Aynı sorun bende de var yardım lütfenAwox u5100str yazılımı nereden bulabiliriz
Yarın hatırlatırsanız, ofisteki pc de olması lazım. Siz yine de şimdiden seri numaralarınızı yazın bazıları seriye göre farklı yazılımlar olabiliyor.Aynı sorun bende de var yardım lütfen
Yarın hatırlatırsanız, ofisteki pc de olması lazım. Siz yine de şimdiden seri numaralarınızı yazın bazıları seriye göre farklı yazılımlar olabiliyor.
Bu biraz sıkıntılı bir durum. Panel bilgisi olmazsa yazılımın Panel ID kısmı sorun olur, sonra bizim verdiğimiz yazılım yüzünden ürün hiç açılmaz olur sorumluluk altında kalırız.
Seri numarasının etiketi düşmüş, ekran bu şekilde kalıyor yardımınız için şimdiden teşekkür ederim
08.08.2020 Revizyon 1:
Awox markası yazılım desteğini artık OTA üzerinden sağlamaktadır. Bu nedenle bundan sonra istisnai durumlar dışında usb den yüklenebilecek yazılımlar paylaşılmayacaktır. Mevcut yazılımları şimdilik paylaşıma açık bırakıyorum ancak özellikle 2020 üretimi olan tv lere usb den yazılım yüklemeyiniz. Her üretimin kendi yazılımı var ''Bu da olur nasılsa'' şeklinde yaklaşmanız, tv nin brick olmasına neden olur, gereksiz yerine garantinizi riske atmış olursunuz.
Bu uyarılar doğrultusunda sorununuza yönelik soru sorup bilgi almadan yazılım kesinlikle yüklemeyiniz.
Slm.TV awox yazısı kaldı TV açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Sl
m.TV awox yazısı kaldı TV açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
linkler ölmüş lütfen kontrol eder misiniz?08.08.2020 Revizyon 1:
Awox markası yazılım desteğini artık OTA üzerinden sağlamaktadır. Bu nedenle bundan sonra istisnai durumlar dışında usb den yüklenebilecek yazılımlar paylaşılmayacaktır. Mevcut yazılımları şimdilik paylaşıma açık bırakıyorum ancak özellikle 2020 üretimi olan tv lere usb den yazılım yüklemeyiniz. Her üretimin kendi yazılımı var ''Bu da olur nasılsa'' şeklinde yaklaşmanız, tv nin brick olmasına neden olur, gereksiz yerine garantinizi riske atmış olursunuz.
Bu uyarılar doğrultusunda sorununuza yönelik soru sorup bilgi almadan yazılım kesinlikle yüklemeyiniz.
linkler ölmüş lütfen kontrol eder misiniz?
Yazılım paylaşılamayacağını belirtmiş zatenAwox markası yazılım desteğini artık OTA üzerinden sağlamaktadır. Bu nedenle bundan sonra istisnai durumlar dışında usb den yüklenebilecek yazılımlar paylaşılmayacaktır.