Evettt,özellikle sevgili mert bak bakalım tek tıkla(!) Ottplayer
Kumandadan internete tıkla,ordan wevd seç,içine gir ottplayer tıkla .... ohoooo
NOT:
MB91-MB96-MB97 kartlarda denenmiştir,diğer kartlarda da kullanılabilir diye düşünüyorum
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
evet klasörsüz attım usb ye ama başlamadı hiç bir şeyBu kart tv bende olmadığından deneyemiyorum maalesef,ama 91,95,96 ve 97 serisi tvlerde kesin açılıyor,,bu arada geri dönüşün için teşekkür ederim,en azından bilgi sahibi oluyorum böylece.
Usbyi tvye taktığında otomatik başlıyor,tuşa bile basmaya gerek yok,mümkünse farklı usblerle de deneyip denersen sevinirim,bu arada index html ile resmi klasör olmadan kopyaladın değilmi?
Benim tvde tek usb girişi var usb port alırsam tv wifi dongle ve diğer usbleri görürmü (tv 22fa7100)Hocam ben bu link i tıklayın USB yükledim söylediğiniz gibi ama sonrası nasıl olucak smart vewd uygulamasının içinde ssiptv mı acicaz orda nereye kullanıcı adı veya şifre yazilicak karıştırdım ben biraz , mümkün se TV de uygulama adımlarını fotoğraf çekip atabilirmisiniz tşk ederim.
SSIPTV farklıdır,bu farklı,buradaki işlem ottplayer ile ilgilidir,MB130 kart ile usb takınca açılmıyorsa yapacak bir şeyim yok maalesef.?bu TV de ssiptv de bulunan kanallar bunları açmıyor sanırsam şifre gerek , bnm mb130 anakart ,bu kanalları izlemek için ne yapmam gerek bu linki USB TV taksam bu kanallar mı açılır yoksa farklı bir yerden mı IPTV indirmem gerek , bu IPTV internet ortamından nasıl izlenir ücret vs guvenebilecegimiz sitesi var mı tşk ederim.
O zaman sizin kartla olmuyor (MB120)evet klasörsüz attım usb ye ama başlamadı hiç bir şey
Bende port ile hem kablosuz fare+klavye hemde bellek çalışıyor,denemek için arkadaşından alıp deneyebilirsin ?Benim tvde tek usb girişi var usb port alırsam tv wifi dongle ve diğer usbleri görürmü (tv 22fa7100)
Valla o zaman bizim kartlara göre olmuş,zaten içinizde gariban bizim tvler vardı,bu sayede yüzleri güldü ?MB130 maalesef, hiçbir tepki vermiyor
bu TV de ssiptv de bulunan kanallar bunları açmıyor sanırsam şifre gerek , bnm mb130 anakart ,bu kanalları izlemek için ne yapmam gerek bu linki USB TV taksam bu kanallar mı açılır yoksa farklı bir yerden mı IPTV indirmem gerek , bu IPTV internet ortamından nasıl izlenir ücret vs guvenebilecegimiz sitesi var mı
tşk ederim.