Bilgisiyar kasamı sunny tv ye bağladım desteklenmiyor hatası verdi

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
kasa sesi var yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pc de kablosuz mause alıcısı takılımı

takılıysa alıcıyı usb,den çıkar öyle dene

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
çıkart bazen usb girişine takılı alıcı wifi vs algılama sorunu yapıyor

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
komşunda pc yok mu çözünürlükle ilgili sorunun var kasanı komşuya görüp ayarlayabilirsin çözünürlüğü

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Tamam onu çıkarttıktan sonra deneyimmi
dene

pc den bios görüntüsü alman lazım en azından

tv fişini prizden çek 2-3 dk bekle fişi tak öyle dene

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Yaa benim tv pc girişide var ama denedim ondada sinyal yok dedi bakalım kuzenim monitör getircek bakcaz
sende teknik bilgi deneyim yok ne kadar anlatsam yapamazsın geçen ben dahi zorlandım tv lerde hdmı görmeme yada desteklenmiyor sorunu oluyor mönitör ile kolay yaparsın

Umut Barış Umut Barış konu yanlış yerde bi el atsan taşısan konuyu :kas

B Çevrimdışı

Bayındır55

Yeni Üye
3 Nis 2021
31
26
sende teknik bilgi deneyim yok ne kadar anlatsam yapamazsın geçen ben dahi zorlandım tv lerde hdmı görmeme yada desteklenmiyor sorunu oluyor mönitör ile kolay yaparsın

Ben zaten elektronikçi değilim elektirikçiyim ondan zorlanıyom

Ama monitörle deneyeceğim

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Yaa benim tv pc girişide var ama denedim ondada sinyal yok dedi bakalım kuzenim monitör getircek bakcaz
Bilgisayarı başka ekrana taktığınızda görüntü veriyor mu? Vermiyorsa sorun bilgisayarın ekan kartında vs. olabilir.
Oyuna girdikten bir süre sonra görüntü kesmesi bu ihtimali de aklıma getirdi açıkçası.

Başka monitör veya TV'de kasayı deneyin derim öncelikle.

B Çevrimdışı

Bayındır55

Yeni Üye
3 Nis 2021
31
26
Bilgisayarı başka ekrana taktığınızda görüntü veriyor mu? Vermiyorsa sorun bilgisayarın ekan kartında vs. olabilir.
Oyuna girdikten bir süre sonra görüntü kesmesi bu ihtimali de aklıma getirdi açıkçası.

Ekran kartında olsa tepkime vermezdi diye biliyordum çünkü benim bi kasamın ekran kartı yandı ve hiç tv ue sinyal göndermiyodu hdml bağladığımda. Durum şöye oldu oyun oynarken server çok kalabalıktı ve oyun dondu power tuşundan kapattım yine açtım ekran geldi ve ondan sonra gene dondu ve desteklemeyen hatası verdi. Birde kasayı kapatıyom ekran sinyal yok yazısı veriyor açtığımda yazı gidiyo ve siyah ekran gelio 10 saniye sonra desteklemeyen hatası verior. Ekran kartı olduğundan düşünmüyorum kasada kaç tane fan var

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış

açılış sesi varmış kasada tv hdmı algılamama sorunu var tv lerde oluyor bazen bios sıfırlama tv fişini çekip bekleme ramleri söküp takma hdmı girişi değiştirerek ile çözülüyor bios pili yok dedi ram'ler sabit dedi teknik bilgisi yok yaparsa monitörle yapar anca

B Çevrimdışı

Bayındır55

Yeni Üye
3 Nis 2021
31
26
açılış sesi varmış kasada tv hdmı algılamama sorunu var tv lerde oluyor bazen bios sıfırlama tv fişini çekip bekleme ramleri söküp takma hdmı girişi değiştirerek ile çözülüyor bios pili yok dedi ram'ler sabit dedi teknik bilgisi yok yaparsa monitörle yapar anca
Kasadan ekran kartının sesi felan gelio tv sinyal gidiyo ama görüntü aktaramıo inşallah yardımcı olursunuz

Geri
Üst Alt