Adem bey tv kutusunda ve garanti belgesinde 5600str yazıyor ama servis bölümünden panel infoda 5500rst yazıyor. Yoksa bana 5600 diye 5500 mü sattılar Olabilir mi ?
Su 43 smart tvlere kumanda kitlenmesi be donma sorunu var servisi cgirdim 15 gundur yazilim bekliyom diyo lanet bi marka sakin almayinHerkese merhaba. Ben bu forumu takip ettim ve Adem Beye de inandım. Önceki hafta U5600 aldım. Seri no: 18092019 imiş. Başlangıçta bir Youtube sorunu oldu, izleyemedim. Youtube ile ilgili bir program yükledim. Nazar değmesin, çok iyi. Fiyatına göre de süper. TRT 4K'yı (4K belgeselleri) ve Youtube'deki 4K videoları zevkle izliyorsunuz. PlayStore'den indirdiğimiz oyunların bazısı GAMEPAD istiyor. Oğlana bir de LOGITECH F710 aldım mı, tamamdır herşey. 10 Eylül 2019'dan sonraki üretim olduğu için olacak, beni uğraştırmadı. şükür. Ha bir de küçük çocuğu olanlara koruyucu panel de öneririm. İnternetten U5600 siparişini verirken, ona uyumlu NUNAMAX panel koruyucu siparişi de verdim (269 TL), o da şık ve emniyetli oldu. Kutunun içinden duvara monte aparatı çıkmıyor. Serviste mevcut: 70 TL. Montesiyle birlikte 130 TL de ona verdim. İyi oldu. Memnunum. Şimdi bana sorsalar; 140 ekran için, U5600 derim. Küçük ekranlar için bir şey diyemem. Adem beye, çalışmalarından ve bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Pixel Teknoloji Adem HelvacıAdem bey elimde u 3282 str awok led tv var. Kanal listesi açılıp kapandığında sürekli değişiyor. Yazılımla halledemezmiyiz. Yazılımı nerden bulabilirm. Mevcut yazılım sürümü 1.0
Teşekkür ederim...
Selamlar
Yukarıdaki bilgilere göre tv'ye hangi yazılımı yüklemeliyim. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. 55 U5600 STR
Bu linkte 3282 için yazılım var. AWOX yazılım yükleme konusunda ki yönergeleri kontrol ederek yapabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
10 Eylül öncesi üretim ise indirdiğiniz doğru
Cevap için çok teşekkür eddrrim umarım çözülür problem
Bu linkte 3282 için yazılım var. AWOX yazılım yükleme konusunda ki yönergeleri kontrol ederek yapabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
10 Eylül öncesi üretim ise indirdiğiniz doğru
6 ay olmuşsa bakmanıza gerek yoktur Eylül öncesi ve sonrası diye ayrılıyorHocam zaten Seri numarasından da anlamadım tarihini.. Tv yi alalı 6 ay olmuştur..