BLUETOOTH SES BAĞLANTISI SES SORUNU.

mur_fat Çevrimdışı

mur_fat

Yeni Üye
30 Ara 2018
22
Haydaaa,nasıl oluyor bu? şaşırım şimdi ... Hangi dosyalar var usb içinde isimlerini alsam bir zahmet senden,merak ettim
İşte Bunlar.

IMG_1678.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hımmm,gerçekten ilginç :)
Bana ilginç gelen "upgrade" yapması,bişey daha sorayım müsadenle,tv kapalı usb tvye takıyorsun,fişi takıyorsun tv yi açıyorsun ,bu ekranmı geliyor hemen yoksa tv açınca biraz bekleyip ,sonra tv açılıp damı geliyor bu ekran?

mur_fat Çevrimdışı

mur_fat

Yeni Üye
30 Ara 2018
22
Hımmm,gerçekten ilginç :)
Bana ilginç gelen "upgrade" yapması,bişey daha sorayım müsadenle,tv kapalı usb tvye takıyorsun,fişi takıyorsun tv yi açıyorsun ,bu ekranmı geliyor hemen yoksa tv açınca biraz bekleyip ,sonra tv açılıp damı geliyor bu ekran?

Yükleme talimatında yazdığı gibi Tv fişini çekiyorum. USB yi Usb1 e takıyorum. Kumandadan OK tuşuna basılı tutarken fişi prize takıyorum. led ışık birkaçkez hızlı yanıyor ve bu ekran geliyor.
Cihaz daha 1 haftalık yeni.

mur_fat Çevrimdışı

mur_fat

Yeni Üye
30 Ara 2018
22
Bir Bluetooth ses sorunundan nerelere geldim. İlginize gerçekten teşekkürler. akşam akşam yordum. genede bir şeyler aklınıza gelirse yorumlarınızı bekliyorum.

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Full yazılımda loding şeklini göstermez demişsiniz ama OK tuşuna basıl iken tv'nin fişini taktığımda bende mavi ekran çıkıyor ve SOFTWARE UPGRADE ERROR yazıyor.

IMG_1676.jpg

IMG_1677.jpg

slm
görüntüde cihazın full yazılım değil de güncelleme modunda (core update ) oldugu görünüyor.full yazılım yükleme işlemi farklı olabilir...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Rica ederim ama ,yüklemenin böyle olması tuhafima gitti doğrusu,ilk kez gördüm,bence bir yerde hata var ama nerede,(tabii sende ve senin yaptığın işlemde değil)

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
mur_fat Çevrimdışı

mur_fat

Yeni Üye
30 Ara 2018
22
en üstte en bin dosyası halen sıkıstırılmıs durumda.onuda winrardan cıkartın.yesil yıldızlı dosyalar olacak usb de..

Ekran-Alintisi010beddae910d485.png

IMG_1679.jpg

Son durum bu. O dosyayıda belleğin içine açtım. Şimdi Zipli dosyayı silip Yükleme işlemini tekrar yapıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TEŞEKKÜRLER.....
Yükleme tamamdır.

IMG_1680.jpg

Son hali bu. Herhalde başardım. Ful yazılım ile fabrikadan geldiği hale geldi sanki.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt