teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Yaparsın aslında sen,mb 96 kart ama galiba profilleri mb95 olsa gerek,toolbox ile değişir şeffaflık, veya
M
mesutank yolla buradan halletsin,,sadece transparan açılacağı için tvde sorun olmaz.
Yaparsın aslında sen,mb 96 kart ama galiba profilleri mb95 olsa gerek,toolbox ile değişir şeffaflık, veya M mesutank yolla buradan halletsin,,sadece transparan açılacağı için tvde sorun olmaz.
teşekkür ederim ..
MB 140 seg tv 32"
link:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
full yazilim denemek gerebilir son care .olmazssa servis yolu ve kart degisimi gerekecektir...Evet yazılım güncelledim. Şuan en son yayınlanan V.3.62.35 yüklü. tv vestel 55UD9300
Ful yazılım derken kök yazılım mı. Full yazılımda hangisini atmam yazım. link verebilirmisinizaksam modlayip yollarim...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
full yazilim denemek gerebilir son care .olmazssa servis yolu ve kart degisimi gerekecektir...
Marhaba " teraspy" arkadaşım. " M mesutank" üstad Full yazılım konusunda sizin yardımsı olabileceğinizi söyledi. sorunu yukarıda belirtmiştim. Full yazılım için ne yapmam lazım acaba.
merhaba BT için uğraşmayın ben servis ile görüştüm olmadığını söyledi mecbur BT kapatıp kulaklık üzerinden devam ettim ,Ful yazılım derken kök yazılım mı. Full yazılımda hangisini atmam yazım. link verebilirmisiniz
Teşekkürler. Benim de aklımdan o geçiyor lakin kulaklık çıkışı ile Bluetooth arasında ses kalitesi açısından çok fark var. Onun için çaba sarfediyorum. İlginize tekrardan teşekkür ederim.merhaba BT için uğraşmayın ben servis ile görüştüm olmadığını söyledi mecbur BT kapatıp kulaklık üzerinden devam ettim ,
BT bağlantısı ile kulaklık bağlantısı farklıdır, arkadaşların ilettiği profile yazılım kulaklık bağlantısında sesi kesiyor ve kumanda ile sinema sistemini kontrol edebiliyorsunuz, bt bağlantısında TV sesi kısılmaz 2 sesi de kontrol etmenin en kolay yolu TV sesi sıfıra çekmek ,ses sistemi ile denemek
Bir yanlışlık var,ben yazılım vermem ama F fikoloji ve teknovest ilgilenirler mutlaka, BURAYA tvden aldığın M+4725 ile arkasındaki barkod resmini(okunur şekilde) paylaş, :smile:Full yazılım konusunda sizin yardımsı olabileceğinizi söyledi. sorunu yukarıda belirtmiştim. Full yazılım için ne yapmam lazım acaba.
F fikoloji teknovest Üstadlar yardımcı olunursa sevinirim.Bir yanlışlık var,ben yazılım vermem ama F fikoloji ve teknovest ilgilenirler mutlaka, BURAYA tvden aldığın M+4725 ile arkasındaki barkod resmini(okunur şekilde) paylaş, :smile:
Merhaba,yazılımı özelden paylaşmıştım. Update 39 da kalıyor dediniz. Verdiğim ful yazılımdi. Ful yazılımda loading şekli göstermez. Talimatlara göre uygulayınız
Full yazılımda loding şeklini göstermez demişsiniz ama OK tuşuna basıl iken tv'nin fişini taktığımda bende mavi ekran çıkıyor ve SOFTWARE UPGRADE ERROR yazıyor.Merhaba,yazılımı özelden paylaşmıştım. Update 39 da kalıyor dediniz. Verdiğim ful yazılımdi. Ful yazılımda loading şekli göstermez. Talimatlara göre uygulayınız