- 23 Kas 2017
- 21,011
bende klasik yol bisikleti var spor için harika bir ulaşım aracı ama benim başımdan geçeni sizlerle paylaşmak istedim "ülkemizde bisiklet kullanmak zor demişsini" doğru ama balık baştan kokar 4 şertili (2-2) bölünmüş yolda ilerler arkamdan sürücü kursu eğitim aracı küfür edergibi uzun korna çaldı :@ ki sağ şeritte duraklamış araç var ben olmasam da gidemeyecek ama acemi var direksiyonda yanındaki EĞİTİMSİZ EĞİTMENE az ilede bekleyip bağırdım derdiniz ne sizin diye ..... demem o ki sürücü kursu eğitmenleri de EĞİTİMSİZ kusura bakmasın kimse 4 farklı olay yaşadım sürücü kursları ile ... ne desek boş bisiklet yolumuz var ama bisiklet yoluna damper bırakıp giden odunlarımız da var ama ceza yazan kimseyi görmedim... sezona az kaldı hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum ....
Söylediğiniz doğru hocam. Ehliyeti olan bazı insanların trafik kurallarından haberi yok bence.
Kimisi yol hakkı hep kendinde zanneder, kimisi zenginliğine güvenir.
Bizim burada sahildeki bisiklet yolu güvenli, elektrikli motorlar haricinde, ama sahile inene kadar başıma herhangi bir kaza gelebilir.
Şimdilerde ehliyet almak oldukça kolay hocam zaten. Özellikle gençler heves edip alıyor.