ustam bu mini üclu soketi nereden buluruz yer izmir
Ben bunu eski masaüstü içinden söktüm 4 lüydü 3 lü yaptım, yavaş yavaş tosulama dönemimiz bunlar daha yolun başındayız ?ustam bu mini üclu soketi nereden buluruz yer izmir
Oooo, bir İzmirli daha .Neresindensin acabaustam bu mini üclu soketi nereden buluruz yer izmir
hava alanı cıvarındaOooo, bir İzmirli daha .Neresindensin acaba
sevgili cemel yazmış ,eski bir vcd,dvd,pc,hatta modem de olabilir ,onların içinde bulunur
Hangi hava alanı ,Çiğli mihava alanı cıvarında
Bu şekilde yaparsam bomba olur dediğin cihaza kısa devre falan yaptırıp cihazı nakavt mı yaparız yani. Bilmeyince ne zormuş, eminim örenince baya kolaymış dicez ama bakalım...Ara birim olmadan yazılım atarsan bomba olur bu işlem sevgili cemel
Ben köye gittiğimde eğer yerinde duruyorsa (hırsız çalmadı ise,çünkü işine yaramayanları yere atmış),bendeki aparatların fotosunu çekeyim
Bomba olur derken, arabirimsiz anlamında yazdım ,mubarekBu şekilde yaparsam bomba olur dediğin cihaza kısa devre falan yaptırıp cihazı nakavt mı yaparız yani. Bilmeyince ne zormuş, eminim örenince baya kolaymış dicez ama bakalım...
teraspy ustam benim hiç ch340 diye bi cihazım olmadı geri verdiğim. Biriyle karıştırmış olmayasın beni sevgili abim ?Bomba olur derken, arabirimsiz anlamında yazdım ,mubarek
Ama kısa devre olur mu olmaz mı bilmiyorum ,cihazın nakavt olma ihtimali var tabii ,hem cihaz hem pc portu da olabilir ,senin geri verdiğin ch340 cihazı burada arıyoruz bulamııyoruz biz ,bende 3 adet var ,birisi pl2303 ki yıllardır kullanıyorum tabii driveri yüklüyerek ( @kabus22 bunu senin için yazdım)
Sendeki cihaz ne idi ,(belki çok sormuşumdur )
pl2303 yesBomba olur derken, arabirimsiz anlamında yazdım ,mubarek
Ama kısa devre olur mu olmaz mı bilmiyorum ,cihazın nakavt olma ihtimali var tabii ,hem cihaz hem pc portu da olabilir ,senin geri verdiğin ch340 cihazı burada arıyoruz bulamııyoruz biz ,bende 3 adet var ,birisi pl2303 ki yıllardır kullanıyorum tabii driveri yüklüyerek ( @kabus22 bunu senin için yazdım)
Sendeki cihaz ne idi ,(belki çok sormuşumdur )
komşuyuz demeki,Gaziemirde'yim.Hangi hava alanı ,Çiğli mi
Ben Gaziemirde'yim ,bizim hava alanı daha büyük
Aa,ben 73 sokaktayım,hava lojmanlarının karşısıkomşuyuz demeki,Gaziemirde'yim.
iyi bilirim orayıAa,ben 73 sokaktayım,hava lojmanlarının karşısı