AWOX dan güzel haber

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
abi bende anlayamadm. şöyle anlatayım tvdeyken menuye basip renklerı kısıp acıp kapayabılıyorsun. ama android bolumune gırınce menu tusu aktıfleşmiyor. bu yuzden ayar yapamıyorsun. mesela tv de iken menuye girdim parlaklıgı 10 yapıyorum android bolumune gırıyorum. androidte işe yaramıyor hala goruntu cok parlak gosterıyor.
Umarım son yazılılarla düzelir,saçma bir olay bana göre :)

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
android kısmında ve media player kısmında fılm ızlemek kabus bu renklerle. menu 1147 den picture settingste hdmi dtv ktv falan var ama android bolumu ıcın bır ayar yerı bulamadım. orada olsa sorunu cozerdık kkısısel renk seceneklerı ile.

ama kendı renk seeceneklerımle mukemmel olmasa da ızlenebılır goruntu verıyor tv bolumunde ornek resim aşagıda :)

20191015_223947.jpg

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
İlk fotoda sanki renk ve kontrast çok açık gibi görünüyor,ayarlanmıyormu bunlar ?
Ayarlanıyorda birini kısınca biri bozuluyor birini açınca diğeri bozuluyor işin içinden çıkamıyorsun.. Ten rengi ve yeşiller abartılı.. Tümden yazılım şart ama işte nerdee... ?

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
Ayarlanıyorda birini kısınca biri bozuluyor birini açınca diğeri bozuluyor işin içinden çıkamıyorsun.. Ten rengi ve yeşiller abartılı.. Tümden yazılım şart ama işte nerdee... ?
abi android bolumundeyken nereden ayarladın renk secenegını? ben bulamadım:) tv deyken menuden ayarlayyabılıyorsun ama anndroid ve media playerdayken ayar yok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
android kısmında ve media player kısmında fılm ızlemek kabus bu renklerle. menu 1147 den picture settingste hdmi dtv ktv falan var ama android bolumu ıcın bır ayar yerı bulamadım. orada olsa sorunu cozerdık kkısısel renk seceneklerı ile.
ama kendı renk seeceneklerımle mukemmel olmasa da ızlenebılır goruntu verıyor tv bolumunde ornek resim aşagıda :)
Böyle fena değilmiş, belki o sorunlarla alakalı güncelleme gelir inşallah,çünkü okuduğum kadarıyla çok kişide bu sıkıntı var maalesef.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
abi android bolumundeyken nereden ayarladın renk secenegını? ben bulamadım:) tv deyken menuden ayarlayyabılıyorsun ama anndroid ve media playerdayken ayar yok
Benimki düz 140st.. Tv için yazmıştım. Android box kullanıyorum..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

C ckoca48 renk ayarların nedir tv de?

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
Benimki düz 140st.. Tv için yazmıştım. Android box kullanıyorum..

C ckoca48 renk ayarların nedir tv de?

abı asagıda verdım resım olarak. fox atv de tv8 de falan guzel ama kanald de bıraz bozuyor. kanald de bısey ızlıceksen parrlaklıgı bır ıkı tık dusuruyorum

20191015_225134.jpg

Böyle fena değilmiş, belki o sorunlarla alakalı güncelleme gelir inşallah,çünkü okuduğum kadarıyla çok kişide bu sıkıntı var maalesef.
abı sorunda tam olarak bu zaten. panel fena degil ama yazılım muhendıslıgı beş para etmez. yazılımı merakla beklıcem ama bunu fark edıp duzelteceklerını tahmınn etmıyorum belkı ado usta baslarını şişirir el atarlar:)

cocaine Çevrimdışı

cocaine

Aktif Üye
1 Haz 2019
161
33
Bi ben avoxun renklerinden sikayetçi degilim heralde demekki ben suluboya renklerinden hoşlanıyorum :haha1

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
Bi ben avoxun renklerinden sikayetçi degilim heralde demekki ben suluboya renklerinden hoşlanıyorum :haha1
abi tv bolumu fena degıl 2100 lıraya 55 ınc tv alıosun. ona gore degerlendırıyorum ben. gecen arkadasımın evıne gıttım samsung 65qrat vardı 9400 lira fiyatı onu gorunce tabiii insan kaderıne razı oluyor :)

sıkıntı tvden cok medıa player ve android bolumudekı renklerde. cunku tvdekı goruntuye kullanıcı profılınden mudahale edıp bıseye benzetebılıyorsun

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
abi tv bolumu fena degıl 2100 lıraya 55 ınc tv alıosun. ona gore degerlendırıyorum ben. gecen arkadasımın evıne gıttım samsung 65qrat vardı 9400 lira fiyatı onu gorunce tabiii insan kaderıne razı oluyor :)

sıkıntı tvden cok medıa player ve android bolumudekı renklerde. cunku tvdekı goruntuye kullanıcı profılınden mudahale edıp bıseye benzetebılıyorsun
Valla ben daha uğraşmıyorum. Standart yaptım devam (tv)

Geri
Üst Alt