hayat uzun vadeli planlar yapmak icin cok kisa
saticilarla iletisim halindeyim ilk mesaja eklemeler yaptim su anda aktuel olan bir andorid sisteme tomtom vs kursam senin cihaz eski artik kullanamazsin uyarisi gelene kadar en az 5 sene gecer 5 sene icinde o arac bende kalirmi bilmiyorum zaten bu sistem degisikligine gitmek istememin sebebi hem güzel görünmesi hemde rahat bir sekilde müzik dinlemek icin tomtom kurmak navigasyon da diger önemli bir etken güzel görüntü ve müzik dinleme olayi cihaz bozulmadigi sürece sorun yapmaz android istedigi kadar eski olsun atarim icine flac müzikleri yüksek kalitede dinlerim imkan olurda bir amfi filan dahil edersem 10 numara sistem olur geriye sorun yapacak bir tek tomtom kaliyor oda en az 5 sene sorunsuz idare eder etmedigi yerde telefondan naviyi acarim cihazin ekrana yansitirim
birde blitzer diye bir uygulama var alamanyada kullanicilarin geri bildirimlerine dayanarak radar uyarisi yapiyor
yolda giderken ben bir radar görüyorum ve tiklayarak radar bildirimi yapiyorum bir kac kisi ayni seyi yaparsa diger kullanicilar oradan gececegi zaman program uyari veriyor.
kücük cihazlarda mevcut bluetooth üzerinden bilgileri alip uyari veren vs
Amazon product ASIN B07Q619ZKS
aslinda tomtom un radar uyarsi beni cok kurtardi gayet yeterli buluyorum ama ek olarak bu programida kullanabilirim o da gittigi yere kadar ve dedigim gibi gitmedigi yerde telefondan devam..