|
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
|
|
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
|
hocam yazılımları 1-2 gün içinde yayınlarım demiştiniz ama burda bulamadım . birde seri numarasına göre farklı yazılımmı var servis menüye girdiğimde panel info da bilgi yok yazıyor bir yerde de bir arkadaşın dediği gibi panel numarasımı ne var orda 42 yazıyor diye hatırlıyorum . bugüne kadarı otamatik yazılım hiç güncellemedi her defasında denediğimde güncel yazılım kullanıyorsun diyor hatırladığım kadarı ile internet üzerinden güncellenecekti ama yok. bir ara fabrika ile görüşmüştünüz yazılım için isteklerimizi sormuştunuz ama ondanda bişey çıkmadı herhalde hayırlı akşamlar1-2 gün içerisinde paylaşacağım yazılımları.![]()
Ben denedim çalışmıyor tanıtım kanalı hariç, hatta modüle tivibu kartı da takıp denedim sadece 1. Kanal tanıtım kanalı çıkıyor...Şaşırdım,hangisinin servisi dedi merak ettim,kablotv mi yoksa awoxmu,çünkü bildiğim kadarıyla dvb-c tuner var, modül girişi de var,kablotv kullanan tanıdığınız varsa ,deneyebilirsin modülle ama bence çözmesi gerekir![]()
rardan cıkar ana dizine at herhangi bir klasor ıcınde olmaması lazımVerdiğiniz yazılımı flash diske nasıl atacağız? rar'dan çıkarıp da mı atacağız yoksa direk rar ile mi? Bununla alakalı bir anlatım mevcut muydu acaba?
Merhabalar; Çok şanssız bir zaman dilimindesiniz zira ofisten yardımcı olabilirim ama yarın vizeler var diye ofise gitmeyeceğim, pazartesiden önce yardımcı olabilmem çok zor o nedenle bölgenizdeki servisi arayıp destek isterseniz en azından yarın yaparlar ve haftasonu tvsiz geçmemiş olur.Adem bey, sizin uyariniza ragmen guncellemeyi kontrol etmeden yukledim ve simiddd ikiz ekranli mutlu bir AWOX 5600str sahibiyim!!! Yardimmmmm lutfennnnn

TV yi anahtardan kapatın 10sn bekleyin. Tuş takımı üzerindeki P+ butonuna basılı tutarak tv ye enerji verin ve bekleyin, android recovery menüsü üzerinden factory reset yaparak deneyin lütfenBana güncelleme otomatik geldi. İndirdim ve yükledim. Bşr türlü güncelleme işlemi bitmiyor. Bitiyor, tv açılıp kapanıyor sonra yine güncelleme istiyor. İnş düzelir