Estağfurullah abi Allah hayırlı uzun ömür versin inşallah ?Aaa, evet , odunq ile karıştırdım yaşlandım artık iyice ,valla kusura bakma sevgili cemel
Estağfurullah abi Allah hayırlı uzun ömür versin inşallah ?Aaa, evet , odunq ile karıştırdım yaşlandım artık iyice ,valla kusura bakma sevgili cemel
Teşekkür ederim ,amin cümlemize inşallah ?Estağfurullah abi Allah hayırlı uzun ömür versin inşallah ?
da ,sen ne taraftasıniyi bilirim orayı
gaziemir cıkışı hava alanını gecince menderes yolu uzerinde G.konutlarıda ,sen ne taraftasın
dorudur sorun gorunmiyorO zaman bağlantım bu şekilde doğru değil mi ustam.
Yakınmışız pandemi azalsın ,buluşuruz bir güngaziemir cıkışı hava alanını gecince menderes yolu uzerinde G.konutları
Evet ,doğru ,ama dediğim aparatı mutlaka almalısın ,direk bağlama cihaza neme lazımO zaman bağlantım bu şekilde doğru değil mi ustam.
rs232 çıkışı doğru olsada uydu girişi 5 32 farklı olabiriO zaman bağlantım bu şekilde doğru değil mi ustam.
memnuniyetle, pandeminin hiç bitesi yoki abimYakınmışız pandemi azalsın ,buluşuruz bir gün
Baktım olmuyor bende yeşille kırmızının yerini değiştiririm siyahta hem fikiriz değil mi? Cihazda sağdan 1 olan 5...rs232 çıkışı doğru olsada uydu girişi 5 32 farklı olabiri
Evet, sağ "5"(şase yani,toprak),bu arada sevgili cemel senin meslek ne acaba merak ettim ,nöbete kalıyorum deyince ,benim yeğenlerde gece nöbete kalıyorlar ama onların 2si hastanedeler,2si de bmcdeBaktım olmuyor bende yeşille kırmızının yerini değiştiririm siyahta hem fikiriz değil mi? Cihazda sağdan 1 olan 5...
Security ?Evet, sağ "5"(şase yani,toprak),bu arada sevgili cemel senin meslek ne acaba merak ettim ,nöbete kalıyorum deyince ,benim yeğenlerde gece nöbete kalıyorlar ama onların 2si hastanedeler,2si de bmcde
Hımm, o zaman pc ve uydunun güvenliğini ön planda tutmalısınSecurity ?