normalde daha hizlisi daha iyi olur ama dedigim gibi arac sisteminde performansa ne kadar ihtiyac duyariz bu önemliNormal koşullarda biz olsak snapdragon der geçeriz. Ancak siz araç multimedia sisteminden ne kadar performans beklemek gerekir? sorusunu soran birisiniz. Dolayısıyla sizinle aynı bağlamda düşündüğümüzde gerekli değil.
Hayırlı olsun kaliteli şık duruyor ay sonu gelmeden sende olur.sparis verildi ilk mesaja bilgiler eklendi
4GB Ramli versiyonu tercih etmene sevindim.sparis verildi ilk mesaja bilgiler eklendi
agustosun 5 inde olacak diye söylüyor bakalim gelince birde montaj isi var sökmeyi yapmistim takmayi nasil yapicam bilmiyorumHayırlı olsun kaliteli şık duruyor ay sonu gelmeden sende olur.
en basindan beri 4gb ram en az olsun istiyordum fakat islemci konusunda kararsizdim 100 euro farki gözden cikardim sadece islemci farki degil diger modellere göre cözünürlük bluetooth versiyon vs gibi avantajlarda var4GB Ramli versiyonu tercih etmene sevindim.
2GB ram de performans sorunu yapacağın aşikardı.
çiftli sığacak mı.?telimat tarihi yaklasirken usb girisi konusuna halen bir cözüm bulamadim. fotografdaki isaretledigim yere nasil birsey yapacagimi bilmiyorum
orda kapak tarzi birsey koymuslar eger usb girisi donanimda olacaksa yeri hazir olsun diye benim eski arabada vardi bunda yok malesef
cihazla gelecek olan usb kablosunu oradaki kapagi cikartip torpido gözüne uzatabilirim
fakat ben daha temiz birsey olmasini istiyorum ve söyle birsey oraya takmak istiyorum
direkt o kapak kismina bu isb kabloyu oturtmak icin bir sekil yapilabilirmi yoksa buldugum su parcayi mi alsam daha iyi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bilmiyorum o yüzden burada yazdim parcayi sparis verdim geldiginde denerim diyordum ama sonradan birsey farkettim bu kablonun android cihaz tarafindaki baglanti soketi 4-6 pinli birsey ayni kablonun o tarz soketli versiyonu var ben direkt öyle birsey alsam bunu hic kullanmasamda olur gibi duruyorçiftli sığacak mı.?
6 pinli olan büyük ihtimal çift usb enerji bacaklarını ortak kullanıyordur.bilmiyorum o yüzden burada yazdim parcayi sparis verdim geldiginde denerim diyordum ama sonradan birsey farkettim bu kablonun android cihaz tarafindaki baglanti soketi 4-6 pinli birsey ayni kablonun o tarz soketli versiyonu var ben direkt öyle birsey alsam bunu hic kullanmasamda olur gibi duruyor
emin olmak icin hem cihazi satan elemana hemde usb aparati satan elemana mail attim cevap bekliyorum6 pinli olan büyük ihtimal çift usb enerji bacaklarını ortak kullanıyordur.
Havya ile açılabilir. Eğer usb soketinin çerçevesi varsa ona uygun açılır. Çerçeve açık olan kısmı (kenar izlerini) kapatır. Eğe ya da zımpara ile de biraz düzeltilirse hoş görünür.Bu sparis verdigim usb soketi torpido gözüne büyük gelecek soket icin hazir olan yerin ölcüsü 2.2 cm kare seklinde asagidaki fotografta isaretledigim gibi yanlardan biraz keserek 3.2x2.2 seklinde yer acmam lazim bunu en temiz kirmadan dökmeden özel aletler olmadan nasil yapabilirim önerisi olan varmi?