Ayhan--sfm
Aktif Üye
- 24 Ağu 2019
- 69
- 34
Tşk ederim hocam kayıt oldum e-posta bekliyorumlinkte kayit olmaniz lazim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tşk ederim hocam kayıt oldum e-posta bekliyorumlinkte kayit olmaniz lazim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
teraspy vestel'de ott player ve ssIP TV haricinde başka ip tv uygulaması göremiyorum ss-iptv kullanıyorum fakat satın aldığım m3u linkini bağlantı oluşturup ss-iptv TV uygulamasında kullanıyorum trt4k da görüntü yok ses var birkaç kanal daha böyle ott de de indirilemiyor problemi yaşıyorum onda da aynı ss-iptv uygulama sında olduğu gibi indirilmiş m3u dosyası olarak değil bağlantı oluşturarak kurmaya çalışıyorum fakat indirilemiyor hatası alıyorum bir çözümü mevcut muBilemiyorum denemek lazım,tvde bir sorun yaratmıyor,deneyebilirsin...
Ssiptv uygulama olarak mi kullanıyorsunuz yoksa harici USB ile mi?teraspy vestel'de ott player ve ssIP TV haricinde başka ip tv uygulaması göremiyorum ss-iptv kullanıyorum fakat satın aldığım m3u linkini bağlantı oluşturup ss-iptv TV uygulamasında kullanıyorum trt4k da görüntü yok ses var birkaç kanal daha böyle ott de de indirilemiyor problemi yaşıyorum onda da aynı ss-iptv uygulama sında olduğu gibi indirilmiş m3u dosyası olarak değil bağlantı oluşturarak kurmaya çalışıyorum fakat indirilemiyor hatası alıyorum bir çözümü mevcut mu
Vestel'in marketine giriyorum oradan uygulamayı açıyorum USB ile hiçbir şekilde işlem yapmıyorumSsiptv uygulama olarak mi kullanıyorsunuz yoksa harici USB ile mi?
Anladim hocam inş çözüm bulursunuzVestel'in marketine giriyorum oradan uygulamayı açıyorum USB ile hiçbir şekilde işlem yapmıyorum
Tvden izlenme-bağlanma halinden bir foto alsam :?teraspy vestel'de ott player ve ssIP TV haricinde başka ip tv uygulaması göremiyorum ss-iptv kullanıyorum fakat satın aldığım m3u linkini bağlantı oluşturup ss-iptv TV uygulamasında kullanıyorum trt4k da görüntü yok ses var birkaç kanal daha böyle ott de de indirilemiyor problemi yaşıyorum onda da aynı ss-iptv uygulama sında olduğu gibi indirilmiş m3u dosyası olarak değil bağlantı oluşturarak kurmaya çalışıyorum fakat indirilemiyor hatası alıyorum bir çözümü mevcut mu
Abi ssiptv harici USB ile kodlama yaptınmı yapacak misin konuyu biraz okudum bende kalsın felan demişsin ? eski konu bu yeni konularında varmı ssiptv harici USB modu?Çok daha önceleri tüm kullanıcılardan "Herkese" adı altında tvlerinden alınma dosyalar veya tvleriyle ilgili bilgiler istemiştim,çeşitli konular arasında bulabilirsiniz,bu sistemi de MB9x üstü kartlar için özel olarak denemek istemiştim,ama ne yazıkki önceki isteklerimde kimseden olumlu cevap alamadığımdan ayrıca da bunun için istek yapmadım,çünkü yine cevap alamayacaktım ama sanırım MBxxx kartlarda da çalışacaktır diye düşünüyorum,aslında sağlığım elverseydi buradaki Vestel bayiinde deneyecektim ama olmadı bir türlü,yinde de çarşıya çıktığımızda deneyeceğim.
Olay aslında çok ahım şahım birşey değil,ama kimsenin aklına gelmeyen bir durumdur,açık olarak yayınlama yerine beğenme ile yayınlamayı uygun gördüm,bunu asla beğeni sayım artsın diye yapmadığımı belirteyim.
Bu konuyu da açıkladım ki "kızgınlığım" bilinsin istedim
Bu arada meşhur index.html içindeki linki değiştirip, istediğiniz web sitesi linkini verebilirsiniz,yani:
yerine istediğiniz linki yazabilirsiniz,usb takınca o siteye direk giderKod:http://widget.ottplayer.es
İşin aslı ISS midir nedir,hani wevd içindeki ,o da açılıyor ama akıllı adamlar,link olmasın diye cihaz bilgilerini istiyorlar ama karşılarında alo'nun var olduğunu unutuyorlar
Tabii o linki veremiyorum çünkü bana aittir kendileri,ama ben ott tercih ettim,belki kafam eserse ISS denilen uygulamanın linkini nasıl alacağınızı açıklarım,şimdilik susma hakkımı kullanıyorum
EK:
Hahahahaaaa,oğlana "süper bişey" demişim,şimdi fark ettim iyimi
Yok o bende kalsınAbi ssiptv harici USB ile kodlama yaptınmı yapacak misin konuyu biraz okudum bende kalsın felan demişsin ? eski konu bu yeni konularında varmı ssiptv harici USB modu?
Begenmediysen sende kalsın abi ? ama ağır gelirse yinede yükünü paylaşmaya hazırız ? ottplayer gerçekten iyi tema değiştim menü değiştim yazı renkler değiştim çok süper oldu gerçekten hayalim den ötedeyim şuan varol ?Yok o bende kalsın
Ama beğenmediğimi de yazayım o zaman ssipi ,ott daha iyi geliyor bana
Filmi sonuna kadar izletiyor değil mi ,yani yarıdan sonra pat diye kesilmiyor yani.Begenmediysen sende kalsın abi ? ama ağır gelirse yinede yükünü paylaşmaya hazırız ? ottplayer gerçekten iyi tema değiştim menü değiştim yazı renkler değiştim çok süper oldu gerçekten hayalim den ötedeyim şuan varol ?
Aynen abi izliyorum açıkcası hz yusuf filmini hep parça izledim diye onu ayarladım tüm bölümlerini 4 bölüm izledim şuan kapanmadı ama bir kere ileri alırken takıldı veya bende kaynaklı da olabilir ileri ileri bastım sonra geri bastım çok ileri aldım diye takıldı internet de yavaş onunda etkisi var diye düşündüm geri yaptım o kanalı tekrar açtım sorun yok izledim şuan beIN spor 2 açtım birşey dikkatimi çekti normal izlerken ses Le görüntü farkı seyretmeye başladı yedek olan beIN 2 açtım 10 dk dır sorun yok ama netim yavaş olduğunu düşünüyorum etkisi vardır sanırımFilmi sonuna kadar izletiyor değil mi ,yani yarıdan sonra pat diye kesilmiyor yani.
iP tv izliyoruzArkadaşlar ben acemiyim kusura bakmayın bununla ne yapıyorsunuzZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ott player in sitesine hesabımla giriş yapıp çalma listesi kaydedemiyorum indirilemiyor hatası alıyorum aynı hesap ile TV'ye giriş yapıyorum fakat çalma listem olmadığı için TV'de boşTvden izlenme-bağlanma halinden bir foto alsam :?