tatdirivalke
Yeni Üye
Merhaba,
K6500RST 65" awox smart ekranında kalıyor açılmıyor fabrika yazılımını nerden bulabilirim ?
K6500RST 65" awox smart ekranında kalıyor açılmıyor fabrika yazılımını nerden bulabilirim ?
Aynı sorunu yaşıyorum. Yardımcı olur musunuz Adem hocam. Awox U5100Str açılış ekranında kaldı açamıyorum.Yarın hatırlatırsanız, ofisteki pc de olması lazım. Siz yine de şimdiden seri numaralarınızı yazın bazıları seriye göre farklı yazılımlar olabiliyor.
Ustam kolay gelsin.![]()
![]()
![]()
![]()
AWOX RIMLESS B205500S
EKRANDA MAVİ KIRMIZI YEŞİL DÖNGÜSÜ VAR
LVDS KABLOSU ARIZASI SANDIM AMA BAŞKA DENEMEME RAGMEN DÜZELMEDİ
ARKA TUŞLARDAN DENEMEME RAGMEN ERKANI DÜZELTEMEDİM
Zor değişir sürüm,firma yazılım vermedikten sonra değişmez kısacası maalesef, ama belki tv yazılımının sdk'sı bulunur ve yeniden derlenirse veya derleyen biri çıkarsa belkiMerhabalar bendede Awox B 20 6500S var ara ara uygulama durduruldu çıkıyor indirdiğim uygulamalar çalışmıyor. Aptoide'den indiriyorum o da çalışmıyor.
Android sürümü nasılsın değiştirebiliriz .

TV üretici firma tarafından Android altyapısı ile üretilmediyse olmaz. Hatta o donanıma uyumlu bir android sürümü, sürücü seti v.b. gibi yazılımlar ortada olmadığı için mantıken de mümkün değildir.Merhaba
Awox B225800 Smart tv aldım android sanıyordum televizyonu kurduğumda fark ettim... Yazılım ile android yükleyebilir miyim Usb kullanarak ?
Merhaba dm den yazabilir misiniz? ldd.m538.b138 awox anakartlı k5500rst yazılımı lazımdı. TV yazılımı çöktü başka yerde bulamıyorum.08.08.2020 Revizyon 1:
Awox markası yazılım desteğini artık OTA üzerinden sağlamaktadır. Bu nedenle bundan sonra istisnai durumlar dışında usb den yüklenebilecek yazılımlar paylaşılmayacaktır. Mevcut yazılımları şimdilik paylaşıma açık bırakıyorum ancak özellikle 2020 üretimi olan tv lere usb den yazılım yüklemeyiniz. Her üretimin kendi yazılımı var ''Bu da olur nasılsa'' şeklinde yaklaşmanız, tv nin brick olmasına neden olur, gereksiz yerine garantinizi riske atmış olursunuz.
Bu uyarılar doğrultusunda sorununuza yönelik soru sorup bilgi almadan yazılım kesinlikle yüklemeyiniz.