TKartaL
Süper Üye
- 5 Şub 2018
- 2,481
- 45
Burada bilindiği üzere yada takip eden arkadaşlarım ki daha çok bu forumda başta yetkili olan
Ado ustamda bilir bu konuyu burada panelde ışık hüzmeleri diye konu açıp paylaşıp ve yine gidişat üzerine takip eden konuyu sorunu ele aldım.Ki alacak olanlar düşünenler vs. ne ise sonuç ne çıkarsa awox adına olumlu yada olumsuz yönde ona katlar demiştim.Ben tyyi bulunduğum ilçede yetkili servisi olmadığı için fabrikayı arayıp kargo kodu verip gönderin dediler.Buraya kadar tamam çünkü firma ilgili dedim.Sorunumu halledecekler ve müşteriyi memnun memnun etme yoluna gidiyorlar dedim.Toplam kargo süresi dahil üç hafta geçti.Bu zaman zarfı içinde ise ara ara fabrikayı aradım durum nedir diye sorgulama yaptım.Müşteri hizmetleri tutumu teknik birim olsun iletişim üslup gayet olumlu idi.Hatta bir keresinde sordum onarımda gözüküyor dedi.Ooo iyi dedim sorun halloluyor diye de sevindim.
Kargo gelip fabrika elemanı koliyi açarken zannedersem kumandayı üste köpüğün içine koymuştum.Üstten açarken kumanda hasar görmüş ki sıfır yeni pil ile beraber kumanda koymuşlar.Hatta tvyi değişmişler sandım sevindim bir ara...Fakat göndermeden tvnin seri no vs. resimlerini çekmiştim.Fakat baktımki tv gittiği gibi geri gelmiş.Beni asıl gıcık eden sinir eden içine düşülen not idi.Altta paylaşıyorum...Güler misin ağlar mısın ?
1. Bu tv sadece harici kaynaklardan mı izleniyor ?
2. Bu tvde dahili uydu alıcısı yok mu?
Bundan sonra benim için tv anlamında yerli üretim awox sayesinde bitmiştir....Bence hiç bu kafayla piyasaya girmesinler...
Kargo gelip fabrika elemanı koliyi açarken zannedersem kumandayı üste köpüğün içine koymuştum.Üstten açarken kumanda hasar görmüş ki sıfır yeni pil ile beraber kumanda koymuşlar.Hatta tvyi değişmişler sandım sevindim bir ara...Fakat göndermeden tvnin seri no vs. resimlerini çekmiştim.Fakat baktımki tv gittiği gibi geri gelmiş.Beni asıl gıcık eden sinir eden içine düşülen not idi.Altta paylaşıyorum...Güler misin ağlar mısın ?
1. Bu tv sadece harici kaynaklardan mı izleniyor ?
2. Bu tvde dahili uydu alıcısı yok mu?
Bundan sonra benim için tv anlamında yerli üretim awox sayesinde bitmiştir....Bence hiç bu kafayla piyasaya girmesinler...