eketen
Süper Üye
- 26 Haz 2020
- 1,235
Kusura bakmayın, ilk soruyu gözden kaçırmışım. İzmir ili Konak ilçesindeki yetkili servis. Fen Elektronik.
Ben Awox'u aradım. Onlar da işlemi yapan servisi arayıp bilgi vermişler, servisin beni arayacağını söylediler.
Daha sonra servisten aradılar. Herhangi bir işlem yapılamayacağını, bu şekilde kabul etmem gerektiğini söylediler. Ben de kabul etmeyeceğimi, bir tüketici olarak yasal yollarla haklarımı arayacağımı söyledim. Benden tekrar fotoğraf istediler. Buraya attığım fotoğrafları tekrar gönderdim onlara da. 5 dakika sonra arayıp, Awox'tan yeni led istediklerini, bunların da Çin'den geleceğini, o yüzden de 1-1,5 ay kadar sürebileceğini söylediler. Yeni gelecek ledlerin tam beyaz olacağını söylediler.
İlk işlem üzerinden oldukça zaman geçmiş olacak o zaman dedim. Bu sorun yaratmasın daha sonra bana dedim. Öyle bir şey olmayacağını. Öyle olursa da ücret iadesi yapacaklarını söylediler. Şimdilik durum bu şekilde.
Servis genel müdürü ile bilgi paylaşımı yapmanız durumunda çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler Adem Bey. Adem Helvacı,
Bir ton palavra, yıldırma taktiği. Sıradan vatandaş çinden sipariş veriyor da kaç günde geliyor. 1 1,5 ay dediğin sürenin arası sadece 15 gün. Kaldı ki Awox elinde led mi olmayacak. Baydı artık bu muhabbetler.