BLUETOOTH SES BAĞLANTISI SES SORUNU.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sevgili fikoloji ,sıkıştırılmış dosyayı açamadığı için tv ,"upgrade_mbxxx.bin" olarak işlem yapmaya çalışıyor.
Tabii bunu txt dosyasıyla yapmaya çalışıyor -içinde var çünkü komut-

mur_fat Çevrimdışı

mur_fat

Yeni Üye
30 Ara 2018
22
ilginç, hayırlısı baklım

Hocam konuya Bluetooth ses sitemine bağlantı sonrası sesinin hem tv hemde cihazdan gelmesi ve tv kumandasından kontrol edilememesinden geldik. Sonuçta M [IMG]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/1/1125.jpg?1546810051[/IMG] M mesutank bana bir profil yaptı ve ses tv den otomatik bağlantı sonrası kesildi. Lakin o zaman da tv nin ses tuşları işlev yapmaz oldu. Benim de istediğim İphone"un aynı bluetooth cihaza bağlandığında sesi İphone dan kumanda ettiğim gibi olmasıydı. Bunun için M [IMG]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/1/1125.jpg?1546810051[/IMG] @mesutank arkadaş bana full yazılım yüklemem gerektiğini onunla da olmazsa anakart değişmesi gerektiğini bildirdi(Tv daha 1 haftalık). velhasıl ondan sonra ki süreci biliyorsunuz. Anladığım kadarıyla bu iş ancak bu kadar olacak. Yada fabrikadan yazılım yapması talep edilecek. Tabiki onu da ben talep edemem herhalde. Sizlerin gibi Üstad'lar bizim namımıza yaparlarsa sevineceğiz. Emeği geçen ve yardımcı olan herkese teşekkürler...

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Hocam konuya Bluetooth ses sitemine bağlantı sonrası sesinin hem tv hemde cihazdan gelmesi ve tv kumandasından kontrol edilememesinden geldik. Sonuçta M [IMG]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/1/1125.jpg?1546810051[/IMG] M mesutank bana bir profil yaptı ve ses tv den otomatik bağlantı sonrası kesildi. Lakin o zaman da tv nin ses tuşları işlev yapmaz oldu. Benim de istediğim İphone"un aynı bluetooth cihaza bağlandığında sesi İphone dan kumanda ettiğim gibi olmasıydı. Bunun için M [IMG]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/1/1125.jpg?1546810051[/IMG] @mesutank arkadaş bana full yazılım yüklemem gerektiğini onunla da olmazsa anakart değişmesi gerektiğini bildirdi(Tv daha 1 haftalık). velhasıl ondan sonra ki süreci biliyorsunuz. Anladığım kadarıyla bu iş ancak bu kadar olacak. Yada fabrikadan yazılım yapması talep edilecek. Tabiki onu da ben talep edemem herhalde. Sizlerin gibi Üstad'lar bizim namımıza yaparlarsa sevineceğiz. Emeği geçen ve yardımcı olan herkese teşekkürler...

iphone ile denediginizi yazmissiniz.bende android 7.1 yuklu samsung var .sesi hem tv den hem telefondan kontrol edebiliyorum anakart mb 130 vestel 49ud8400...android ile denemenizi tavsiye ederim...

mur_fat Çevrimdışı

mur_fat

Yeni Üye
30 Ara 2018
22
iphone ile denediginizi yazmissiniz.bende android 7.1 yuklu samsung var .sesi hem tv den hem telefondan kontrol edebiliyorum anakart mb 130 vestel 49ud8400...android ile denemenizi tavsiye ederim...
Bende neden olmadı anlamış değilim. Sesi bluetooth bağlantısı sonrası tv kumandasından kullanabilsem bana yetecek. Benim anakart da mb130 Vestel 55UD9300.

denebgoast45 Çevrimdışı

denebgoast45

Yeni Üye
3 Ocak 2019
6
ana konu karışmaya başladı mur_fat mur_fat arkadaşımız Televizyona BT üzerinden ses sistemi bağlıyor ve bu bağlantı sonrası TV ve Ses sistemi üzerinden birlikte ses geliyor, mur_fat mur_fat arkadaşımız aynı ses sistemine telefon bağladığını bu bağlantıda ses sisteminden sesin geldiği fakat telefonun sesinin kesildiğini aktarıyor. daha öncede ilettiğim gibi Televizyona BT üzerinden ses sistemi bağlıyor ve bu bağlantı sonrası TV ve Ses sistemi üzerinden birlikte ses geliyor bu bir arıza değil yapılacak bir çözümüde olmadığını servis bana söyledi "ne kadar doğru bilemiyorum" eğer elinizde Vestel harici BT özellikli başka marka ürünler var ise bu şekilde BT ses bağlantısı yaparak test ederseniz en azından farklı markalardaki durumu görebiliriz bizde buna göre görüş bildirebiliriz.

mur_fat Çevrimdışı

mur_fat

Yeni Üye
30 Ara 2018
22
ana konu karışmaya başladı mur_fat mur_fat arkadaşımız Televizyona BT üzerinden ses sistemi bağlıyor ve bu bağlantı sonrası TV ve Ses sistemi üzerinden birlikte ses geliyor, mur_fat mur_fat arkadaşımız aynı ses sistemine telefon bağladığını bu bağlantıda ses sisteminden sesin geldiği fakat telefonun sesinin kesildiğini aktarıyor. daha öncede ilettiğim gibi Televizyona BT üzerinden ses sistemi bağlıyor ve bu bağlantı sonrası TV ve Ses sistemi üzerinden birlikte ses geliyor bu bir arıza değil yapılacak bir çözümüde olmadığını servis bana söyledi "ne kadar doğru bilemiyorum" eğer elinizde Vestel harici BT özellikli başka marka ürünler var ise bu şekilde BT ses bağlantısı yaparak test ederseniz en azından farklı markalardaki durumu görebiliriz bizde buna göre görüş bildirebiliriz.

Merhaba denebgoast45 denebgoast45 .
Sesin bluetooth bağlantısı gerçekleşmesi sonrası otamatik olarak tv den kesilmesini M mesutank arkadaşın yapmış olduğu Profil modlaması ile çözdük. Benim nacizane isteğim sesin bluetooth a aktarılması sonrası ses kontrolünün tv kumandasından yapılması. Onun için biraz arkadaşları üzdüm. Konu yanlış anlaşılmasın isterim. Teşekkürler...

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Merhaba denebgoast45 denebgoast45 .
Sesin bluetooth bağlantısı gerçekleşmesi sonrası otamatik olarak tv den kesilmesini M mesutank arkadaşın yapmış olduğu Profil modlaması ile çözdük. Benim nacizane isteğim sesin bluetooth a aktarılması sonrası ses kontrolünün tv kumandasından yapılması. Onun için biraz arkadaşları üzdüm. Konu yanlış anlaşılmasın isterim. Teşekkürler...

estagfurullah .elimizden ne geliyorsa artik...

mehmet toprak Çevrimdışı

mehmet toprak 

Aktif Üye
22 Eki 2018
192
46
Slm
dostum profil dosyası aşagıdaki linkte .rarlı dosyayı cıkarttıktan sonra profile dosyasını oldugu gibi boş bir flash bellege takıp aşagıdakileri uygula
1 _menü tuşla
2 _4725 tusla
3 _usb operation u seç
4 _30 sn sonra diagnostic kısmından factory reseti yada ayarlardan ilk kurulumu seçip yeniden başlatıp tv nin kanal kurulumu renk vs ayarlarını yapıp kullanabilirsin
Ayrıca tv kanal geçiş menüleri şeffaf yaptım divx formatındaki video larıda etkinleştirdim.açılıştaki winx animasyonu nu kaldırdım..

Not:yazılım yükleme herzaman risklidir yükleme işleminin sorumluluğu tamamen yükleyiciye aittir...Sadece mb130 anakartlı vestel tv lere uygun ses ve modlu sw dosyasıdır hw profil dosyası herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için verilmemiştir.

Saygılarımla...

mrb. bu yazılım modlama yapılmış yazılımmı ? mb130 anakartlı regal 7020 ye uyarmı.ben pwr özelliği açık olsun istiyorum özellikle.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Ne yazıkki bu o kadar basit olmuyor. Sonuçta burada vestelin izni olmadan birşeyler paylaşılıyor. Ben fabrikaya senin adına işlem saglasam ve beni fark etseler bırakın beni servisi komple kapatırlar. Çünkü vestelin başındaki yöneticilerin bazılarında sorun var. Bunu Adem Helvacı Ado surekli dile getiriyor. Ne yazikki formda bir sürü kişi var ve ben böyle bir davranış sergiliyemiyorum. Koca formda adminler de dahil 2 kişide numaram vardır. Ve gerçek ismimi bilen 3 kişidir. Kişisel gizlilik nedeni ile bazı yere kadar yardımcı olabiliyoruz. Sizin yapmanız gereken servise başvurup yapılabiliyorsa yazılım desteği almanızdır

Geri
Üst Alt