Alperentoy
Yasaklı Üye
Evet ,okudum birkaç dakika önce ,üstte para da vereceklermiş neredeyse![]()
Tam da bu olmuş kısa bir süreliğine, ama arkası gelir başlamış bir kere. Darısı bizim taraftaki pazara tez zamanda olsun...
Evet ,okudum birkaç dakika önce ,üstte para da vereceklermiş neredeyse![]()
Amin amin ,inşallah, bari ucuz petrol da almış olayım köye giderkenTam da bu olmuş kısa bir süreliğine, ama arkası gelir başlamış bir kere. Darısı bizim taraftaki pazara tez zamanda olsun...

Daha önce de yazdım ya ,bizde benzin 3 tl bile olsa,hanım dışarı çıkmama izin vermiyor ki ,(bizde 3Tl ,bedava demektir)

Tamam işte ,bugün 3 Tl bedava demek artık(vergi dahil 3 Tl )Abi o rakamlar sanırım 2008 2009 larda falandı 2001 model yaris im vardı arabanın motoru soğumuyordu belkı de![]()

Tamam işte ,bugün 3 Tl bedava demek artık(vergi dahil 3 Tl )![]()
şu anda arabamın deposunu 150 tl ye doldurmayı düşünemiyorum 5 yılda 32 bin km yapmış araba 1 yıl da 2 katı yol yapardı sanırım 
benzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 8 kuruş indirime gidilecek.An itibariyle, keşke hep böyle kalsa normal de 300 km = 225 230 lira alırdım.
![]()

An itibariyle, keşke hep böyle kalsa normal de 300 km = 225 230 lira alırdım.
![]()
Tamam tamam ,bu konuyu okumayacağım bir dahabenzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 8 kuruş indirime gidilecek.![]()

Abi takip etmek ne mümkünTamam tamam ,bu konuyu okumayacağım bir daha![]()

ne kurtarsak kardır 8 kuruş fazla etkilemezbenzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 8 kuruş indirime gidilecek.![]()

şu işe bi çözüm bulalım abi bakTamam tamam ,bu konuyu okumayacağım bir daha![]()
)9Şimdi hanıma dedim ki "yarın battalı(köydeki komşunun oğlu) arayayım ,bana 10 litre benzin alıp tellerden bahçeye bıraksın" ,ona bile kızdı iyimişu işe bi çözüm bulalım abi bak)9
Efendim çocuğun işi gücü yokmuş ,bana benzin alacakmış

Araç nedir ortalama 10-11litre tüketimin var.An itibariyle, keşke hep böyle kalsa normal de 300 km = 225 230 lira alırdım.
![]()
elden ele bi damacana yollayalım sana abiŞimdi hanıma dedim ki "yarın battalı(köydeki komşunun oğlu) arayayım ,bana 10 litre benzin alıp tellerden bahçeye bıraksın" ,ona bile kızdı iyimiEfendim çocuğun işi gücü yokmuş ,bana benzin alacakmış
Şu sokağa çıkma yasağı tam olarak ne olacağı belli olsa ,gideceğim köye de,belli değil
Giderim ,o sıra 10 gün sokağa çıkma yasağı başlar birde , orada kalırım diye korkuyorum yoksa gideceğim ,sıkıldım 4 duvar arasında iyice , neyse hadi sustum yine![]()
))