Bilgisiyar kasamı sunny tv ye bağladım desteklenmiyor hatası verdi

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
pc anakart modeli yada kasa arkası giriş çıkışların resmini yükle

B Çevrimdışı

Bayındır55

Yeni Üye
3 Nis 2021
31
26
pc anakart modeli yada kasa arkası giriş çıkışların resmini yükle

16174431670383793293895150006126.jpg

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
kasa içinden ekran kartının vidasını aç ekran kartını anakarttan çıkart resimde gösterdiğim yerden pc vga kablosu ile görüntü almaya çalış

ekran kartı anakarta takılı olursa görüntü alamazsın gösterdiğim yer dahili ekran kartı

16174431670383793293895150006126f565921d1a2c2cec.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı kasada takılı olmasın

B Çevrimdışı

Bayındır55

Yeni Üye
3 Nis 2021
31
26
kasa içinden ekran kartının vidasını aç ekran kartını anakarttan çıkart resimde gösterdiğim yerden pc vga kablosu ile görüntü almaya çalış

ekran kartı anakarta takılı olursa görüntü alamazsın gösterdiğim yer dahili ekran kartı

16174431670383793293895150006126f565921d1a2c2cec.jpg

ekran kartı kasada takılı olmasın
Deneyeceğim

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Ekran kartında olsa tepkime vermezdi diye biliyordum çünkü benim bi kasamın ekran kartı yandı ve hiç tv ue sinyal göndermiyodu hdml bağladığımda. Durum şöye oldu oyun oynarken server çok kalabalıktı ve oyun dondu power tuşundan kapattım yine açtım ekran geldi ve ondan sonra gene dondu ve desteklemeyen hatası verdi. Birde kasayı kapatıyom ekran sinyal yok yazısı veriyor açtığımda yazı gidiyo ve siyah ekran gelio 10 saniye sonra desteklemeyen hatası verior. Ekran kartı olduğundan düşünmüyorum kasada kaç tane fan var
TV sadece sinyal alıyor olabilir. Yine de gözden geçirin.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
tornavida ile sökceksin
Yaa benim tv ye vga girişine bağladım ekran kartının vga girişine tv sinyal yok dedi
ekran kartını sökeceksin ki pc nin kendi dahili ekran kartı aktif olsun harici ekran kartı devre dışı kalsın

harici ekran kartı ayarı bozulmuş karışmış tv pc'yi görmüyor çözünürlük yüksek ekran kartını çıkardığında dahili ekran kartın çalışıyor aktif oluyor pc çözünürlüğü harici ekran kartı olmadığı için otomatik düşüyor sen görüntü alıp işlem yapabiliyorsun bunun nesini anlamadın

Moderatör tarafında düzenlendi:
B Çevrimdışı

Bayındır55

Yeni Üye
3 Nis 2021
31
26
tornavida ile sökceksin

ekran kartını sökeceksin ki pc nin kendi dahili ekran kartı aktif olsun harici ekran kartı devre dışı kalsın

harici ekran kartı ayarı bozulmuş karışmış tv pc'yi görmüyor çözünürlük yüksek ekran kartını çıkardığında dahili ekran kartın çalışıyor aktif oluyor pc çözünürlüğü harici ekran kartı olmadığı için otomatik düşüyor sen görüntü alıp işlem yapabiliyorsun bunun nesini anlamadın

Ekran kartının vidasını söktüm ama adam ların geri ittiği tırnağı bulamıyom

Lütfen bana yardımıcı olun şuan sadece sitelerden siz cevap verdiniz

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış

Lütfen bana yardımıcı olun şuan sadece sitelerden siz cevap verdiniz
yana doğru çekeceksin ittireceksin yada aşağıya bastıracaksın kartın sonunda dibinde hafif çıkıntı vardır

Geri
Üst Alt