En azından ilerleme var.Dün itibari ile - Savunması geldi Bir sonraki aşama karara bağlandı olacak galiba...
Bilirkişi rapor yazacak sanırım.Bugün itibari ile BİLİRKİŞİ GÖRÜŞÜ İSTENDİ yazıyor. Ne anlama geliyor bu? Adem Helvacı
Bilirkişi senin tv''yi inceleyip rapor tutacak dediğin kusurlar varmı diye varsa lehine yoksa alehine karar çıkacakBugün itibari ile BİLİRKİŞİ GÖRÜŞÜ İSTENDİ yazıyor. Ne anlama geliyor bu? Adem Helvacı
Acaba servis mi gelecek servise mi göndericez?Bilirkişi senin tv''yi inceleyip rapor tutacak dediğin kusurlar varmı diye varsa lehine yoksa alehine karar çıkacak
Bilirkişi inceleyecek, servis değil benim bildiğim.Acaba servis mi gelecek servise mi göndericez?
Farklı forumlarda araştırdım gerçi onlarınki genelde ücret iadesi bilirkişi raporunda servislerden bahsediyorlardı bilmiyorum.Bilirkişi inceleyecek, servis değil benim bildiğim.
Benim bildiğim ayrı bir bilirkişi vardır bu işler için ama, hiç yolum oralara düşmedi doğrusu nedir bilmiyorum o yüzden.Farklı forumlarda araştırdım gerçi onlarınki genelde ücret iadesi bilirkişi raporunda servislerden bahsediyorlardı bilmiyorum.
cep telefonunda adres veriyorlardı biz götürüp bırakıyorduk konu tv olunca eve gelirler gibime geliyor bilirkişi konuya vakıf o işi yapan kişidir konuya göre bilirkişi değişir tv teknik servis işi yapan thh'nin anlaşmış olduğu tv teknik servisten gelip incelemesini yapıp rapor tutulacak size bilgilendirme yapılır nasıl olacağı ile ilgili Adem Helvacı hocam daha iyi bilir sürecin nasıl işlediğini kaba taslak böyle işliyorAcaba servis mi gelecek servise mi göndericez?
Evet öyle bir şey olması gerekiyor. Ve bence servis yada bilirkişi kontrol etmesi lazım. Tvyi servise göndermek zaten mantık dışı. Zaten mağdur olduğun için mahkemeye veriyorsun. Eğer öyle bir şey varsa da servise falan göndermem. Gelsin baksın kim bakcaksa..cep telefonunda adres veriyorlardı biz götürüp bırakıyorduk konu tv olunca eve gelirler gibime geliyor bilirkişi konuya vakıf o işi yapan kişidir konuya göre bilirkişi değişir tv teknik servis işi yapan thh'nin anlaşmış olduğu tv teknik servisten gelip incelemesini yapıp rapor tutulacak size bilgilendirme yapılır nasıl olacağı ile ilgili Adem Helvacı hocam daha iyi bilir sürecin nasıl işlediğini kaba taslak böyle işliyor