Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Ekran boyut tercihi nedir?ADO Hocam 5000tl bandinda 4k smart sorunsuz IPTV izleyebilecegimiz bir tv ariyoruz.
Yardimlarini bekleriz..
İzleme açınız nedir?
İzleme mesafeniz nedir?
Ekran boyut tercihi nedir?ADO Hocam 5000tl bandinda 4k smart sorunsuz IPTV izleyebilecegimiz bir tv ariyoruz.
Yardimlarini bekleriz..
Adem abi 5600 mu yoksa yeni model 5500 mu diye arada kaldik senin verecegin tavsiye ile siparis vericez.sen 5500 de buldugumu 5500 de bulamadim dedin bizim butun devreleri yaktin.acaba 5600 e mi iyi dedi 5500 mi iyi dedi diye dusundun durdum sonuca varamadim
Ekran boyut tercihi nedir?
İzleme açınız nedir?
İzleme mesafeniz nedir?
Bu kıstasa 55NU7100 uydurabiliriz ancak sizi tatmin eder mi acaba?55inch
acimiz duz
mesafe 3-4 metre arasi.
O demirle bir gün bende kendi televizyonuma vuracam ama daha zamanı var.... Neyse bana sorarsanız panelin değişmesi gerekecek... Kusura bakmayın.. Geçmiş olsun..Ado hocam bugün akrabanın cocuğu awox 5600str ye demir ile vurmuş 3 adet beyzalık olmus onundeki ilk katman delinmiş ama görüntü var sadece mercimek kadar 3 beyaz nokta oluşmuş diğer yerlerde görüntü var ulaşabileceğim bi tel verirseniz arayim resimleri atayım tamir olurmu
Görsel ekleyiniz. Panel değişmesi gerekir masrafi büyüktürAdo hocam bugün akrabanın cocuğu awox 5600str ye demir ile vurmuş 3 adet beyzalık olmus onundeki ilk katman delinmiş ama görüntü var sadece mercimek kadar 3 beyaz nokta oluşmuş diğer yerlerde görüntü var ulaşabileceğim bi tel verirseniz arayim resimleri atayım tamir olurmu
Bu kıstasa 55NU7100 uydurabiliriz ancak sizi tatmin eder mi acaba?
O zaman verdim gittiSEN OK DIYORSAN TAMAMDIR BASKAN.
Görsellere baktım, Panelin kırılmamış olması büyük şans, yine de oluşan yüzey sıyrılmaları için onarıma yönelik bir faaliyet mümkün değil maalesef.Ado hocam bugün akrabanın cocuğu awox 5600str ye demir ile vurmuş 3 adet beyzalık olmus onundeki ilk katman delinmiş ama görüntü var sadece mercimek kadar 3 beyaz nokta oluşmuş diğer yerlerde görüntü var ulaşabileceğim bi tel verirseniz arayim resimleri atayım tamir olurmu
REIS lafina laf katmak istemem yanlis anlama ama 55NU7100 mu? 55pus7503 mu?O zaman verdim gitti
Güzel günlerde kullanınız, Memnun kalacağınıza eminim yalnız son kararı vermeden evvel Bluetooth ve kıytırık 1-2 özelliğin bu modelde olmadığını da hatırlatmak isterim
Aman abim, aman gözünü seveyim öyle egolarım yoktur benim. Tamam az biraz kaprisim vardır da lafımın üstüne laf mevzuu falan çok derinREIS lafina laf katmak istemem
Wp den görüştüğümüz kişisiniz sanırım ?Adem Helvacı hocam servis formu lazım ekran için sigorta istiyor yazabilirmisiniz