6 ay olmuşsa bakmanıza gerek yoktur Eylül öncesi ve sonrası diye ayrılıyor
Ben en iyisi android 7.0 bekleyeyim )
6 ay olmuşsa bakmanıza gerek yoktur Eylül öncesi ve sonrası diye ayrılıyor
Hangi konuya yazacağımı bilemedim, yanlışsa şimdiden kusura bakmayın.
Trendyoldan Awox 32" U3200STR sipariş ettim ama PAN-3282 göndermişler. İnternette bir bilgi bulamadım. Fark var mı aralarında iade etmem gerekir mi sizce?
Model yılını da bulamadım. 102201003282001021111964584 seri numarası var. Ürün ayrıca iade ürünmüş büyük ihtimalle duvardan sökülmüş tozları duruyor arka kısımda.
@Umut Barış @Pixel Teknoloji @Adem Helvacı
Sağolasın hocam ya aklıma takılmıştı valla. Kuruluma para istedikleri için video çekerek kendim kurdum sıkıntı olmaz heralde Bugün biraz izlesin ev halkı tamam derlerse durur böylece. Beğenmezlerse iade ederiz artık. Tekrar teşekkürler.Farkı yok. Awox distribütörlere özel isimlerle üretim yapabiliyor. Pan serisi de onlardan biri
102201003282001021111964584 21 Kasım 2019 üretimi cihazınız.
İade ürün ise elbette ayıplı mal olarak görüp iade edebilirsiniz.
Sağolasın hocam ya aklıma takılmıştı valla. Kuruluma para istedikleri için video çekerek kendim kurdum sıkıntı olmaz heralde Bugün biraz izlesin ev halkı tamam derlerse durur böylece. Beğenmezlerse iade ederiz artık. Tekrar teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pixel Teknoloji Hocam ölü piksel testi yapabiliyor muyuz bunda¿
Hocam yükleme gerçekleşmiyor yazılım mı uygun değil acabaRica ederim Umarım ?
[SUP]8 o[/SUP]
Hocam yükleme gerçekleşmiyor yazılım mı uygun değil acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pixel Teknoloji
O zaman şuan yazılımla düzeltmek mümkün değil hocamEvet anladığım kadarıyla sürümünüz daha güncel şuanda.
O zaman şuan yazılımla düzeltmek mümkün değil hocam
awox u4400str/fh/s yazılımı nerden buluruz kumanda kıtlenmesı ve donma promlemı varRezerve1
awox u4400str/fh/s yazılımı nerden buluruz kumanda kıtlenmesı ve donma promlemı var
awox u4400str/fh/s yazılımı nerden buluruz kumanda kıtlenmesı ve donma promlemı var
Merhabalar Tv seri no :1022000551404KS11809192836 Eylül öncesi üretim mi oluyor hangi yazılımı yüklemem gerekiyor youtube kendi istediği güncellemeden sonra silindi ve hiçbirşekilde yükleyemedim ve internetten film izleyemiyorum açmıyor şu an yardımcı olabilir misiniz
En son yazılımı kullanıyorsunuz diyor tv de ilk Kurulum yapıldıktan sonra internete hızlı giriş yapıp filmleri açıyordu güncelleme isteyince tv yaptıkdan sinra youtube kısayolunu sildi ve filmleri açmamaya başladı1022000551404KS11809192836, güncelleme kontrol edin. Sonra Youtube Güncelleme Sorunu adlı videomuzu bi izleyip deneyin.