teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,747
65
11509 H 30000 TRT WORLD
12685 H 30000 TJK
112729 V 30000 CGTN DOCUMENTARY
üstadlar ben yaptım oldu buldu tüm kallları
bu arada şu şekilde yaptım
servis menüsünden sipping yaptım adımları izleyip tamamladım ancak arama yapıldıgı son kısımda aramadan çikiş yapıp tv nin menüsüne girdım çanak anten ayarlatı kısmından türksat secip yan tarafta bulunan lnb frekans kısmının içine girip orada 9750 frekansını secip kaydet deyip 9750 nin üstündeyken kumanda dan mavi tüş ile arama yaptıgım zaman 250 yakın kannal buldu şimdilik tüm yerel kalalları buldu
Allahalahhh,bu nasıl bir tv anlamadım:smile: belki kullanımı kolaydır ama ... :frown:

F Çevrimdışı

fatih_celebi24

Yeni Üye
15 Ara 2018
10
36
Allahalahhh,bu nasıl bir tv anlamadım:smile: belki kullanımı kolaydır ama ... :frown:

aynen menüsü çok cins detay yok ama anlamadığım konu çanak ayarları kısmından lbn frekansını değiştirdiğimde kanallar da signal yok demekte tekrardan 9750 dediğimde kanallarda sinyal var

tv ye yazılım atsam ne değişir bilgisi olan var mı 2016 senesinde satın almıştım

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Bana yardım eden yok. Neden acep?
Çünkü yardım talebiniz çok geniş bir kavram :ok

Screenshot_1.png

P Çevrimdışı

petrikan

Yeni Üye
20 Ara 2018
7
38
ado hocam
bu awox un musterı hızmetlerı neden telefonlara bakmıyor. gg de awox 50 inch var ,fiyatı da ıyı duruyor ama servıs işi sıkıntı işte.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
ado hocam
bu awox un musterı hızmetlerı neden telefonlara bakmıyor. gg de awox 50 inch var ,fiyatı da ıyı duruyor ama servıs işi sıkıntı işte.

Sıkıntı olan aslında AWOX servisleri değil, AWOX un yönetim anlayışı kardeşim. Devlet memuru gibiler nasıl özel sektör anlamıyorum ki ben de. 23 Nisan çalışmazlar, Mesai dışında çalışmazlar, Cumartesi çalışmazlar, bu ne tür bir Müşteri Hizmetleri ben de çözemedim lakin bu sadece AWOX da değil mesela HOTPOİNT markasında da bu şekilde.

Vallahi bu konuda kimse VESTEL in eline su dökemez. Zaten VESTEL i de alınır yapan tek şey Satış sonrası hizmetleri. :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,747
65
Sıkıntı olan aslında AWOX servisleri değil, AWOX un yönetim anlayışı kardeşim. Devlet memuru gibiler nasıl özel sektör anlamıyorum ki ben de. 23 Nisan çalışmazlar, Mesai dışında çalışmazlar, Cumartesi çalışmazlar, bu ne tür bir Müşteri Hizmetleri ben de çözemedim lakin bu sadece AWOX da değil mesela HOTPOİNT markasında da bu şekilde.

Vallahi bu konuda kimse VESTEL in eline su dökemez. Zaten VESTEL i de alınır yapan tek şey Satış sonrası hizmetleri. :ok
Buraya da daldım ama İşte buna şapka çıkarılır.

P Çevrimdışı

petrikan

Yeni Üye
20 Ara 2018
7
38

ycevabın için tesekkur ederım. o zaman benim regal a dogru aklım kayıyor. ona da vestel bakıyor sanırım. tekrar tesekkuler hayırlı geceler.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45

Benimde merak ettiğim işçi bayramında neden memurlar tatil yapar? Neyse konu dağılmasın...

Z Çevrimdışı

Zet74

Yeni Üye
14 Ara 2018
5
51
Çünkü yardım talebiniz çok geniş bir kavram :ok

Screenshot_1.png
Merhaba Ado. Cevap için teşekkürler. Ben sorunu ayrıntılı anlatayım. Uydu cıhazının kumandası bozuktu arkadaşım bir kumanda almış ve bu kumanda TV nin servis menüsüne açmış ve görüntü negatif olmuş düzelteyim derken panel ayarlarını bozmuş. Şimdi TV de ses var görüntü yok. TV model Avox 3282 model.

F Çevrimdışı

fatih_celebi24

Yeni Üye
15 Ara 2018
10
36
ado usta sorum olacak size ben de 32" var yazılımı eski 2016 senesinde aldım sizin yeni yazılımı atsam ne gibi bir değişiklik olur.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Merhaba Ado. Cevap için teşekkürler. Ben sorunu ayrıntılı anlatayım. Uydu cıhazının kumandası bozuktu arkadaşım bir kumanda almış ve bu kumanda TV nin servis menüsüne açmış ve görüntü negatif olmuş düzelteyim derken panel ayarlarını bozmuş. Şimdi TV de ses var görüntü yok. TV model Avox 3282 model.
Bahsi geçen bu modelin uydu alıcısı dışarıdan takılan modellerden mi?
Eğer öyle değilse 3282 nin sonunda bir uzantı olması lazım.

Geri
Üst Alt