Bilgisiyar kasamı sunny tv ye bağladım desteklenmiyor hatası verdi

S Çevrimdışı

Serhat Altun 

Aktif Üye
11 Ara 2019
78
64
Pc Tv,ye Hdmi Kablo İle Bağlandığı Zaman Açılışta Bios Ekranı Gelmez Diye Biliyorum, Vga Kablo ile Bağlantı Yaparsa o Zaman Bios Ekranını Görebileceğini Düşünüyorum. Vga Kablo İle Bağlantı Yaptıktan sonra Pc ve oyunu Tv nin Desteklediği Çözünürlüklere Ayarlamak Gerekir

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
oyunu silip kaldırsaydın çözünürlüğü düşürseydin

B Çevrimdışı

Bayındır55

Yeni Üye
3 Nis 2021
31
26
Pc Tv,ye Hdmi Kablo İle Bağlandığı Zaman Açılışta Bios Ekranı Gelmez Diye Biliyorum, Vga Kablo ile Bağlantı Yaparsa o Zaman Bios Ekranını Görebileceğini Düşünüyorum. Vga Kablo İle Bağlantı Yaptıktan sonra Pc ve oyunu Tv nin Desteklediği Çözünürlüklere Ayarlamak Gerekir
Vga kablosuyla bağladım ama sinyal yok dedi

B Çevrimdışı

Bayındır55

Yeni Üye
3 Nis 2021
31
26
oyunu silip kaldırsaydın çözünürlüğü düşürseydin
Unuttum yaaa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tv fişini priden çektin mi 2-3 dk bekledin mi tv fişini çek biraz bekle sonra fişi tak dene hdmı'den
Yaptım benim tv de aynı sorunu verdi desteklenmeyen

Unuttum yaaa

Unuttum yaaa

Sinirim çok. Bozuldu yaaaa

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
tv nin fişini tak çıkar dene her seferinde tv fişini prize tak çıkar öyle dene

S Çevrimdışı

Serhat Altun 

Aktif Üye
11 Ara 2019
78
64
Hdmi ve Vga Kablo Her İkiside Takılı İse Birini Çıkart Tek Kablo İle Bağla Tv ye. Benim Masaüstü Pc'de Tv ye Bağlı ( vga kablo İle )

B Çevrimdışı

Bayındır55

Yeni Üye
3 Nis 2021
31
26

Ekran kartını söküp anakartın görüntü çıkışından görüntü almayı dene istersen.
Tecrübeli bir tanıdığın varsa o gelsin baksın.
Sökerken vs zarar verme aman.
Tanıdığım biri gelcek

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
bütün konuyu okuyamadim cok dagilmis fakat yanlis bilgi benim pc tv ye hdmi ile bagli bios ekrani geliyor

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
bütün konuyu okuyamadim cok dagilmis fakat yanlis bilgi benim pc tv ye hdmi ile bagli bios ekrani geliyor
bildin doğru bios gelir hdmı vga bağlantı türü fark etmez bios her zan gelir :ok

konu sahibi biraz teknik bilgi sahibi olsa eli yatkın olsa bu konu bu kadar uzamazdı standart son kullanıcı yapacak birşey yok boza boza oda öğrenecek karşılaştığı sorunları çözmeyi :kiskis

Moderatör tarafında düzenlendi:
B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
bildin doğru bios gelir hdmı vga bağlantı türü fark etmez bios her zan gelir :ok
mesajlari okumaya calistim fakat konu uzamis gitmis üsendim hepsini okumaya
görüntü ekrana/pc ye gitmiyorsa kontrol edilmesi gerekenler
1. pc nin cözünürlük ayari ve tv nin cözünürlük ayari uyumsuzdur onlari düzeltmek hic olmadi sifirlamak gerekir.
2. kullanilan programin/oyunun cözünürlük veya diger ayarlari uyumsuzdur ( 3D,HDR vs) onu düzeltmek gerekir
3. ekran karti driveri kaldirilir yeniden kurulur
4. kablo, ekran karti veya tv/monitör arizalidir farkli cihazlarla deneyerek donanim sorunu olup olmadigi tespit edilebilir
5. donanim arizali degilse kullanilan tek bir program veya oyunda degilde pc ile genel olarak bir uyusmazlik varsa format atilir temiz kurulum yapilir
6. ilk 5 maddede sonuc alinamazsa kasa yan yatirilir
7. ilk 6 madde de cözüm olmadiysa tamir servis isi yapan bir yere basvurulur :haha

herkesin denemesi gereken temel cözüm yöntemi bunlar

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
mesajlari okumaya calistim fakat konu uzamis gitmis üsendim hepsini okumaya
görüntü ekrana/pc ye gitmiyorsa kontrol edilmesi gerekenler
1. pc nin cözünürlük ayari ve tv nin cözünürlük ayari uyumsuzdur onlari düzeltmek hic olmadi sifirlamak gerekir.
2. kullanilan programin/oyunun cözünürlük veya diger ayarlari uyumsuzdur ( 3D,HDR vs) onu düzeltmek gerekir
3. ekran karti driveri kaldirilir yeniden kurulur
4. kablo, ekran karti veya tv/monitör arizalidir farkli cihazlarla deneyerek donanim sorunu olup olmadigi tespit edilebilir
5. donanim arizali degilse kullanilan tek bir program veya oyunda degilde pc ile genel olarak bir uyusmazlik varsa format atilir temiz kurulum yapilir
6. ilk 5 maddede sonuc alinamazsa kasa yan yatirilir
7. ilk 6 madde de cözüm olmadiysa tamir servis isi yapan bir yere basvurulur :haha

herkesin denemesi gereken temel cözüm yöntemi bunlar
sorun şuki bu tv,den başka görüntü alabileceği monitörü yok pc yi taksın çözünürlük düşürsün ayar yapsın oyunu kaldırsın e.kartı driver kaldırsın güncellesin komşuda açmış pc çalışıyor ayar vs yapmadan çözünürlük düşürmeden geri götürmüş pc'yi eve komşunun işi çıkmış oda gitmiş elde var 0 acemilik pc açıldı diye sevinçten ayar yapmayı unutmuş :kiskis

Geri
Üst Alt