BLUETOOTH SES BAĞLANTISI SES SORUNU.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yaparsın aslında sen,mb 96 kart ama galiba profilleri mb95 olsa gerek,toolbox ile değişir şeffaflık, veya M mesutank yolla buradan halletsin,,sadece transparan açılacağı için tvde sorun olmaz.

H Çevrimdışı

hkn40

Aktif Üye
1 Nis 2018
476
Yaparsın aslında sen,mb 96 kart ama galiba profilleri mb95 olsa gerek,toolbox ile değişir şeffaflık, veya M mesutank yolla buradan halletsin,,sadece transparan açılacağı için tvde sorun olmaz.

Hocam ben transparan açtım ama yine aynı.. aslında habire deniyorum.. bakalım nereye varacağız.. :)..toolbox da denemedim.. bir de ona bakarım artık...teşekkür ederim ..

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
MB 140 seg tv 32"
link:

aksam modlayip yollarim...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet yazılım güncelledim. Şuan en son yayınlanan V.3.62.35 yüklü. tv vestel 55UD9300

IMG_1668.jpg
full yazilim denemek gerebilir son care .olmazssa servis yolu ve kart degisimi gerekecektir...

mur_fat Çevrimdışı

mur_fat

Yeni Üye
30 Ara 2018
22
aksam modlayip yollarim...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

full yazilim denemek gerebilir son care .olmazssa servis yolu ve kart degisimi gerekecektir...
Ful yazılım derken kök yazılım mı. Full yazılımda hangisini atmam yazım. link verebilirmisiniz

denebgoast45 Çevrimdışı

denebgoast45

Yeni Üye
3 Ocak 2019
6
Ful yazılım derken kök yazılım mı. Full yazılımda hangisini atmam yazım. link verebilirmisiniz
merhaba BT için uğraşmayın ben servis ile görüştüm olmadığını söyledi mecbur BT kapatıp kulaklık üzerinden devam ettim ,
BT bağlantısı ile kulaklık bağlantısı farklıdır, arkadaşların ilettiği profile yazılım kulaklık bağlantısında sesi kesiyor ve kumanda ile sinema sistemini kontrol edebiliyorsunuz, bt bağlantısında TV sesi kısılmaz 2 sesi de kontrol etmenin en kolay yolu TV sesi sıfıra çekmek ,ses sistemi ile denemek

mur_fat Çevrimdışı

mur_fat

Yeni Üye
30 Ara 2018
22
merhaba BT için uğraşmayın ben servis ile görüştüm olmadığını söyledi mecbur BT kapatıp kulaklık üzerinden devam ettim ,
BT bağlantısı ile kulaklık bağlantısı farklıdır, arkadaşların ilettiği profile yazılım kulaklık bağlantısında sesi kesiyor ve kumanda ile sinema sistemini kontrol edebiliyorsunuz, bt bağlantısında TV sesi kısılmaz 2 sesi de kontrol etmenin en kolay yolu TV sesi sıfıra çekmek ,ses sistemi ile denemek
Teşekkürler. Benim de aklımdan o geçiyor lakin kulaklık çıkışı ile Bluetooth arasında ses kalitesi açısından çok fark var. Onun için çaba sarfediyorum. İlginize tekrardan teşekkür ederim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
BURAYA tvden aldığın M+4725 ile arkasındaki barkod resmini(okunur şekilde) paylaş, yazımda yanlışlıkla BURAYA da link çıkmamış,kusuruma bakma ama yeniledim linki,o konuya yazarsan daha iyi ulaşılırsın.

EK:
Sevgili fikoloji cevaplamış,linki sildim,dediği doğru ,full yazılımda "Yükleniyor" ibaresi çıkmaz,tv kapalıyken yüklemeye başlanır :)

Son düzenleme:
mur_fat Çevrimdışı

mur_fat

Yeni Üye
30 Ara 2018
22
Merhaba,yazılımı özelden paylaşmıştım. Update 39 da kalıyor dediniz. Verdiğim ful yazılımdi. Ful yazılımda loading şekli göstermez. Talimatlara göre uygulayınız
Full yazılımda loding şeklini göstermez demişsiniz ama OK tuşuna basıl iken tv'nin fişini taktığımda bende mavi ekran çıkıyor ve SOFTWARE UPGRADE ERROR yazıyor.

IMG_1676.jpg

IMG_1677.jpg

Geri
Üst Alt