T
tülin toker
Yeni Üye
- 15 Kas 2019
- 65
- 32
Ses kalitesi benimkinde iyi sıkıntı yok ve köşeleri normalde fark edilmiyor firma en azından hızlandırma işlemini yapabilir ayrica bu cihazı bedavaya almadık sonuçta 2350 verdik ve yapılacak işlem basit ancak müşteriye dönüş yapıp memnuniyetini veya sorunlar karşında çözüm üretmek yerine orası burası ...bakıyor denilerek hatalarımı reddediyorlar.Adem beye yazdım çözüm nedir diye bekliyorum dedi bizede düşen elindeki ile yatinmek ve ses çıkarmamak olduMerhabalar...
Benim tv de de hafif var Bence sorun edilecek kafaya takılacak bir problem değil bu kafanız rahat olsun. İnanın farklı birçok markada dahil ışık sızması ghosting sorunları çok fazla. Kanal geçişleri yavaş mı evet yavaş fakat kendinden dahili uydu alıcılı tv lerde genelde kanal geçişleri yavaş oluyor. Bunun çözümü harici uydu cihazı alıp öyle kullanmak. Bana göre kafaya takılacak sarı renk sorunu var onu da bir arkadaşımız ince ayar yaparak büyük oranda halletti. O ayarları bende yaptım şuan keyifli kullanıyorum. Bu büyüklükte Android işletim sistemi olan bir tv yi bu fiyatlara bulmak imkansız. Ses ve kasa kalitesi kötü ben küçük bir hoparlör takıp kullanıyorum. Bunun haricinde ekranınızda bence hiç bir problem görünmüyor güle güle kullanın selamlar...