Benzin ve Motorinde büyük indirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet ,okudum birkaç dakika önce ,üstte para da vereceklermiş neredeyse :)

Tam da bu olmuş kısa bir süreliğine, ama arkası gelir başlamış bir kere. Darısı bizim taraftaki pazara tez zamanda olsun...

Tam da bu olmuş kısa bir süreliğine, ama arkası gelir başlamış bir kere. Darısı bizim taraftaki pazara tez zamanda olsun...
Amin amin ,inşallah, bari ucuz petrol da almış olayım köye giderken :kiskis

Daha önce de yazdım ya ,bizde benzin 3 tl bile olsa,hanım dışarı çıkmama izin vermiyor ki ,(bizde 3Tl ,bedava demektir :) )

Abi o rakamlar sanırım 2008 2009 larda falandı 2001 model yaris im vardı arabanın motoru soğumuyordu belkı de :sirit

Tamam işte ,bugün 3 Tl bedava demek artık(vergi dahil 3 Tl ) :haha1

:haha1 şu anda arabamın deposunu 150 tl ye doldurmayı düşünemiyorum 5 yılda 32 bin km yapmış araba 1 yıl da 2 katı yol yapardı sanırım :)

An itibariyle, keşke hep böyle kalsa normal de 300 km = 225 230 lira alırdım.

IMG_20200421_174206.jpg

şu işe bi çözüm bulalım abi bak :))9
Şimdi hanıma dedim ki "yarın battalı(köydeki komşunun oğlu) arayayım ,bana 10 litre benzin alıp tellerden bahçeye bıraksın" ,ona bile kızdı iyimi :) Efendim çocuğun işi gücü yokmuş ,bana benzin alacakmış :haha1
Şu sokağa çıkma yasağı tam olarak ne olacağı belli olsa ,gideceğim köye de,belli değil :)
Giderim ,o sıra 10 gün sokağa çıkma yasağı başlar birde , orada kalırım diye korkuyorum yoksa gideceğim ,sıkıldım 4 duvar arasında iyice , neyse hadi sustum yine :)

Şimdi hanıma dedim ki "yarın battalı(köydeki komşunun oğlu) arayayım ,bana 10 litre benzin alıp tellerden bahçeye bıraksın" ,ona bile kızdı iyimi :) Efendim çocuğun işi gücü yokmuş ,bana benzin alacakmış :haha1
Şu sokağa çıkma yasağı tam olarak ne olacağı belli olsa ,gideceğim köye de,belli değil :)
Giderim ,o sıra 10 gün sokağa çıkma yasağı başlar birde , orada kalırım diye korkuyorum yoksa gideceğim ,sıkıldım 4 duvar arasında iyice , neyse hadi sustum yine :)
elden ele bi damacana yollayalım sana abi :)))

Geri
Üst Alt