BOTECH 600 HD PLUS ve BOTECH 600Z dönüşüm yazılımları

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
Şimdi bana bi usb to rs232 lazım öylemi, iki tarafı dişi olan rs232 kablo işe yaramaz mı ustam?

E Çevrimdışı

Egeliyiz

Yeni Üye
30 Kas 2020
39
38
rs.png
ustam bu mini üclu soketi nereden buluruz yer izmir

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
Ara birim olmadan yazılım atarsan bomba olur bu işlem sevgili cemel :)
Ben köye gittiğimde eğer yerinde duruyorsa (hırsız çalmadı ise,çünkü işine yaramayanları yere atmış),bendeki aparatların fotosunu çekeyim :)
Bu şekilde yaparsam bomba olur dediğin cihaza kısa devre falan yaptırıp cihazı nakavt mı yaparız yani. Bilmeyince ne zormuş, eminim örenince baya kolaymış dicez ama bakalım...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu şekilde yaparsam bomba olur dediğin cihaza kısa devre falan yaptırıp cihazı nakavt mı yaparız yani. Bilmeyince ne zormuş, eminim örenince baya kolaymış dicez ama bakalım...
Bomba olur derken, arabirimsiz anlamında yazdım ,mubarek :)
Ama kısa devre olur mu olmaz mı bilmiyorum ,cihazın nakavt olma ihtimali var tabii ,hem cihaz hem pc portu da olabilir ,senin geri verdiğin ch340 cihazı burada arıyoruz bulamııyoruz biz ,bende 3 adet var ,birisi pl2303 ki yıllardır kullanıyorum tabii driveri yüklüyerek ( @kabus22 bunu senin için yazdım)
Sendeki cihaz ne idi ,(belki çok sormuşumdur :) )

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
Ama kısa devre olur mu olmaz mı bilmiyorum ,cihazın nakavt olma ihtimali var tabii ,hem cihaz hem pc portu da olabilir ,senin geri verdiğin ch340 cihazı burada arıyoruz bulamııyoruz biz ,bende 3 adet var ,birisi pl2303 ki yıllardır kullanıyorum tabii driveri yüklüyerek ( @kabus22 bunu senin için yazdım)
teraspy teraspy ustam benim hiç ch340 diye bi cihazım olmadı geri verdiğim. Biriyle karıştırmış olmayasın beni sevgili abim ?

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
pl2303 yes

Geri
Üst Alt