Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
fişin tak kullan olması güzel.Zira vestel i yıllardır bu konuda eleştiriyorum.kabloya birşey olduğunda değiştirmesi sıkıntı.Eski radyo kablosu güzel
fişi takınca panel açılmaması güzel.Vesteller elektrik gidip geldiğinde ekran açılıp kapanıyor.
anakart tümleşik olması kötü olmuş.Güç kartındaki arıza onarılamaz durumda olduğu zaman ürün direk çöp
Bu arada işlemcisi neymiş hocam?
anakart üretimi beko nun kendi üretimimi acaba?
En çok korktuğum ışık sızması var mı hocam ?
yazılımı görsellik olarak beğendim.Yeni vesteller nasıldır bilmem ama görsellik olarak vestelin yemesi gerektiği ekmeğin çok olduğunu düşünüyorum .Tabi yeni tvlerde değiştirebilir menü seçenekleri yazmışlar bilmiyorum.
menü benimde axen e benziyor.kanal listesinin küçük açılması güzel .
vestelle kıyasladım çünkü bunun tek kıyaslanabilir marka olarak vestel ve awox u görüyorum maalasef.Vestel in giriş seviyesi modellerinde birtek ses tonunu sevmiyorum. Awox tada aynı sıkıntı varmış.Ancak benim yatak odasındandaki 70 ekran axen in sesinden mennun kaldım.
inceleme için teşekkürler hocam .
Nedense ben ısınamadım menüye azizim, sanıyorum ki bunda maalesef AWOX markasının menüsünün bizde yarattığı kötü izlenimin etkisi büyük.
Kanal taşımada swap yapması can sıkıcı ve en büyük korkum, bu tv de de aynen AWOX larda olduğu gibi kanal listesinin kendiliğinden silinmesi yer değişmesi gibi sorunlar baş göstermesi olur, ancak arkasında ARÇELİK olması nedeniyle AWOX kadar konu sürümcemede kalmaz diye de düşünüyorum.
Duvar askı aparatı yok
Ücretsiz montaj hizmeti yok
3 Yıl garanti yok
Smart yok
Bu özellikler ile eğer yeni kur üzerinden hesaplarsak ekonomik ev tipi tv diyebilirz.
Ancak eski kur üzerinden düşünürsek bu özelliklere göre pahalı bir tv diye düşünüyorum.
Kumandasının izlevselliği ve ergonomik yapısını sevdim
Bu özelliklerde bir tv için sesi gerçekten başarılı buldum
İşlemcisine bakamadım zira saygısızlık olmasın diye anakartı daha fazla parçalamak istemedim ancak ARÇELİK ci arkadaşlardan sizin için bilgi rica ettim ilk fırsatta bu bilgiyi de sizlerle paylaşacağım.
Arkadaşlar enteresan olan bir kısmı da söyleyeyim ki maalesef servis menüsüne giremedim zira videoda da iddia ettiğim üzere bu tv bir ARÇELİK BEKO tv değil maalesef. dolayısı ile anakart da ARÇELİK BEKO değil, bu nedenle servis menü şifrelerinin hiç birisi etkin komut veremiyor ve servis menüsüne giremedim. ilk fırsatta bir adet ARÇELİK tv incelemsinde size servis menü girişini ve panel kontrolünü de göstereceğim ancak bu tv ARÇELİK olmaması nedeniyle verdiğimiz komutlar da havada kaldı maalesef.
Ben bu tv yi VESTEL in HILEVEL tv si gibi görüyorum zira özellikleri kısıtlanmış, 2 yıl garatili, monta desteği olmayan bir ürün. Lakin tek önemli fark VESTEL in HILEVEL ı da aslında bir VESTEL dir, ARÇELİK in KEYSMART ı ise maalesef bir ARÇELİK değil.
Bu sanki fason yapılmış ve sadece isim güvencesi ile satılmış bir tv diye düşünüyorum
Biraz negatif yaklaştım farkındayım ancak ARÇELİK ürünleri tanıyan, bilen birisi olarak yadırgadım bu tv yi, sebebi bu dur ve yukarıda belirttiğim üzere size mutlaka 1-2 gün içerisinde bir FHD arçelik inceleyeceğim bu tv ye oranla neden yadoırgadığımı anlayabilmeniz için