Kardeş iyi iyi günler..ben de Maalasef seninle aynı şeyi yaptım..ekran çift oldu uğraşıyorum sabahtan beri. Siz nasıl düzeltebildiniz mi yardımcı olursanız sevinirim.102200055140ks11309191077 yani 13 09 2019 bir şey olmaz diye 10 09 2019 tarihli firmware dosyanızı indirdim dediğim gibi ekran çift oldu Ne yapabilirim ?
Konunun ilk mesajını okudunuz mu?Adem abi 5100str modeli var bende daha yeni aldım. Görüntü kalitesi pek hoşuma gitmediği için senin bi videonu izledim ve panel ayarlarından bir şeyi 8 bit'e düşürdüm. Düşürdükten hemen sonra görüntü gitti ama sadece görüntü gitti. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Ya da arayıp servisi çağırsam ücret talep ederler mi ? Bana bi yardımcı olabilir misin ?
Aynı şekilde güncelleme yaptım fakat android sürüme hâlâ 6.0 play store uçtu uygulama merkezi geldi fakat herhangi bir artısını bende göremedim sadece uygulama merkezi geldi ve içerik olarak çok zayıf..Adem Bey merhaba.
Awox 55 inç 5600STR model tv almıştım 6 ay önce. Bugün televizyon yazılım güncellemesi yaptı (20.02.2020).
Google Store vardı o gitti yerine Uygulama Mağazası geldi ama sanki daha az uygulama var. Bu güncellemenin ayrıntısını veya eksi artısını biliyor musunuz?
Teşekkürler şimdiden.
Aynı şekilde güncelleme yaptım fakat android sürüme hâlâ 6.0 play store uçtu uygulama merkezi geldi fakat herhangi bir artısını bende göremedim sadece uygulama merkezi geldi ve içerik olarak çok zayıf..
OTA üzerinden yaptı. kendisi güncelleme var deyip yaptı otomatikmen. tabi sordu onay aldı sağolsunBenim tv ye güncelleme gelmedi dosyası varmı sizde yoksa ota üzerinden mi geldi
Sizin telin modeli aynı mı. belki bizimkine has bir güncellemedir. Yani U5600STR modellerineOTA üzerinden yaptı. kendisi güncelleme var deyip yaptı otomatikmen. tabi sordu onay aldı sağolsun
U5600str hocam benimki deOTA üzerinden yaptı. kendisi güncelleme var deyip yaptı otomatikmen. tabi sordu onay aldı sağolsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sizin telin modeli aynı mı. belki bizimkine has bir güncellemedir. Yani U5600STR modellerine
Hocam hiçbir şey yok olay store u kaldır uygulama merkezi yaz içinde kısıtlı uygulamalar ve sürüm hâlâ 6.0 heyecan yapacak bir değişim göremedim en azından 7.0 sürümünü bekliyordum android bir değişiklik gören varsa benide aydınlatabilir mı??U5600str hocam benimki de
Bende pek bir değişiklik görmedim . Keşke güncelleme notu falan yayınlasalarHocam hiçbir şey yok olay store u kaldır uygulama merkezi yaz içinde kısıtlı uygulamalar ve sürüm hâlâ 6.0 heyecan yapacak bir değişim göremedim en azından 7.0 sürümünü bekliyordum android bir değişiklik gören varsa benide aydınlatabilir mı??
Hemen bu sitedeki en son güncelleme yi yedekleyin ve kurun cetus player ile Android telefonlardan uygulamaları hızlıca yükleyin tavsiye ediyorum zira bu bir kısıtlama yazılımı hiçbir avantajı yok güncellemeyi dikkate almayın.Bende pek bir değişiklik görmedim . Keşke güncelleme notu falan yayınlasalar
Çok acil yardımm lazım awox 5600 aldım güncelleme geldi güncelledikten Play Store tamamen gitti cromdan yükleme yaptım dosya büyük diyor şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalarRezerve1