Geçmiş olsun, bende yakın akrabalarım için adetli şekilde (2 ya da 3) 55 u5600str aldırayım, iyidir diyodum tam da. Şimdi su bulandı biraz. :/
Anlamadığım olay; sen Awox 'sun. Ülke ekonomisi ve istihdama yön veren markalardan birisin (bkz,
Müşterin sana maruzatım var demiş, almış incelemişsin, geri göndermişsin. Her şey güzel, her şey normal. Normal de !
Yav arkadaş sen nası profosyonelsin, bi servis formun, işini bilerek yaptığını göterir bi ispatın yok mu ? O kağıdı kutuya iliştireceğine sms yollasan daha profosyonel görünürdün emin ol !
Bu arada yaftalamayı bitirmeden, Awox yetkili servise yolladınız değil mi ? Merdiven altı bi servis değil yani ? tkartal
Anlamadığım olay; sen Awox 'sun. Ülke ekonomisi ve istihdama yön veren markalardan birisin (bkz,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
)Müşterin sana maruzatım var demiş, almış incelemişsin, geri göndermişsin. Her şey güzel, her şey normal. Normal de !
Yav arkadaş sen nası profosyonelsin, bi servis formun, işini bilerek yaptığını göterir bi ispatın yok mu ? O kağıdı kutuya iliştireceğine sms yollasan daha profosyonel görünürdün emin ol !
Bu arada yaftalamayı bitirmeden, Awox yetkili servise yolladınız değil mi ? Merdiven altı bi servis değil yani ? tkartal