Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Film dizi izleyecek internet'te takılacak kasması donması olmasın yeter diyor başka birşey istemiyor
Bunları yapması için yeni cihaz almasına gerek yok elindeki cihaz gayet yeterli bence
Oyun oynamıyacak ağır grafik işlemci kullanan programlar kullanmayacak
Mevcut sistem ufak bir upgrade ile ona yeterli gelir kulanım amacı belli sonuçta
Cihaz durumunu bilmiyorum kozmetik durumu nedir
Ekran kartı chipset arızası vs varmı varsa yeni cihaz şart
Matriks kadar gereksinim olmasa da gene de sürekli veri akışı olduğu için ben laptop değil bütçeye uygun masaüstü bir sistem tavsiye ederim. Borsa programı zaten ram ve hdd ye yükleniyor başka bir şeye izin vermez.
2-2.5 sene önce fan temizliği yapılmış donma sorunu 1. sebebi 2. hard disk kaynaklı donma sorununuz var ssd disk takma zamanı gelmişte geçmiş size tavsiyem güzel bir fan temizliği yapın termal macunu yenileyin hdd'yi değiştirin 250 GB'lık ssd disk takın format atın farkı göreceksiniz yeni cihaz almak istemeyeceksiniz duruma göre 4 GB olan ram 8 GB'ta yükseltebilirsiniz fan temizliği min 6 ayda bir max 1 yılda bir yapılmalı
Film dizi izleyecek internet'te takılacak kasması donması olmasın yeter diyor başka birşey istemiyor
Bunları yapması için yeni cihaz almasına gerek yok elindeki cihaz gayet yeterli bence
Mevcut sistem ufak bir upgrade ile ona yeterli gelir kulanım amacı belli sonuçta
Borsa programı kullanıyorum diyor sırf bunun için bile bırak Core 2duo i3 bile yetmez en az i5 ya da ryzen 5 ayarında bir işlemci, ssd, min 8gb ram, dahili ekran kartı yeterli gelir ve ben laptop değil masaüstü alırdım yerinde olsam ki, borsa programı yüzünden iki laptop emekli eden arkadaşım var şimdi yaptık bir masaüstü mutlu mesut yaşıyor.
Borsa programı kullanıyorum diyor sırf bunun için bile bırak Core 2duo i3 bile yetmez en az i5 ya da ryzen 5 ayarında bir işlemci, ssd, min 8gb ram, dahili ekran kartı yeterli gelir ve ben laptop değil masaüstü alırdım yerinde olsam ki, borsa programı yüzünden iki laptop emekli eden arkadaşım var şimdi yaptık bir masaüstü mutlu mesut yaşıyor.
Simulasyon, analiz yapan bir programsa eğer dediğin gibi güçlü donanım gerekir.
Ultrabook işlemcileri bile yetmeyebilir.
Benim uzak olduğum bir konu olduğu için net bir şey söyleyemedim.
Simulasyon, analiz yapan bir programsa eğer dediğin gibi güçlü donanım gerekir.
Ultrabook işlemcileri bile yetmeyebilir.
Benim uzak olduğum bir konu olduğu için net bir şey söyleyemedim.
İçinde olduğum için biliyorum sürekli anlık veri akışı olduğu için ve uzun süreler açık kaldığı için yoruyor sistemi bu tip uygulamalar bırak ultrabook laptop tavsiye etmiyorum ben o derece
İçinde olduğum için biliyorum sürekli anlık veri akışı olduğu için ve uzun süreler açık kaldığı için yoruyor sistemi bu tip uygulamalar bırak ultrabook laptop tavsiye etmiyorum ben o derece
Mevcut sistem ufak bir upgrade ile ona yeterli gelir kulanım amacı belli sonuçta Cihaz durumunu bilmiyorum kozmetik durumu nedir
Cihaz durumuna bakılarak bence de ssd işinizi çözebilir. Ki başka arıza varsa ben olsam önce ssd alır bilgisayar bakımlarını yapar denerdim. Eğer başka bir arızadan dolayı ise ssd olmayan bir bilgisayara terfi eder sddyi de ona takardım.
Dddr 3 core 2 duo 1gb ekran kartı var sen neyin kafasını yaşıyorsun internet film borsa programı hertürlü yeter call of duty black ops 2 de oynatır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben bu işin teknik servis tarafındayım son kullanıcı değilim 20 yıldır bu işlerle uğraşan biri olarak söylüyorum arkadaşın istediği belli beklentisi belli elindeki laptop'ta chipset sorunu yoksa ufak bir bakım SSD disk takarak sorunsuz şekilde kullanmaya devam eder cihazı eski 10 yılı devirmiş imkan varsa yeni cihaz alsın derim bende lakin eski cihazı değerlendirmek de çözüm olabilir direk yeni cihaz alsın 5-6 bin vermesin diyorum o kolay yolu olur öncelik eldeki imkanları değerlendirmek olmalıdır...
Dddr 3 core 2 duo 1gb ekran kartı var sen neyin kafasını yaşıyorsun internet film borsa programı hertürlü yeter call of duty black ops 2 de oynatır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben bu işin teknik servis tarafındayım son kullanıcı değilim 20 yıldır bu işlerle uğraşan biri olarak söylüyorum arkadaşın istediği belli beklentisi belli elindeki laptop'ta chipset sorunu yoksa ufak bir bakım SSD disk takarak sorunsuz şekilde kullanmaya devam eder cihazı eski 10 yılı devirmiş imkan varsa yeni cihaz alsın derim bende lakin eski cihazı değerlendirmek de çözüm olabilir direk yeni cihaz alsın 5-6 bin vermesin diyorum o kolay yolu olur öncelik eldeki imkanları değerlendirmek olmalıdır...