pvr aktifbende 3 62 35 var bunda bir değişiklik olacakmı
tv banner seffaf
divx destegi acik
winx animasyon kapali
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
pvr aktif
tv banner seffaf
divx destegi acik
winx animasyon kapali
yaziliminiz guncel..
pvr aktifbende 3 62 35 var bunda bir değişiklik olacakmı
pvr aktif
tv banner seffaf
divx destegi acik
winx animasyon kapali
pvr aktif değil bende ben sadece bu özelliği açmak istiyorum.yardımcı olabilirmisin.pvr aktif
tv banner seffaf
divx destegi acik
winx animasyon kapali
yaziliminiz guncel..
dediğini uyguladım pvr açılmadıpvr aktif değil bende ben sadece bu özelliği açmak istiyorum.yardımcı olabilirmisin.
pvr aktif değil bende ben sadece bu özelliği açmak istiyorum.yardımcı olabilirmisin.
dediğini uyguladım pvr açılmadı

mb 130 için olan profil almayı bulamadımprofil dosyanizi cekip gonderin .editleyip gonderirim...
profil dosyalarinin cekimi icin forumda konu acilmisti...
yontem ayni.siz kendiniz mb130 adinda boş text file oluturacaksınızmb 130 için olan profil almayı bulamadım
Sizde dosyalar tvden böyle mi alınıyor bir yanlışlık olmasın :unsure:yontem ayni.siz kendiniz mb130 adinda boş klasor ekliyeceksiniz
cahilliğimi bağışlayın yani boş bir klasör ve adi mb130 olacak sonra usb operations yapıyorum öylemi çünkü forumda bulamadım anlatımıyontem ayni.siz kendiniz mb130 adinda boş klasor ekliyeceksiniz
cahilliğimi bağışlayın yani boş bir klasör ve adi mb130 olacak sonra usb operations yapıyorum öylemi çünkü forumda bulamadım anlatımı
ben tv ye zarar vermekten korkuyorum. tv min profile dosyasını usb ye indirdimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hazır profil loader.sıkıştırılmış dosyayı çıkartın uygulayın.
walla araştıra araştıra google drive da öğrendimben tv ye zarar vermekten korkuyorum. tv min profile dosyasını usb ye indirdim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
editleme şansın varmı
M
mesutank pvr ve follow me özelliğine ihtiyacım yardımcı olursan sevinirimben tv ye zarar vermekten korkuyorum. tv min profile dosyasını usb ye indirdim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
walla araştıra araştıra google drive da öğrendimeditleme şansın varmı M mesutank pvr ve follow me özelliğine ihtiyacım yardımcı olursan sevinirim
link gönderdim ama link çalışmıyormusorun degil gonderin isterseniz...
bana da yetki ver bari,arşivimde bulunsunpaylasilabilir baglanti alin...link gönderdim ama link çalışmıyormu