İşte Bunlar.Haydaaa,nasıl oluyor bu? şaşırım şimdi ... Hangi dosyalar var usb içinde isimlerini alsam bir zahmet senden,merak ettim
Hımmm,gerçekten ilginç
Bana ilginç gelen "upgrade" yapması,bişey daha sorayım müsadenle,tv kapalı usb tvye takıyorsun,fişi takıyorsun tv yi açıyorsun ,bu ekranmı geliyor hemen yoksa tv açınca biraz bekleyip ,sonra tv açılıp damı geliyor bu ekran?
Full yazılımda loding şeklini göstermez demişsiniz ama OK tuşuna basıl iken tv'nin fişini taktığımda bende mavi ekran çıkıyor ve SOFTWARE UPGRADE ERROR yazıyor.
İşte Bunlar.
Çok bir bilgim yok. Bu cihazı yeni aldım ve acemisiyim. Bana F fikoloji üstadın verdiği yazılımı onun verdiği talimat ile yüklemeye çalışıyorum.slm
görüntüde cihazın full yazılım değil de güncelleme modunda (core update ) oldugu görünüyor.full yazılım yükleme işlemi farklı olabilir...
Evet ya,nasıl da fark etmedik,helal sana sevgili mesutanken üstte en bin dosyası halen sıkıstırılmıs durumda.onuda winrardan cıkartın.yesil yıldızlı dosyalar olacak usb de..
Çok bir bilgim yok. Bu cihazı yeni aldım ve acemisiyim. Bana F fikoloji üstadın verdiği yazılımı onun verdiği talimat ile yüklemeye çalışıyorum.
Evet ya,nasıl da fark etmedik,helal sana sevgili mesutank
en üstte en bin dosyası halen sıkıstırılmıs durumda.onuda winrardan cıkartın.yesil yıldızlı dosyalar olacak usb de..