AWOX K5500 RST, U5600STR Yerine Gönderilen Televizyon

Z Çevrimdışı

zkn1982

Yeni Üye
20 Eyl 2019
25
42
abi şöyle oluyor çok sık olmasa da mesela foxda 1 2 sanıye göruntu donuyor sonrasında devam edıyor. bende bu startv de yapıyor. birde şu var. mesela starı ızlıyorum donuyor lıstedekı ilk kanal neyse (bende trt1) oraya atıyor. ama aşırı yapmıyor. benim tv de tek begenmedıgım sey renkleri orjinal vermıyor. telefon yadabenm lg tvdekı vdeo ve rresımler bu tv de cok alakassız renklerde
Adem beye mesaj yazdım ama donmalar ile ilgili dönüş yazmadı yazılımsal sanırım donmalar

Z Çevrimdışı

zkn1982

Yeni Üye
20 Eyl 2019
25
42
Box blümünden sıfırlama yaptım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Androıddten

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
bugun bır hevesle iptv aldım androidden apksını yukledım sonuc HUSRAN panel renkklerı o kdr alakasız gösterıyor kı ınanlmaz can sıkıcı. laptoptakı goruntu ıle tv dekkı arasında ucurum ucurum ucurum var.

hdmı den denedım aynı renkler BERBAT

M Çevrimdışı

Murat3

Yeni Üye
20 Eki 2019
1
40
Adem abicim sanirim şöyle bir yanlişlik var videoda.tvlerde 8gb ram(rem diye okunur) yani bellek var demişsiniz am 8gb rem degil rom(rom diye okunur) bellek var cihazlarda.yani mp3,film, uygulama indirmek icin 8gb romu yani boş yeri var cihazlarin. Ancak remi 1.5 gb bu cihazarin, yani işlem hafizasi yani dusunme kapasitesi ve uygulamalari yükleme degil calistirabilme kapasitesi 1.5 gb, romu degil.rem ile romu karistirmişsiniz. Cep telefonum mesela romu 64 gb,ama remi 2gb. Bunu düzeltin isterseniz. Cunku 8gb lik telefon belleklerini bile elden satin almaya kalksa tv firmalari sadece belleklere en az1000tl daha odemek zorunda kalirlardi.yani remler, romlardan 10 kat daha pahalidir normal kosullarda.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Adem abicim sanirim şöyle bir yanlişlik var videoda.tvlerde 8gb ram(rem diye okunur) yani bellek var demişsiniz am 8gb rem degil rom(rom diye okunur) bellek var cihazlarda.yani mp3,film, uygulama indirmek icin 8gb romu yani boş yeri var cihazlarin. Ancak remi 1.5 gb bu cihazarin, yani işlem hafizasi yani dusunme kapasitesi ve uygulamalari yükleme degil calistirabilme kapasitesi 1.5 gb, romu degil.rem ile romu karistirmişsiniz. Cep telefonum mesela romu 64 gb,ama remi 2gb. Bunu düzeltin isterseniz. Cunku 8gb lik telefon belleklerini bile elden satin almaya kalksa tv firmalari sadece belleklere en az1000tl daha odemek zorunda kalirlardi.yani remler, romlardan 10 kat daha pahalidir normal kosullarda.
Bir sonraki videosunda o konudaki hatayi düzeltti Sanirim onu izlememissiniz

fakfukfon Çevrimdışı

fakfukfon

Yeni Üye
23 Şub 2019
10
43
Merhabalar, 11 kasımda gittigidiyor üzerinden u5600 sipariş ettim ve satıcıya mesaj atarak k5500 değil u5600 göndermesini tekrar hatırlattım o da 5600 gönderiyoruz dedi, ptt kargo vs. derken kargo ancak bugün gelebildi ve gelen ürün k5500, faturada awox 140 ekran smart tv yazıyor model ibaresi yok, şimdi ben ne yapayım? Ürünü iade edeyim mi, diğer ürün lg paneldi bu boe panel eğer gerçektende çok bir fark yok ise iadeyle hiç uğraşmayayım, sizce ne yapmalıyım? Adem Helvacı Adem Helvacı

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Merhabalar, 11 kasımda gittigidiyor üzerinden u5600 sipariş ettim ve satıcıya mesaj atarak k5500 değil u5600 göndermesini tekrar hatırlattım o da 5600 gönderiyoruz dedi, ptt kargo vs. derken kargo ancak bugün gelebildi ve gelen ürün k5500, faturada awox 140 ekran smart tv yazıyor model ibaresi yok, şimdi ben ne yapayım? Ürünü iade edeyim mi, diğer ürün lg paneldi bu boe panel eğer gerçektende çok bir fark yok ise iadeyle hiç uğraşmayayım, sizce ne yapmalıyım? Adem Helvacı Adem Helvacı
Paneli boşver satıcının u5600 deyip k5500 göndermesi yanlış şikayet edin direk

fakfukfon Çevrimdışı

fakfukfon

Yeni Üye
23 Şub 2019
10
43
İade talebi açtım zaten sorun o da değil, giden zamanım ve kredi kartıma konulan gereksiz 2bin tl blokajın (taksitli aldığım için iade de taksit taktis gelecek) hesabını kime soracağım, neyse bana olan oldu, sizinde başınıza böyle birşey gelmesini istemiyorsanız Gittigidiyor mediaelectronic24 adlı kullanıcıdan u5600 almayınız!.

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
İade talebi açtım zaten sorun o da değil, giden zamanım ve kredi kartıma konulan gereksiz 2bin tl blokajın (taksitli aldığım için iade de taksit taktis gelecek) hesabını kime soracağım, neyse bana olan oldu, sizinde başınıza böyle birşey gelmesini istemiyorsanız Gittigidiyor mediaelectronic24 adlı kullanıcıdan u5600 almayınız!.
Bildiğim kadarıyla kartta yeterince para varsa taksitler peşin ödeniyor. Tabi yanlış bilmiyorsam.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Bildiğim kadarıyla kartta yeterince para varsa taksitler peşin ödeniyor. Tabi yanlış bilmiyorsam.
Siz bankaya taksitli borcunuzu peşin ödeyerek kapatabiliyorsunuz Taksitli alindiysa banka geri ödemesini taksitli olarak yapar Bitene kadar da taksitlerin toplam bedeli kart limitini işgal eder

Geri
Üst Alt