ilhan kısa
Yeni Üye
- 6 Ocak 2020
- 1
- 65
awox tv yazılımına ihtiyacım var fabrika yaralarına nasıl döndürebilirim
Anten kablosunda sorun olabilir.Merhabalar. Awox k5500rst 55 İnç modelini alalı 1 ay oldu. Uydu kanallarını izlerken hem hd hem normal yayınlarda donmalar oluyor. Bunun için herhangi bir ayar , güncelleme vs. Var mı ? Müşteri hizmetleri ilgilenmiyor. g.smuhammetkuzucu51@gmail.com mail adresim burdan irtibata geçebilirsiniz hocam. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Awox kanal listeleri bölümünde mevcut.+++
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
AWOX PAN 3282 / BD_MSD3663S_PB803 için Kanal listesi lazım diğer 3282 listeleri yüklemiyor,SW uyuşmazlığından sanırım.
32'' ne?32 inç yok mu
Hocam geçmiş olsun bende de aynısı vardı bunların anakartları sorunlu tavsiyem iade edebiliyorsanız verin yoksa paranız boşa gidecek söyliyim bunlara verilen paraya yazık milleti yerli üretim diye tabiri cayizse dolandırıyolar tv nin görevi olan en basit durumu bile yapmıyor ama millet alıyor canı yanıyor yani lafın kısası bu renk sorunu uydu kanal sorunu ve androıd sorunu hiçbi zaman çözülmeyecek millet kapı kapı gezicek en sonunda çöpe atacak sanki millet parayı sokaktan topluyorMerhabalar. Awox k5500rst 55 İnç modelini alalı 1 ay oldu. Uydu kanallarını izlerken hem hd hem normal yayınlarda donmalar oluyor. Bunun için herhangi bir ayar , güncelleme vs. Var mı ? Müşteri hizmetleri ilgilenmiyor. g.smuhammetkuzucu51@gmail.com mail adresim burdan irtibata geçebilirsiniz hocam. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Adem Helvacı, Adem Bey iyi günler diliyorum, kolay gelsin.. Sizin uyarılarınızı görmeden Awox u5600 str tv ye yazılım yükledim. Ama 10 Eylül 2019 sonrası üretimmiş televizyon. İki ekran (Dikey olarak Çift) oldu. Bunun için Tv nin bilgilerini yetkili servise gönderdim ama 5 gündür bir gelişme yok.. Fabrikadan yazılım gönderilecekmiş.Fabrikaya ulaşmaya çalıştım müşteri hizmetleri yoluyla, maalesef yarım saat telefonda uğraşmama rağmen bir sonuç alamadım. Bu model için bir yazılım yok mudur? Bu arada Fabrika ayarları, android reset herşeyi denedim..Maalasef problemi çözemedim. Cihazın Seri Numarası : 1022000551404KS11609192134 Teşekkür ederim.
Adem Bey, çok teşekkür ederim ilginize.. Diğer yazılımı aradım burda ama bulamadım maalesef. Tam sayfa ve linkini yazabilir misiniz size zahmet.?TV sizde mi halen?
Bu kadar basit bir şey için 5 gün çözümsüzlük, Allah tepelerinden baksın ne diyeyim.
İki yazılım var zaten, diğerini yükleseniz düzelirdi sorun.
Sizlerin başına neler gelebilir acaba diye bilinçli olarak ben de diğer yazılımı yükledim, ekran ikiye bölündü, Diğerini yükledim düzeldi.
Servislerin grubunda bin kere yazıldı şu konu, yazık vatandaşa çektirilen çileye.
Günaydın;Adem Bey, çok teşekkür ederim ilginize.. Diğer yazılımı aradım burda ama bulamadım maalesef. Tam sayfa ve linkini yazabilir misiniz size zahmet.?