Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Fırsatım olmadı henüz çok yoğunluk var kusura bakmayınız.Online sitelerde hala satışı var. Model numaraları değişmiş.
Adem Bey, servis genel müdürü ile görüşme imkanınız oldu mu?
Fırsatım olmadı henüz çok yoğunluk var kusura bakmayınız.Online sitelerde hala satışı var. Model numaraları değişmiş.
Adem Bey, servis genel müdürü ile görüşme imkanınız oldu mu?
Aslında o tv nin ledlerini kendiniz değiştirebilirsiniz diye düşünüyrum ancak panel işi her zaman risk içerir malumunuz.validelerin evindeki LG 42LB620V Tv ninde led barları arızalanmış .
geçen LG servisi çağırdık 2.000 TL çekti.
Bu TV için Led bar kaç TL dir acaba Adem hocam. ?
birde istanbulda tanıdık varmı yaptırabileceğim uygun yollu
Adem Helvacı
Aslında o tv nin ledlerini kendiniz değiştirebilirsiniz diye düşünüyrum ancak panel işi her zaman risk içerir malumunuz.
Bu modelin ledleri olsun olsun 350-450 bantlarındadır perakende piyasada.
Kaynağından alırsanız daha farklı fiyatlarla da karşılaşırsınız.
Hatta size bir numara yazayım, selamımı iletin size kargo ile dahi yollar.
Kendisi aslında Samsung Uşak yetkili servisi ama Led Bar toptancılığı da yapıyor.
Ali usta 05335144845
Ustanın işine karışılmaz.330 TL dedi Aldım hemen . 2.000 vermekten iyidir.
Ali Usta tavsiye olarak ustaya yaptırmamı önerdi. bakayım uyguna değişecek usta bulabilirsem ona değiştirtirim. yoksa iş başa düşecek
Bu konuda daha öncede yazmıştım. Servis menüde eğer rgb yada tonlama gibi ayarlarda sorun yoksa sizin tvnizin renk yada beyaz tonu normal değil. Bir yetkili servis buna nasıl normal diyebiliyor anlamış değilim. Tablet karşılaştırmasını geçtik hadi.. Servis bence çamura yatıyor.eketen, TKartaL, Adem Helvacı,
Son durumu aktarıyorum. Bir buçuk aylık bekleyişten sonra servis aradı ve Çin'den yeni ledlerin geldiğini söyledi. Ben çalışıyorken gelip TV'yi aldı ve evdeki anne babama bunun rengi normal diyerek almış.
Eve gelince aradım ve aynı şeyi bana da söyledi. Rengi normal, yeni ledlerin takınca da aynı olur dedi. O zaman neden 1.5 ay bekledik, tam beyaz led gelecek demiştiniz dedim. Bu sefer de 3-4 içinde aynı TV'den geleceğini, onunla karşılaştıracağını ve bana foto atacağını söyledi. Dedim ki ona da aynı ledleri takıp bakın aynı demeyeceğinizi nerden bileyim. Gelip kendim bakacağım dedim.
Başka televizyonla ya da tablet ya da telefonla karşılaştırma yapılamayacağını söyledi. Aynı model TV ile karşılaştırma yapmanız lazım diyor.
Sizden bir ricam var. STR5600 model TV varsa elinizde ya da çevrenizde, bana fotoğraf atabilir misiniz, beyaz tonları gösteren.