Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Petrol fiyatlarını yükseltmek adına opec çalışıyor bakalım ne olacak bu halde bile petrol yükseldi.
Petrol yerinde saysa bile döviz yerinde duruyor mu?
Petrol fiyatlarını yükseltmek adına opec çalışıyor bakalım ne olacak bu halde bile petrol yükseldi.
Özlü sözümüzü hatırlatalım...Petrol yerinde saysa bile döviz yerinde duruyor mu?
Özlü sözümüzü hatırlatalım...
"Ezan dinmez, bayrak inmez, dolar düşmez"
Fıs fıs fıs fısŞeytan üflüyor yine ? gidip aliyim mi almiyim mi?
Abi ya???????Şeytan üflüyor yine ? gidip aliyim mi almiyim mi?
ilk defa arabamda full depo bu kadar süredir duruyor 2 ayı geçti herhalde
bu arada arabaya 4 tane yeni lastik gerekiyor sallıyorum valla
hanım da diyorki ne lastiği yaw arabayı zaten kullanmıyorsun masraf çıkartma şimdi
beyler lastik fiyatları düştümü acaba? ülen neyi alacağım bilmiyorum
ucuz yollu neler var? 185/15??
Orjinal ebatlarında kullanmak istiyorsan üstünde yazar, artı tarihlerine bak raf ömrü var çünkü hocam.ilk defa arabamda full depo bu kadar süredir duruyor 2 ayı geçti herhalde
bu arada arabaya 4 tane yeni lastik gerekiyor sallıyorum valla
hanım da diyorki ne lastiği yaw arabayı zaten kullanmıyorsun masraf çıkartma şimdi
beyler lastik fiyatları düştümü acaba? ülen neyi alacağım bilmiyorum
ucuz yollu neler var? 185/15??
yaw benim lastikler zaten yatmak dan eskiyor ve zaman eskitiyor,KM yapsam belkiOrjinal ebatlarında kullanmak istiyorsan üstünde yazar, artı tarihlerine bak raf ömrü var çünkü hocam.
Lastiğin yerle temasını kesersen ömrünü uzatırsın. 2cm yüksek yoğunluklu straforun üzerine park et.yaw benim lastikler zaten yatmak dan eskiyor ve zaman eskitiyor,KM yapsam belki
ama yata yata yiyor bu meret kendisini
"Çin" malı yokmu acaba
bahçede üzeri kapalı park var,lastikler de kilit taşı dediğimiz yerin üzerinde duruyorLastiğin yerle temasını kesersen ömrünü uzatırsın. 2cm yüksek yoğunluklu straforun üzerine park et.
haftada 1 defa biraz ileri yada geri giderek park et. sürekli aynı noktadan baskı yemesi sonucu gider yanaklar.bahçede üzeri kapalı park var,lastikler de kilit taşı dediğimiz yerin üzerinde duruyor
yaw artık o kadarını geçiyorum,gittiği kadar gider deyip ucuz yollu lastik takırım
daima! kampanya filan derken bir şey buluyorum
Araba Corsa/2014 model ebat 185/15 bu fabrika çıkışı,lastik Dunlop marka,bu defa
dişler tam düzgün gibi oradan bir şey olmamış ama yanaklardan gitmiş! anlamadım
ne iştir ilk defa böyle oldu