Awox U5000STR 50 inç 127cm 4K Ultra HD LED TV

K Çevrimdışı

kodoman

Yeni Üye
28 Ara 2018
9
29
KEŞKE 720 P VEYA 1080 P İLE VİDEO ÇEKSEYDİN VİDEOLAR ÇOK KOTU GORUNTU KALİTESİNDE TAM NET BELLİ DEGİL NASIL GÖSTERDİĞİ AMA İŞ GÖRÜR BİR TVYE BENZİYOR TEK MERAK ETTİĞİM OLAY TKGS VARMI UYDUSUNDA
Video lord_blade in.Kendisi söyledi elindeki cihazın net görüntü veremediğini ama ben tv yi merakımdan video talep ettim.İsterseniz internetim gelince atabilirim ama bendeki de kalitesiz olacaktır.Cihazım iphone 6s ama iyi bir görüntü verdiğini düşünmüyorum.

fatih11e Çevrimdışı

fatih11e 

Aktif Üye
14 Ara 2018
164
aynen iphone 6s çok kötü çekim olmuş ama geneden emekleriniz için tessekur ederım sonucta hiç görmemekten ıyıdır :)

K Çevrimdışı

kodoman

Yeni Üye
28 Ara 2018
9
29
Hocam uydusu o kadar yavaş ki bazen kanal değiştirince telefonda hepsiburadada kendime bişeyler bakıyorum anca açılıyor.Tkgs ye gelince hiçbir şekilde bir bilgi yok.Çok kullanışsız bir menüsü var.Firmanın bir güncelleme vermesi gerekiyor.

C Çevrimdışı

cinarazi

Yeni Üye
19 Ara 2018
47
38
KEŞKE 720 P VEYA 1080 P İLE VİDEO ÇEKSEYDİN VİDEOLAR ÇOK KOTU GORUNTU KALİTESİNDE TAM NET BELLİ DEGİL NASIL GÖSTERDİĞİ AMA İŞ GÖRÜR BİR TVYE BENZİYOR TEK MERAK ETTİĞİM OLAY TKGS VARMI UYDUSUNDA
Video yu ben cekmedim arkadasin cekip whatsaptsan attigi videolar bunlar ?

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Bu awox lara ne zaman yazılım gelecek? Kesin vardır da bir yerlerde bize ulaşmıyor...

fatih11e Çevrimdışı

fatih11e 

Aktif Üye
14 Ara 2018
164
zannetmiyorum bir yerlerde olsun ben bu forumda guncel yazılımları buldugum ıcın uye oldum ve gayet ıyı awox tvler yan sanayi urunler oldugu içinyazılım çıkarmı çıkmazmı oda bır muamma bende mıkserı vardı awox marka servıse gıttı 2 defa kullnadım servıs dahada berbat etmıstı urunu bende çöpe attım tvlerıne sans vermek istedim ama kullananlar tavsiye etmıyor

K Çevrimdışı

kodoman

Yeni Üye
28 Ara 2018
9
29
Güncelleme gelmesi şart böyle ne kanal tablosu ne de ayarlar kullanışsız

A Çevrimdışı

aarslan69

Yeni Üye
6 Şub 2019
18
55
Arkadaşlar bende bu televizyonu alarak aranıza katıldım. Kullanmış olduğunuz görüntü ayarları ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Geri
Üst Alt