P
penner1907
Yeni Üye
- 13 May 2019
- 12
- 41
Merhaba, PS4 de deneyen var mı arkadaşlar bu ürünü? Pes Fifa gibi oyunlarda performansı nasıl?
TV'de optik ses çıkışı var mıdır?
Tam bilmiyorum ama optik değilde coaxial çıkış olması lazım. Optik koyacağını sanmıyorum.TV'de optik ses çıkışı var mıdır?
TV fişini çekiniz
TV nin tuş takımı üzerindeki on/off butonuna basılı tutarak fişi takınız
TV stby den çıkmaz ise prg + butonu ile tetikleyiniz
Sorununuz çözülecektir
Bu arada hoşgeldiniz forumumuza
VESTEL ve AWOX söz konusu olduğunda tavsiyeforumu dışında hiçbir mecradan %100 doğru bilgi alamazsınız ayıptır söylemesi
Adem HelvacıAdem hocam hayırlı günler,
Ben de awox u5000str kullanıyorum hem pc monitör hem de tv olarak. Bir sorunum var ve bu sorunu yaşayan başka kullanıcılar da olduğunu farkettim.Elimden geldiğince araştırdım ancak herhangi bir sonuç alamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. Sorunum şu şekilde;
Tv' den 4k 60hz almak için hdmi ayarını gelişmiş yapmak gerekiyor . Eğer hdmi ayarını gelişmiş seçersem karanlık sahnelerde ekran gidiyor ses gelmeye devam ediyor. Görüntünün tekrar gelmesi için tv' yi tekrar kapatıp açmak gerekiyor.
Aslında tv' nin hdmi ayarı gelişmiş değil standartta olursa nvidia renk ayarlarına müdahale edebiliyorum ve ufak bir ayar ile bu sorunu ortadan kaldırabiliyorum. ancak bu sefer tv 4k 30hz oluyor ve akıcılık çok düşüyor.
Tv' yi hem 4k 60hz kullanmak, hem de karanlık ekranlarda kapanmadan kullanmak istiyorum. Buna dair bir çözüm önerebilirseniz benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da faydalanabilir.
Saygılarımla
Merhabalar; Awox markasında kanal listesi sorunu 3 yıldır ilgili yerlere bildirmemize rağmen çözüm üretilemeyen ve bilinen bir sorundur. Yazılım ile düzelmiyor ne yazık ki.Merhabalar Adem Helvacı Bey, Awox U5000STR modelini kullanıyorum. Yazılım versiyonu 20180522_185608 şeklinde eski yazılım. Ben televizyona Usb üzerinden kanal yüklemesi yapıyorum. Ancak kısa süre sonra tv kendiliğinden sıralamayı değiştiriyor. Yazılımdan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Mümkünse bu modelin en son sürüm yazılımını bizlerle paylaşır mısınız? İlginize çok teşekkür ediyorum. Kolay gelsin dileklerimle.
Seri numarası lütfen.Merhabalar Adem Helvacı Bey , elinizde Awox U5000STR modelinin yazılımı var mı? Paylaşa bilir misiniz? Teşekkür ederim.
Seri numarası lütfen.