Videoyuda yukledim gene arkadasin gonderdigi.
KEŞKE 720 P VEYA 1080 P İLE VİDEO ÇEKSEYDİN VİDEOLAR ÇOK KOTU GORUNTU KALİTESİNDE TAM NET BELLİ DEGİL NASIL GÖSTERDİĞİ AMA İŞ GÖRÜR BİR TVYE BENZİYOR TEK MERAK ETTİĞİM OLAY TKGS VARMI UYDUSUNDA
Videoyuda yukledim gene arkadasin gonderdigi.
Video lord_blade in.Kendisi söyledi elindeki cihazın net görüntü veremediğini ama ben tv yi merakımdan video talep ettim.İsterseniz internetim gelince atabilirim ama bendeki de kalitesiz olacaktır.Cihazım iphone 6s ama iyi bir görüntü verdiğini düşünmüyorum.KEŞKE 720 P VEYA 1080 P İLE VİDEO ÇEKSEYDİN VİDEOLAR ÇOK KOTU GORUNTU KALİTESİNDE TAM NET BELLİ DEGİL NASIL GÖSTERDİĞİ AMA İŞ GÖRÜR BİR TVYE BENZİYOR TEK MERAK ETTİĞİM OLAY TKGS VARMI UYDUSUNDA
Beni yanlış anladınız.Çekim lord_blade in.Bana çekimi attı.Benim tv çarşamba geldi bugün kurdular.bende çekim atabilirim diye söyledim.aynen iphone 6s çok kötü çekim olmuş ama geneden emekleriniz için tessekur ederım sonucta hiç görmemekten ıyıdır![]()
Video yu ben cekmedim arkadasin cekip whatsaptsan attigi videolar bunlar ?KEŞKE 720 P VEYA 1080 P İLE VİDEO ÇEKSEYDİN VİDEOLAR ÇOK KOTU GORUNTU KALİTESİNDE TAM NET BELLİ DEGİL NASIL GÖSTERDİĞİ AMA İŞ GÖRÜR BİR TVYE BENZİYOR TEK MERAK ETTİĞİM OLAY TKGS VARMI UYDUSUNDA
Ben buradayken sizce bir yerlerde olup da bizde olmaması mümkün müBu awox lara ne zaman yazılım gelecek? Kesin vardır da bir yerlerde bize ulaşmıyor...