Bilgisiyar kasamı sunny tv ye bağladım desteklenmiyor hatası verdi

B Çevrimdışı

Bayındır55

Yeni Üye
3 Nis 2021
31
26
kasa içinden ekran kartının vidasını aç ekran kartını anakarttan çıkart resimde gösterdiğim yerden pc vga kablosu ile görüntü almaya çalış

ekran kartı anakarta takılı olursa görüntü alamazsın gösterdiğim yer dahili ekran kartı

16174431670383793293895150006126f565921d1a2c2cec.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı kasada takılı olmasın
Harici ekran kartını söktüm ve pc açıldı. Çözünürlüğü otomatik kendisi ayarladı ekran kartını tekrar taksam aynı hatayı alır mıyım?

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
516
  • Ekran kartının çalıştığına eminmisiniz. Ya da ekran kartı driver yüklü olmadığı için görüntü vermiyor olabilir . TV hdmi ayarlarında ultra yada Optimum HDMI gibi seçenek varsa onu kapatın öyle deneyin.
Harici Ekran kartını çıkardıktan sonra dahili ekran kartı ile TV çalıştıysa ekran kartı driverini komple silin. Ekran kartınız ne ise driverini indirin baştan kurun başka problem yoksa çalışacaktır

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
  • Ekran kartının çalıştığına eminmisiniz. Ya da ekran kartı driver yüklü olmadığı için görüntü vermiyor olabilir . TV hdmi ayarlarında ultra yada Optimum HDMI gibi seçenek varsa onu kapatın öyle deneyin.
Harici Ekran kartını çıkardıktan sonra dahili ekran kartı ile TV çalıştıysa ekran kartı driverini komple silin. Ekran kartınız ne ise driverini indirin baştan kurun başka problem yoksa çalışacaktır
Bende aynısını diyecektim oyununda sil kaldır PC,den driver vs kur ekran kartını tak dene çalışacaktır

Geri
Üst Alt