstüne bir daha bitirdim), Crash Bandicooth (İsmi yanlış yazmış olabilirim oyunu da yarım bıraktım) gibi oyunlar ilk aklıma gelenler olur.
Ace Combat ve adını hatırlayamadığım ama bitirdiğim bir oyun daha vardı![]()

PS1 Sony tarafından tekrar piyasaya sürülmüş içinde 20 adet oyunla birlikte , ne zaman çıkmış bu ürün bilmiyorum ama şimdi muhabbeti açılınca bi bakayım dedim satışı var mı diye bunu buldumPS1 dediğinde Tomb Raider (Bitirmiştim oyunu), Silent Hill (Bitirdim), Syphon Filter (Bitirdim, üstüne bir daha bitirdim), Crash Bandicooth (İsmi yanlış yazmış olabilirim oyunu da yarım bıraktım) gibi oyunlar ilk aklıma gelenler olur.
Ace Combat ve adını hatırlayamadığım ama bitirdiğim bir oyun daha vardı![]()

Basılı tutunca çıkıyormuş hocam teşekkür ederimBeğenin üzerine fare geldiğinde çıkıyor pcde,telde nasıl oluyor bilmiyorum ,sende parmağını getirsen (şaka tabii)
![]()

Anaaa,ben şaka yapmıştım inan ,o zaman güle güle kullanBasılı tutunca çıkıyormuş hocam teşekkür ederim![]()

Abi varlığın bile yetiyor sorun çözmeyeAnaaa,ben şaka yapmıştım inan ,o zaman güle güle kullan![]()

Gecenin 01:30zunda bastım kahkahayı,hanım şööle bir yüzüme bakıp , " şiiişşş,saat birbuçuk,kadın yarın işe gidecek" dediAbi varlığın bile yetiyor sorun çözmeye![]()

Evet,komşumuzdan bahsediyor,(ben adını yazmadım kadın dedim) ,hemşiredir,sabah erkenden işe gidiyor ?Kadın?![]()
O zamanlar 48-64-128kb bilgisayarlarda geceler boyu oynadığımız oyunlardan dı