AWOX dan güzel haber

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Bi ben avoxun renklerinden sikayetçi degilim heralde demekki ben suluboya renklerinden hoşlanıyorum :haha1

Beni de ekleyebilirsin. Eleştirdiğim çok yönü olsa da, renk konusunda beni rahatsız eden bir yanı yok.
Kaldı ki CMO panel kullandıkları birçok üretimde yan yana deneyimlediğim bir çok tv den farkı yoktu, Halen de yok. Ben testlerimi genelde 4-5 markayı yan yana koyarak yapıyorum o nedenle bakış açım biraz daha farklı. LG SAMSUNG dahil VESTEL ARÇELİK PHILIPS AWOX tümü yan yana olacak şekilde onlarca kere test ettim. Kaldı ki amacım AWOX test etmek değildi zaten genel değerlendirleme olarak bakıyordum bizim mağazada.

Renk konusunda sevdiğim markalardan birisi olan PHILIPS de dahi yeri geldiğinde bazı renklerin aslında doğllaıktan ne kadar saptığını gözlerimle gördüm.

Her konuda olduğu gibi tv konusunda da zevkler ve renkler tartışılır mı o tartışılmalı bence.

Doğada sararmaya yüz tutmuş bir çimenlik alanı, bana capcanlı ve yemyeşil gösteren tv midir başarılı olan, yoksa doğada olduğu gibi neyi alıyorsa onu aktaranmıdır bunu da tartışmalıyız.

Evet AWOX ciddi anlamda defalarca yazdığım üzere okyanusu aşıp derede boğulmayı tercih eden marka benim gözümde lakin yorumlara baktığımda haklı bir çok nokta olmakla birlikte bir kısmının da goy goy olduğunu görüyorum.

AWOX un bana göre en büyük sorunu yazılım mühendisliğinin kendisinde olmaması.

VESTEL de olduğu gibi sahadan aldıkları geri dönüşün genel değrelendirmesine göre yazılım departmanının aksiyon alabilmesi gibi bir durumları şu an için yok.

Ancak şöyle bir bakıyorum, 1990 lardan beri tv üreten VESTEL ile daha 3-5 yıllık AWOX u yan yana koyup kıyaslama yapma gereği duymuşsak, bu dahi AWOX un aslında dikkat çeken bir adım atmış olduğunun göstergesidir.

Bizler kobaymıyız?

Evet kobayız. Hem de her marka için kobayız.

Bunun en basit örneği SAMSUNG 82Q60AR modelidir.

Aynı tüketiciye 3 kere değişim olan aynı model tv de genleşme sorunu olduğu ancak sahadayken ortaya çıkan bir durumdu. Bu mağduriyeti yaşayan arkadaşımız halen mağdur. koskoca SAMSUNG, 82'' bir tv satıyor, neredeyse 20 bintl ye alınmış bu tv de ise servisin de, yönetimin de çözemediği bir durum ortaya çıkıyor. Peki vatandaş üzerinde denenmiş olmadımı şimdi bu durum?

Ben SAMSUNG dan beklerdim ki ''Sayın müşterimiz siz, herkesin alamayacağı bir tv aldınız ve herkesin veremeyeceği bir bedel ödeyerek 20bin tl ye bir tv aldınız bizden ancak biz sizi üzdük. Bu mağduriyetiniz karşılığında biz size fark almadan Q70 modelini hemen sevk ediyoruz ve Q60 modelinde karşılaştığımız bu durumu ARGE kanadımız ile hemen araştırıyor, sahdan da tüm Q60 modellerini topluyoruz''

Bırakın ürün toplamayı, ben yazana kadar böyle bir sorun olduğundan sizin haberiniz varmıydı acaba?

Şimdi şöyle bir bakıyorum, kuruluşu neredeyse 70-80 yıl öncesine dayanan SAMSUNG markası dahi tüketicisini kobay olarak kullanıyor, mağdur ediyor, özür dilemiyor, ama biz burada 3-5 yıllık AWOX markası için renkler ve kanal listesi sorunu üzerinden yerden yere vuruyoruz.

20bin tl ye tv alıyorum yine de sorun yaşıyorum
7bintl ye SONY alıyorum yine de sorun yaşıyorum
10bintl ye LG alıyorum yine de sorun yaşıyorum

Ama temel anlamda yıllardır bu işi yapan markalar ile 3-5 yıllık AWOX u da bu ürünlerle denk tutmaya çalışıyorum.

Şimdi biraz takkeyi önümüze koyup düşünmek lazım, 2179TL ye 140 ekran, 4K,Smart,Android,LG panel ile üretilmiş tv yi LG markası bize sattı da biz mi gidip inatla AWOX aldık?

AWOX un elbette her ucuz üretimde olan sorunları var. AWOX un en büyük ve tek sorunu yazılım, gerisi donanım anlamında kesinlikle bu gün üretilen bir çok tv den farkı yok.

Forumdaki kardeşimiz olan sevgili @rfve nin bana yolladığı paneli kırık olan SAMSUNG TV yi söktüm içine bakayım diye zira daha sıfır (5 günlük) televizyondu, yeni üretimlerden olduğu için her zaman olduğu gibi analiz amaçlı dağıttım tv yi.

Sebebi şu, bu televizyonu SAMSUNG markasına güvenerek satın aldı sevgili @rfve
ancak benim söktüğüm televizyonun SAMSUNG kalitesi ile uzaktan yakından alakası yoktu.
Paneli söker sökmez ağzım açık kaldı zira o panel aslında bildiğiniz VESTEL panel di.
Düşünün ki panelin üretim teknolojisindeki ikinci FFC hattını dahi koymasınlar diye cofboard köprüsü yapmışlardı.
Tamamen plastikleştirilmiş kasa ve AWOX ile SUNNY ve SKYTECH gibi üreticilerin kullandığı arka kapak mantığı ile paneli ayrı gövde, anakart ile beslemenin olduğu yeri ayrı gövde haline getirmişlerdi.

Yani her markanın, her üreticinin belli klasmanda üretimleri var.

AWOX bu klasmanın en altından başlamış ve belli bir yere gelmiş durumda şu an.

Kim ne derse desin, ben evime 2179TL ye 140 ekran smart ve android televizyon alabilmişsem bunu AWOX sayesinde yaptım.
Eksiklerini görüyorum, biliyorum, elimden geldiğince üreticileri bu konuda bilgilendiriyor ve uyarıyorum, onlar da ellerinden geldiğince aksiyon almaya çalışıyor diye düşünüyorum.

Evet şu konuda yerden yere vururum mesela, ''2 senedir neredesiniz kardeşim? 2 senedir biz burada bir tarafımızı yırtıyoruz kanal listesi kanal listesi kanal listesi diye diye bir hal olduk ayıptır yahu yazıktır günahtır bu kadar mı zor yani bir kanal listesi sorunu çözmek? Koskoca CAN HOLDİNG e bağlı bir kuruluş olarak yurt dışında bunu üreten Çinli veya Koreli mühendislere ''kardeşim bizim halkımız sorun yaşıyor, ya bu kanal listesi sorununu çözün, ya da ürün alımını durduracağız'' diyemediniz mi bir anonim şirket olarak? Ucuza satıyorsunuz diye bize eziyet etme hakkı mı buluyorsunuz kendinizde? ucuza aldık ama sonuçta PARA VERİP ALDIK, size göre ucuz olan bu bedel benim 30 gün boyunca döktüğüm alın terimin sonucu''

Nokta.

cocaine Çevrimdışı

cocaine

Aktif Üye
1 Haz 2019
161
34
Beni de ekleyebilirsin. Eleştirdiğim çok yönü olsa da, renk konusunda beni rahatsız eden bir yanı yok.
Kaldı ki CMO panel kullandıkları birçok üretimde yan yana deneyimlediğim bir çok tv den farkı yoktu, Halen de yok. Ben testlerimi genelde 4-5 markayı yan yana koyarak yapıyorum o nedenle bakış açım biraz daha farklı. LG SAMSUNG dahil VESTEL ARÇELİK PHILIPS AWOX tümü yan yana olacak şekilde onlarca kere test ettim. Kaldı ki amacım AWOX test etmek değildi zaten genel değerlendirleme olarak bakıyordum bizim mağazada.

Renk konusunda sevdiğim markalardan birisi olan PHILIPS de dahi yeri geldiğinde bazı renklerin aslında doğllaıktan ne kadar saptığını gözlerimle gördüm.

Her konuda olduğu gibi tv konusunda da zevkler ve renkler tartışılır mı o tartışılmalı bence.

Doğada sararmaya yüz tutmuş bir çimenlik alanı, bana capcanlı ve yemyeşil gösteren tv midir başarılı olan, yoksa doğada olduğu gibi neyi alıyorsa onu aktaranmıdır bunu da tartışmalıyız.

Evet AWOX ciddi anlamda defalarca yazdığım üzere okyanusu aşıp derede boğulmayı tercih eden marka benim gözümde lakin yorumlara baktığımda haklı bir çok nokta olmakla birlikte bir kısmının da goy goy olduğunu görüyorum.

VESTEL de olduğu gibi sahadan aldıkları geri dönüşün genel değrelendirmesine göre yazılım departmanının aksiyon alabilmesi gibi bir durumları şu an için yok.

Ancak şöyle bir bakıyorum, 1990 lardan beri tv üreten VESTEL ile daha 3-5 yıllık AWOX u yan yana koyup kıyaslama yapma gereği duymuşsak, bu dahi AWOX un aslında dikkat çeken bir adım atmış olduğunun göstergesidir.

Bizler kobaymıyız?

Aynı tüketiciye 3 kere değişim olan aynı model tv de genleşme sorunu olduğu ancak sahadayken ortaya çıkan bir durumdu. Bu mağduriyeti yaşayan arkadaşımız halen mağdur. koskoca SAMSUNG, 82'' bir tv satıyor, neredeyse 20 bintl ye alınmış bu tv de ise servisin de, yönetimin de çözemediği bir durum ortaya çıkıyor. Peki vatandaş üzerinde denenmiş olmadımı şimdi bu durum?

Ben SAMSUNG dan beklerdim ki ''Sayın müşterimiz siz, herkesin alamayacağı bir tv aldınız ve herkesin veremeyeceği bir bedel ödeyerek 20bin tl ye bir tv aldınız bizden ancak biz sizi üzdük. Bu mağduriyetiniz karşılığında biz size fark almadan Q70 modelini hemen sevk ediyoruz ve Q60 modelinde karşılaştığımız bu durumu ARGE kanadımız ile hemen araştırıyor, sahdan da tüm Q60 modellerini topluyoruz''

Bırakın ürün toplamayı, ben yazana kadar böyle bir sorun olduğundan sizin haberiniz varmıydı acaba?

Şimdi şöyle bir bakıyorum, kuruluşu neredeyse 70-80 yıl öncesine dayanan SAMSUNG markası dahi tüketicisini kobay olarak kullanıyor, mağdur ediyor, özür dilemiyor, ama biz burada 3-5 yıllık AWOX markası için renkler ve kanal listesi sorunu üzerinden yerden yere vuruyoruz.

Ama temel anlamda yıllardır bu işi yapan markalar ile 3-5 yıllık AWOX u da bu ürünlerle denk tutmaya çalışıyorum.

Şimdi biraz takkeyi önümüze koyup düşünmek lazım, 2179TL ye 140 ekran, 4K,Smart,Android,LG panel ile üretilmiş tv yi LG markası bize sattı da biz mi gidip inatla AWOX aldık?

AWOX un elbette her ucuz üretimde olan sorunları var. AWOX un en büyük ve tek sorunu yazılım, gerisi donanım anlamında kesinlikle bu gün üretilen bir çok tv den farkı yok.

Forumdaki kardeşimiz olan sevgili @rfve nin bana yolladığı paneli kırık olan SAMSUNG TV yi söktüm içine bakayım diye zira daha sıfır (5 günlük) televizyondu, yeni üretimlerden olduğu için her zaman olduğu gibi analiz amaçlı dağıttım tv yi.

ancak benim söktüğüm televizyonun SAMSUNG kalitesi ile uzaktan yakından alakası yoktu.
Paneli söker sökmez ağzım açık kaldı zira o panel aslında bildiğiniz VESTEL panel di.
Düşünün ki panelin üretim teknolojisindeki ikinci FFC hattını dahi koymasınlar diye cofboard köprüsü yapmışlardı.
Tamamen plastikleştirilmiş kasa ve AWOX ile SUNNY ve SKYTECH gibi üreticilerin kullandığı arka kapak mantığı ile paneli ayrı gövde, anakart ile beslemenin olduğu yeri ayrı gövde haline getirmişlerdi.

Kim ne derse desin, ben evime 2179TL ye 140 ekran smart ve android televizyon alabilmişsem bunu AWOX sayesinde yaptım.
Eksiklerini görüyorum, biliyorum, elimden geldiğince üreticileri bu konuda bilgilendiriyor ve uyarıyorum, onlar da ellerinden geldiğince aksiyon almaya çalışıyor diye düşünüyorum.

Evet şu konuda yerden yere vururum mesela, ''2 senedir neredesiniz kardeşim? 2 senedir biz burada bir tarafımızı yırtıyoruz kanal listesi kanal listesi kanal listesi diye diye bir hal olduk ayıptır yahu yazıktır günahtır bu kadar mı zor yani bir kanal listesi sorunu çözmek? Koskoca CAN HOLDİNG e bağlı bir kuruluş olarak yurt dışında bunu üreten Çinli veya Koreli mühendislere ''kardeşim bizim halkımız sorun yaşıyor, ya bu kanal listesi sorununu çözün, ya da ürün alımını durduracağız'' diyemediniz mi bir anonim şirket olarak? Ucuza satıyorsunuz diye bize eziyet etme hakkı mı buluyorsunuz kendinizde? ucuza aldık ama sonuçta PARA VERİP ALDIK, size göre ucuz olan bu bedel benim 30 gün boyunca döktüğüm alın terimin sonucu''

Nokta.
yine dokturmuşun abi philips demişkende yeni tvleri çok guzel hareketli sahnelerdeki performansı özellikle

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
yine dokturmuşun abi philips demişkende yeni tvleri çok guzel hareketli sahnelerdeki performansı özellikle
Kesinlikle güzel lakin muhtemelen bu AWOX un menüsünü yazan ile PHILIPS i yazan arasında bir akrabalık var zira iki markanın da yazılım mühendislerinde bir mallık olduğunu düşünüyorum :kiskis (Çinli abilerden bahsediyorum )

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45

Bizler kobaymıyız?

Nokta.
Sayın ado yazdıklarınızın bir çoğuna katılmıyorum.Ki ben burda bu markanın konusunu açıp bir çok mağduriyetimi dile getirdim.Siz tamamını okumadınız anlaşılan.Yani bu yaşananlara rağmen siz çoğu şeyi normal görüyorsanız pes doğrusu..(burdan bunu anlıyorum).Biz kobay değiliz.. Ben bu ürünü alıyorsam para veriyorum..Garantinin şartlarını taşıyorum.Marka benim üzerimden bu şekilde deneylerini yapıyorsa allah belasını versin böyle markanın...Ha kobay oldum diyelim keşke yazdığınız gibi samsungun kobayı olsaydım..En azından bire bir ürün değişimi yapıyor değil mi?...Awox gibi benim tvyi 260 tlye sayıp 1540 tl fark istemiyor ve bunu değiştirmek zorunda olduğu halde bazı tüketici kanunlarına göre...
Renk göreceli tabiki...Doğal görüntüyü halen daha plazma tvden başka verebilen yok..Burda hardal rengi konusu kırıla gidiyor...Görünen köy de klavuz istemiyor...Bu tvnin kasa yapıları montajları sizce normal mi? Bir önceki gönderdiğim tvnin tuş bağlantı açıklığı nerdeyse yarım cm idi...Bu gelen tv mesela panel tangır tangır sallanıyor...Paneller toz içinde...Bu mudur yani kasa yapısı ? O zaman sunnye burda kimsenin laf etmeye hakkı yok ...

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
aslına bakarsanız adem abiyle aynı şeyleri düşünüyoruz mutabık oldugumuz konular.

2100 lıraya 4k android tabanlı 55 inc tv alıyorsunuz ki arastırınca bu fiyata axen bile yok. en uygunu awox.
panelde gram hata yok tum sorun yazılım kısmında. tv nın renklerıne tv modunda mudahale edebılıyoruz ama android tabanına gelınce işin rengi değişiyor. renkler dogru degil insanların suratları sapsarı yada bazı sahnelerde bembeyaz parlayan bir surat olunca hele ki sevdiginiz cocugunuzun yigenınızın videosuna bakayım dediginiz zaman deliyorsunuz cunku renkler cok kötü :)

adem abı renklerı sevıyorum dedi musait bir anında onu misafir edip evimdeki awoxdan usb den bir film acacagım anlayacak aradaki ucurumu :)

Z Çevrimdışı

zkn1982

Yeni Üye
20 Eyl 2019
25
43
ADEM BEY MERHABA 55 K5500RST TV ALDIM FAKAT DAHA ÖNCE HARICI UYDULU SEG TVDE İZLERKEN UYDU KANALLARINDA SORUN YOKKEN BU TVDE TV8 DE ATV DE A HABER DE DEVAMLI DONMALAR OLUYOR TESISATIMI YENILEDIM AMA BU TVDE BU KANALLAR DONUYOR MERKEZİ SİSTEMDE BASKA KOMSULARDA SORUNSUZ YENİ YAZILIM İLE BU SORUN ÇÖZÜLÜRMÜ YADA İADE ETMEM GEREKLİMİ?

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,449
ADEM BEY MERHABA 55 K5500RST TV ALDIM FAKAT DAHA ÖNCE HARICI UYDULU SEG TVDE İZLERKEN UYDU KANALLARINDA SORUN YOKKEN BU TVDE TV8 DE ATV DE A HABER DE DEVAMLI DONMALAR OLUYOR TESISATIMI YENILEDIM AMA BU TVDE BU KANALLAR DONUYOR MERKEZİ SİSTEMDE BASKA KOMSULARDA SORUNSUZ YENİ YAZILIM İLE BU SORUN ÇÖZÜLÜRMÜ YADA İADE ETMEM GEREKLİMİ?

Adem Helvacı Adem Helvacı

M Çevrimdışı

mai22

Aktif Üye
27 Tem 2019
55
35
Alacaksam 2179 tl. buna vereceğime üstüne 250 tl. daha koyar gider bundan daha sorunsuz, her tarafı ile bundan daha iyi tv olan regal'in yeni 49 R7540U Dolby Vision'lu Tv'sini alırım. Varsın 55 olmasın androdi olmasın.

Awox,sunny,hi level,axen ,vs.,vs. alacak kadar zengin değilim.

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
trt4k kanalı sımsıyah ne sınyal az dıyor ne goruntu ne ses geliyor. başına gelen varmı? kkanalı sıldım arattım aynı şekilde

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,473
33
Bozulmuyor meretler :kiskis

Servisliğini aldık biraz para kazanırız diye ama peeeehhh :kop

Şaka bir yana, bu marka ile ilgilenilse cidden güzel sonuç çıkacak ama okyanusu aşıp derede boğulmaya bayılıyorlar nedense :alala

Son 3 5 gündür bazı olumlu gelişmeler var ve bir hafta on gün içinde sahaya yansıyacağını da tahmin ediyorum.

Bakalım zaman ne gösterecek :ok
valla hocam arkadaşın kayınpederin mutfağa aldığı 24 inç awox u ben beğendim .Kasa üzerine tam takım menü tuşları , kumandası görüntüsünü beğendim.Ancak yağtığımız denemelerde mkv dosyalarını oynayamadığı gibi bazı mp4 lerde de görüntü var ses yoktu.En azından bir vestel olgunluğuna erişmeleri epey vakit alacak gibi görünüyor.Eskiler boşuna demiyormuş beyaz eşya elektronik tecrübe işidir diye.:cigara:hayir:hihi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,178
65
valla hocam arkadaşın kayınpederin mutfağa aldığı 24 inç awox u ben beğendim .Kasa üzerine tam takım menü tuşları , kumandası görüntüsünü beğendim.Ancak yağtığımız denemelerde mkv dosyalarını oynayamadığı gibi bazı mp4 lerde de görüntü var ses yoktu.En azından bir vestel olgunluğuna erişmeleri epey vakit alacak gibi görünüyor.Eskiler boşuna demiyormuş beyaz eşya elektronik tecrübe işidir diye.:cigara:hayir:hihi
Diğer yanları güzel ya işte mert , ne yapacan mkv-mp4 dü :)

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,473
33
Diğer yanları güzel ya işte mert , ne yapacan mkv-mp4 dü :)
Yok hocam zaten mutfak için olduğuna arkadaşta sıkıntı yapmadı.Kanal listesini ayarlayıp bırakmış.

Benim demek istediğim vestel vestel diyoruz adamlar nineme aldığım 102 inç tv ye bile tuş koymamışlar o küçük switch ten koymuşlar.

Awox sesi görüntüsü kötü diyoruz neden de benim mutfak ve ninemdeki tv den güzel geldi çünkü shengzen mi ne çinli panel kullanmışlar.Ninemdeki Vestel in ise vestel toplama panel 2 yıl oldu olmadı beyaz fonda belli olan gölgelenmeler başladı ayrıca sesi de kötü çıkıyor ne yaptıysam.

Daha geçen bir arkadaş vestelin kumandasının ses yaptığından bahsetmişti awox un kumandaya baktım tuşlar sessiz yumuşak ,ilginçtir açısı vestelden geniş.

Burada sakın yanlış anlaşılmasın vestel i kötülemiyorum zira önceki yazımda da vestel olgunluğuna ulaşmalarına daha çok vakit var yazdım zaten.Ancak burada da Adem Helvacı Adem Helvacı hocamın haklı olduğu bir konu var awox okyanusu aşıp denizde boğuluyor.Awox un avantajı direk toplama ürün yapıyor ama bazı kronik özelllikle yazılımsal ve servis garanti olayını çözmeleri gerek.

Niye bunları yazdım 22 inç emsal vestel veya yan ürünleri 900 küstür tl iken awox u arkadaş 580 liraya aldı.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Sayın ado yazdıklarınızın bir çoğuna katılmıyorum.Ki ben burda bu markanın konusunu açıp bir çok mağduriyetimi dile getirdim.Siz tamamını okumadınız anlaşılan.Yani bu yaşananlara rağmen siz çoğu şeyi normal görüyorsanız pes doğrusu..(burdan bunu anlıyorum).Biz kobay değiliz.. Ben bu ürünü alıyorsam para veriyorum..Garantinin şartlarını taşıyorum.Marka benim üzerimden bu şekilde deneylerini yapıyorsa allah belasını versin böyle markanın...Ha kobay oldum diyelim keşke yazdığınız gibi samsungun kobayı olsaydım..En azından bire bir ürün değişimi yapıyor değil mi?...Awox gibi benim tvyi 260 tlye sayıp 1540 tl fark istemiyor ve bunu değiştirmek zorunda olduğu halde bazı tüketici kanunlarına göre...
Renk göreceli tabiki...Doğal görüntüyü halen daha plazma tvden başka verebilen yok..Burda hardal rengi konusu kırıla gidiyor...Görünen köy de klavuz istemiyor...Bu tvnin kasa yapıları montajları sizce normal mi? Bir önceki gönderdiğim tvnin tuş bağlantı açıklığı nerdeyse yarım cm idi...Bu gelen tv mesela panel tangır tangır sallanıyor...Paneller toz içinde...Bu mudur yani kasa yapısı ? O zaman sunnye burda kimsenin laf etmeye hakkı yok ...

Sizin yazdıklarınızın tamamını okumakla birlikte, Sürecin ilerleyişini sizin göremeyeceğiniz mecralardan da takip ettim. Okumasam dahi o yazdıklarınızı yazmadan evvel bir saate yakın benimle telefonda konuştuğunuzu ve size gösterdiğim yolları siz unuttunuz sanırım.

Aylardır, yaşadığınız mağduriyet doğrultusunda bu forumda başınıza gelenleri yazıyorsunuz ve bizler de size elimizden geldiğince destek oluyoruz. Her ne kadar final yazınızda ''Destek görmek istediğim bazılarından destek göremedim'' deseniz de bu forumda sizin sorununuzla ilgilenmeyen ve mesafeli duran hiç kimse olmadığına bütün forum şahittir.

Elbette sorun yaşarsınız, gelir burada yazarsınız, biz de size destek verir ve bildiğimiz bir konu ise yol gösteririz Ancak bu demek değil ki siz burada sorun yaşadığınız için bizler tamamen X bir markaya düşman olacağız.

Aklınıza gelebilecek her markadan birçok isim, yaşadığı sorunlar doğrultusunda bu forumda buluşuyor ve bizim de amacımız bu zaten. Herkes markaların tüketicilerine yaklaşımlarını görsün, adımını ona göre atsın.

Ben normal görüyorum zira sizin gibi salt tüketici mantığı ile yaklaşmıyorum konuya.
Ben normal görüyorum çünkü bu sizin başınıza sadece bir kere geliyor ama ben her gün 3-5 kere yaşıyorum, şahit oluyorum ve içindeyim tüm süreçlerin.
SONY SAMSUNG LG PHILIPS VESTEL ARÇELİK istediğiniz markayı getirin buraya her biriniz tereddütsüz kobaysınız, bu ağırınıza gidiyor ise o biraz sizin sorununuz.

Bu sadece tv dünyası değil çamaşır bulaşık makinesi, araba, cep telefonu, tamamı için geçerlidir.

Fabrikalar istedikleri kadar fabrika testleri uygulasınlar, hiç bir konu hiç bir şekilde sahadan gelen geri dönüşleri engellemiyor ki dünyanın önde gelen otomotiv üreticilerinin o deha mühendisliklerine rağmen dahi bu sorunların önüne geçemediklerini ve sahadan geriye araba çağırdıkları durumları dahi biliyoruz, araba konusundaki derin bilgi birikiminden ötürü sevgili @Domestos iyi bilir diye düşünüyorum.

Tüketici her zaman kobaydır bu bu kadar net.

Buradaki asıl konu üreticinin, yaşanan bir sorunda tüketicinin ne kadar yanında durduğudur.

Sizin markanızın üreticisi yanınızda durmadı ve biz de bunu burada abartısız yüzlerce kere dile getirdik zaten. Ötesinde ne bekliyorsunuz bizden onu anlamadım?

Siz sorun yaşadınız diye ölene kadar bu mecrada AWOX mu kötüleyelim?

O zaman ölene kadar SAMSUNG, Ölene kadar LG burada sabahtan akşama kadar kötüleyelim, tüüüler, kakalar yazalım. Bu mudur sizin forum anlayışınız?

Dünya markası PHILIPS in, binlerce lira para verip satın aldığınız tv ürününüzde KESİNLİKLE ve hem de hiç bir şekilde arıza yapanın yerine SIFIR malzeme yollamadığını biliyormusunuz mesela? ya hurdaya çıkan tv lerden, ya da tamirli malzemelerden tedarik sağlanır her zaman.

PHILIPS markasında eski kartı vermeden yeni bir kart asla alamazsınız mesela. Neden? Çünkü sizden aldıkları kartı da tamir ederek başka servislere sevk ediyorlar da ondan.

LG servislerinin hür fiyat politikası vardır ve LGTÜRKİYE kesinlikle bunu kabul ediyor ve karışmıyor

SAMSUNG markası, hatalı üretim olduğu bilindiği halde bir modeli halen piyasadan toplamıyor

Bunlar yapınca normal ve ''Keşke Samsung kobayı olsaydım'' ama AWOX yapınca tüüü kaka.

Kusura bakmayın siz zaten lütfen benimle aynı fikirde olmayın. :ok

Burada algı yaratmaya çalışmanıza gerek yok, AWOX kötü ise zaten gönül rahatlı ile KÖTÜ diyoruz burada. Fakat hiç bir şekilde bu durum, adamların İYİ yapmaya çalıştıkları şeyleri de görmezden geleceğiz anlamı taşımıyor. İşte buna literatürde EŞİT ADALET deniyor. bilginize :ok

Geri
Üst Alt