- 23 Kas 2017
- 21,011
yane en azından dengelemiş oluyoruz sanırım
Oturmaktan iyidir.
yane en azından dengelemiş oluyoruz sanırım
Bisiklet sporunun göbeğe etkisi olmaması lazım zaten. Sanki öyle yaniŞu sıralar ben de öyle yapıyorum. Bisiklet sür 2 saat, eve gelip akşam yemeğini ye.
Ne anladım o işten diyorum.
Ama kafam dinç oluyor spora alışınca. O yanı güzel.
Ama göbeğe bir etki yok henüz sanırım.
Ohhh afiyet olsun, hayırlı olsun sezon. Sıcaklarda sürmeyin aman dikkat.Bende açtım bisiklet sezonunu. ilk gezi için biraz uzun oldu sanırım ama dura dura yemek dondurma geze geze bitirdik 30 km yi. biyerde kapalı unutmuşum programı onu da eklediğim de 29.4 km oluyor .
Ekli dosyayı görüntüle 671
Bisiklet işi öyle abiBisiklete bin kalori yak, Dondurma ye 2 katını al
valla genelde benim işim yemekle alkol kullanmıyorum ama aşırı derece de yemek ve tatlı kullanıyorum birde eve gelene kadar bişe yemem deyip her gördüğüm yerden bişeler yemek istemem de ayrı birşey neyse dengeleniyor en azından o gözle bakıyorumBisiklet işi öyle abi
Yakarsın, üstüne fazlasını alırsın. Üstüne de iki bira çaktın mıydı senden keyiflisi yok.
Bisiklet işi öyle abi
Yakarsın, üstüne fazlasını alırsın. Üstüne de iki bira çaktın mıydı senden keyiflisi yok.
Bisiklet sporunun göbeğe etkisi olmaması lazım zaten. Sanki öyle yani
Bisiklet iştah açar. Umarım dengeleniyordur.valla genelde benim işim yemekle alkol kullanmıyorum ama aşırı derece de yemek ve tatlı kullanıyorum birde eve gelene kadar bişe yemem deyip her gördüğüm yerden bişeler yemek istemem de ayrı birşey neyse dengeleniyor en azından o gözle bakıyorum
Ne bisikleti alkol beyAha alkollü bisiklet kullanımı
Bisan atlas sahibiyim. 2002 de almıştım. Fakat bizim ülkede bisiklet kültürü çok zayıf. Çocukluktan beri bisiklet hobim var. Üç teker ile başladık bu işe... Ve kimseden öğrenmedim. İlk iki teker bisikleti kimse öğretmeden sürdüm. Dönüş hariç... Duvara toslamıştım.. Bunlarıda niye anlattıysam
Evet sahildeki güzel. Ama her yer öyle olsa keşke.. Normalde trafikte motorsuz taşıt olduğu için yolda gitmek kurallara uygun fakat araçlar maalesef kurallara uymuyor. Bizim ülkede trafik bilgisi tabela bilgisi ışık uyarı hiç birşey yok. Kural yok. Kural kuraldır her zaman.. Avrupa da bisiklet yolları kırmızı yeşil ışık hepsi mevcut ve kuralları uyguluyor. Mesela sağa döneceğin zaman sağ kolunu kaldırıp dönüyorsun. Burda yapsan az şuna bak şuna bak napıyo lan bu derlerBisiklet sürmek ülkemizde ayrı dert.
Bizim burada sahilde bisiklet yolu var, o biraz işimizi görüyor ama o bile dert açabiliyor başımıza.
Yolda gitmek ayrı sıkıntı zaten. Daha geçen günlerde işine bisikletle giden kadın yok yere ölüme gitti birinin hatası yüzünden.
Kaldırımdan sürsem niye kaldırımdasın diyorlar, haklılar yoldan sürmem lazım, yola insem yolda işin ne diyorlar.
Geçen makasçı bir ticari yüzünden bisikletin arkasını kaptırıyordum az kalsın.
Bisikleti tam kaldırıma çıkaracaktım, ışıklardaydım, arkası yerdeyken bu fırlama arkadaş geçilmeyecek yerden arabasıyla geçti.
Saniye farkıyla kaldırıma çıkardım bisikleti. Yoksa arka teker vs. yamulurdu.
Evet sahildeki güzel. Ama her yer öyle olsa keşke.. Normalde trafikte motorsuz taşıt olduğu için yolda gitmek kurallara uygun fakat araçlar maalesef kurallara uymuyor. Bizim ülkede trafik bilgisi tabela bilgisi ışık uyarı hiç birşey yok. Kural yok. Kural kuraldır her zaman.. Avrupa da bisiklet yolları kırmızı yeşil ışık hepsi mevcut ve kuralları uyguluyor. Mesela sağa döneceğin zaman sağ kolunu kaldırıp dönüyorsun. Burda yapsan az şuna bak şuna bak napıyo lan bu derler