ortak binadaLNB tipi tamam,universal , Oradaki DISEQC 1.0 'da LNB1 yazıyor,sende kaç anten var?
ortak binadaLNB tipi tamam,universal , Oradaki DISEQC 1.0 'da LNB1 yazıyor,sende kaç anten var?
LNB1 yazıyor,sende kaç anten var?
Anten sayısı 1 mi yani,başka çana da var mı mesela 7 derece digitürk çanağı gibi?ortak binada
hicbir bilgim yok o konudaAnten sayısı 1 mi yani,başka çana da var mı mesela 7 derece digitürk çanağı gibi?
O zaman DISeqC olan yeri birde LNB2 yapıp dene bakalım,acaba diyorum ...hicbir bilgim yok o konuda
şimdi DISeqC olan yeri lnb 2olarak değiştirdim ve arıyor bakalım ama şimdilik yaklaşık % u doldu ama 2 kanal buldu gözüküyorO zaman DISeqC olan yeri birde LNB2 yapıp dene bakalım,acaba diyorum ...
EK:
Sadece orayı LNB2 yap,diğer yerleri elleme
Tamam,en azından çanak+kabloyu elemiş olursun,bir de bu tvnin uydusu tv içindemi yoksa hariçtenmi acaba?şimdi DISeqC olan yeri lnb 2olarak değiştirdim ve arıyor bakalım ama şimdilik yaklaşık % u doldu ama 2 kanal buldu gözüküyor
tv içinde bu televizyona yine yapamadığımdan harici uydu recevier bağlamıştım ama hiçbisıkıntı olmamıştı.kendi uydusunu kuramıyorum bitürlü.Tamam,en azından çanak+kabloyu elemiş olursun,bir de bu tvnin uydusu tv içindemi yoksa hariçtenmi acaba?
Servise verin board değiştirsin uğraşmayın ?tv içinde
tv içinde bu televizyona yine yapamadığımdan harici uydu recevier bağlamıştım ama hiçbisıkıntı olmamıştı.kendi uydusunu kuramıyorum bitürlü.
Kaç kanal buldu peki,en kötü ihtimalle serviste çözülecek gibi,demekki LNB1 doğruydu.tv içinde
tv içinde bu televizyona yine yapamadığımdan harici uydu recevier bağlamıştım ama hiçbisıkıntı olmamıştı.kendi uydusunu kuramıyorum bitürlü.
4 kanal buldu bi kanal eklendi CGTN DOCUMENTARY diye bi kanal ama oda açılmıyor % 42 sinyal ileKaç kanal buldu peki,en kötü ihtimalle serviste çözülecek gibi,demekki LNB1 doğruydu.
pardon harici recevier ile bütün kanallar sıkıntısız çalışmıştıKaç kanal buldu peki,en kötü ihtimalle serviste çözülecek gibi,demekki LNB1 doğruydu.
Çok garip,frekansıların hepsini yaz bakayım,birde 42_Türksat uydusunda arattın değilmi4 kanal buldu bi kanal eklendi CGTN DOCUMENTARY diye bi kanal ama oda açılmıyor % 42 sinyal ile
evetÇok garip,frekansıların hepsini yaz bakayım,birde 42_Türksat uydusunda arattın değilmi
evet
11509 H 30000 TRT WORLD
12685 H 30000 TJK
112729 V 30000 CGTN DOCUMENTARY