T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
pc anakart modeli yada kasa arkası giriş çıkışların resmini yükle
pc anakart modeli yada kasa arkası giriş çıkışların resmini yükle
Deneyeceğimkasa içinden ekran kartının vidasını aç ekran kartını anakarttan çıkart resimde gösterdiğim yerden pc vga kablosu ile görüntü almaya çalış
ekran kartı anakarta takılı olursa görüntü alamazsın gösterdiğim yer dahili ekran kartı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ekran kartı kasada takılı olmasın
görüntü alman lazım doğru yaparsan ekran kartını çıkarttığında çözünürlük düşecek dahili ekran kartın aktif olacak ekran kartı driver sil kaldır o oyunuda sil kaldırDeneyeceğim
Kendi ekran çıkartamadımgörüntü alman lazım doğru yaparsan ekran kartını çıkarttığında çözünürlük düşecek dahili ekran kartın aktif olacak ekran kartı driver sil kaldır o oyunuda sil kaldır
Kendi ekran çıkartamadım
Nasıl çıkartcam
TV sadece sinyal alıyor olabilir. Yine de gözden geçirin.Ekran kartında olsa tepkime vermezdi diye biliyordum çünkü benim bi kasamın ekran kartı yandı ve hiç tv ue sinyal göndermiyodu hdml bağladığımda. Durum şöye oldu oyun oynarken server çok kalabalıktı ve oyun dondu power tuşundan kapattım yine açtım ekran geldi ve ondan sonra gene dondu ve desteklemeyen hatası verdi. Birde kasayı kapatıyom ekran sinyal yok yazısı veriyor açtığımda yazı gidiyo ve siyah ekran gelio 10 saniye sonra desteklemeyen hatası verior. Ekran kartı olduğundan düşünmüyorum kasada kaç tane fan var
TV ve PC'yi fişten çekin. HDMI kablosunu bağlayın.Yaa benim tv ye vga girişine bağladım ekran kartının vga girişine tv sinyal yok dedi
ekran kartını sökeceksin ki pc nin kendi dahili ekran kartı aktif olsun harici ekran kartı devre dışı kalsınYaa benim tv ye vga girişine bağladım ekran kartının vga girişine tv sinyal yok dedi
tornavida ile sökceksin
ekran kartını sökeceksin ki pc nin kendi dahili ekran kartı aktif olsun harici ekran kartı devre dışı kalsın
harici ekran kartı ayarı bozulmuş karışmış tv pc'yi görmüyor çözünürlük yüksek ekran kartını çıkardığında dahili ekran kartın çalışıyor aktif oluyor pc çözünürlüğü harici ekran kartı olmadığı için otomatik düşüyor sen görüntü alıp işlem yapabiliyorsun bunun nesini anlamadın
Lütfen bana yardımıcı olun şuan sadece sitelerden siz cevap verdinizEkran kartının vidasını söktüm ama adam ların geri ittiği tırnağı bulamıyom
yana doğru çekeceksin ittireceksin yada aşağıya bastıracaksın kartın sonunda dibinde hafif çıkıntı vardırEkran kartının vidasını söktüm ama adam ların geri ittiği tırnağı bulamıyom
Lütfen bana yardımıcı olun şuan sadece sitelerden siz cevap verdiniz
Ustalar başka bi tv de denedim açıldı ondan sonra kendi tv denedim açılmadı şimdi komşumda bi yere gittiyana doğru çekeceksin ittireceksin yada aşağıya bastıracaksın kartın sonunda dibinde hafif çıkıntı vardır