Dogru diyosunda kardeş bu ülkede çinden jeep getirip herşeyi full olan araçlardan alıp sonrada aldıgı gün bozulup parça bulamayan çogu insan var bunun suçlusu alanlarmı yoksa 5000 tl verdirmeye çalışıp 2000tl maaş alan insanları zorla banka magduru yapmaya çalışanlarmı tabiki herkes bütçesini düşünmek zorunda .Ama şöyle bi durumda var herkesi yatırım yapsınlar diye görüp sonra magdurlar yıgını olunca almasaydınız demek yada yok orda 5000tl tv var tabiki sorunu vardır demek te olmaz yaz sattırmıycan yada jeepteki oldugu tvdeki oldugu gibi mukemmel göstermiycen sorun burda"Her şeyi geçtim, 5bintl ye satılan SAMSUNG tv yi almayıp, 2500TL ye bu tv yi alıp sonra da SAMSUNG performansı bekleyenlere ben ancak "
Burada yazılan ve tartışılan konunun ana fikri ve özeti bu cümlede saklı kanımca. Milletçe üç kuruşa beş köfte peşinde olduğumuz için en az cukkayı çıkarak en çok özelliği bir arada görmek istiyoruz. Basit bir örnekleme ile belirtmek gerekirse tanesi 1.5 liraya satılan çikinat marka çikolata ile bire bir ambalajlanmış görselle 101 pim gibi marketlerde satılan gofi çikletasıni 35 kuruşa alıp içinde fındık yokmuş diye ağlanmaya benziyor
Bu yazdığımdan herkes 5000 liralık jeep almalı sonucunu mu çıkardın sen? Kıyamam... İstersen bir daha oku. Sorun 5000 liralık jeep alamamakta değil 2000 liralık tata cherry alıp ondan 5000 liralık jeep özellikleri beklemekte...Dogru diyosunda kardeş bu ülkede çinden jeep getirip herşeyi full olan araçlardan alıp sonrada aldıgı gün bozulup parça bulamayan çogu insan var bunun suçlusu alanlarmı yoksa 5000 tl verdirmeye çalışıp 2000tl maaş alan insanları zorla banka magduru yapmaya çalışanlarmı tabiki herkes bütçesini düşünmek zorunda .Ama şöyle bi durumda var herkesi yatırım yapsınlar diye görüp sonra magdurlar yıgını olunca almasaydınız demek yada yok orda 5000tl tv var tabiki sorunu vardır demek te olmaz yaz sattırmıycan yada jeepteki oldugu tvdeki oldugu gibi mukemmel göstermiycen sorun burda
adem abi ile de yanyana 4 paneli test edince konuya biraz daha vakıf oldum. Arkadaşım 9400 liraya samsung aldı onu da gördüm benim 5500rst modelini de gördüm ortada tabiki fark var tühh ya neden böyle göstermiyor demedim. Ancak yapılan testlerde benim tvim sarı yerine yeşil gösteriyorsa bundan da yakınmak gayet dogal. 4 panele aynı anda görüntü verdik 1side awoxun 5100tr modeliydi ve o bile benim k5500rst modelinden daha güzel gösteriyordu.Bu yazdığımdan herkes 5000 liralık jeep almalı sonucunu mu çıkardın sen? Kıyamam... İstersen bir daha oku. Sorun 5000 liralık jeep alamamakta değil 2000 liralık tata cherry alıp ondan 5000 liralık jeep özellikleri beklemekte...
kardeş sen anlamadın herhalde tabıkı 5000 lık jeep ozellıklerını beklememek ama bari ilk günde bozulup sonra parçası yok ama niye aldın ozaman demek hiçmi hırsızın suçu yok mantıgı yaptırma yada ürettirme yada denetlet sonra magdurıyet millete yasatma zaten milletin 5000tlsi olsa 2000 lik cihaz alırmı o maaşları ile oda varBu yazdığımdan herkes 5000 liralık jeep almalı sonucunu mu çıkardın sen? Kıyamam... İstersen bir daha oku. Sorun 5000 liralık jeep alamamakta değil 2000 liralık tata cherry alıp ondan 5000 liralık jeep özellikleri beklemekte...
dogru söylemişsin kardeşim belirtmek istedigim tam anlamıyla söyledigin şeyler yasal devlet kontrolünde bişey satılıyor ama aldıgın ertesi günü arızalı yada bozuk sonra de 5000lik vardı alsaydın 2000lik bu kadar olur al çöpe at demek yanlışadem abi ile de yanyana 4 paneli test edince konuya biraz daha vakıf oldum. Arkadaşım 9400 liraya samsung aldı onu da gördüm benim 5500rst modelini de gördüm ortada tabiki fark var tühh ya neden böyle göstermiyor demedim. Ancak yapılan testlerde benim tvim sarı yerine yeşil gösteriyorsa bundan da yakınmak gayet dogal. 4 panele aynı anda görüntü verdik 1side awoxun 5100tr modeliydi ve o bile benim k5500rst modelinden daha güzel gösteriyordu.
Bizim beklentimiz televizyonun bize vaad ettiği şeyler. buda hem yasal hemde dogal hakkımız. 2000 lira verince hersey olabilir mantıgını yanlış buluyorum. Demek ki 2000 e tv sipariş ettiğinizde içinden hıyar da çıksa laf etmeyecek gibi konuşuyorsunuz.
1.Tv renkleri dogru vermiyor aman mı diyeyim?
2.Dahili uydu alıcısı 4k desteklerken açarken birden açmaz oldu? aman 2000 verdik trt yi de izlemeyeyim mi diyeyim?
3. Alan arkadas yayın alamıyo. ucuza aldık tv orda dursun tv izlemeyeyim süs olsun mu desin?
vaad edileni almak hak.
Ses konusuna gelince ne yazık ki codeclere para vermek istemedikleri maliyet düşürmek istedikleri için video codecten cok ses codec daha fazla sorun yaratıyor.
Arkadasımın aldıgı ust sınıf samsung bile media playerinda bazı video ve seslerin codeclerini çözmeyip açmıyor
çöpe at diyen yok tükeicinin korunması kanunu var hakem heyeti var tüketici mahkelemeleri var hepsinden önemlisi her ürünün 2 yıl garantisi var. Hakkını ara o zaman Benim demek istediğim 2500 liralık tv alıp neden maç izlerken top gölgeli insanların suratı sarı neden 4k ama hdr yok gibi hayıflanmalar... Kimse kimseye zorla mal satmıyor Teknolojiden anlamıyorsan bir bilene danış kutunun üzerinde kullanma kılavuzlaeında ne malzeme kullanılmış hangi özellikler vaad edilmiş yazmakta Öyle değil mikardeş sen anlamadın herhalde tabıkı 5000 lık jeep ozellıklerını beklememek ama bari ilk günde bozulup sonra parçası yok ama niye aldın ozaman demek hiçmi hırsızın suçu yok mantıgı yaptırma yada ürettirme yada denetlet sonra magdurıyet millete yasatma zaten milletin 5000tlsi olsa 2000 lik cihaz alırmı o maaşları ile oda var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dogru söylemişsin kardeşim belirtmek istedigim tam anlamıyla söyledigin şeyler yasal devlet kontrolünde bişey satılıyor ama aldıgın ertesi günü arızalı yada bozuk sonra de 5000lik vardı alsaydın 2000lik bu kadar olur al çöpe at demek yanlış
tvdeki oldugu gibi mukemmel göstermiycen sorun burda
adem ustam size soruyorum siz olsanız neyaparsınız tv alıyorsunuz orta gelirlisiniz bütçeniz belli az çok teknolojiyide biliyorsunuz aldınız tvyi sonra eve gelsin tak ilk gün sorunlu sonra araştırma yapın yok şöyledir yok böyledir nasıl ahkam kesmeyelim sizceAsıl sorun, sizin forumdaki mesajları, konu hakkınd averilen bilgileir okumadan burada ahkâm kesmeniz de olabilir bence.
adem ustam güzel yazmışsınızda şimdi sizde söylemi diyorsunuz aldınız kötü ettiniz ne bekliyorsunuz renk sorunlu zaten ses sorunlu zaten smart ı sorunlu zaten e ozaman bu kadar sorunu varda test etmiyorlarmı bu tv leri peki argesi yokmu bu şirketin bakmıyorlarmı son test aşamalarına nasıl olacak millet alacak kobay mı olacak ki vestel diyorsunuz ben seg marka tv aldım 10 sene önce millet aynı şekil diyodu o ne marka diye alanlar hala kullanıyor ama neden bu ürünü alıpta ertesi gün donarak yayın izleyeyim renkleri ve smart olayını geçtim marsı yeniden keşfetmek istemiyorum zaten ustam olanı istiyorum basit bi iş sadece televizyon izlemekKlasik AWOX düşmanları buldukları her fırsatta kin kusmaya başlamadan ben YİNE bazı şeyleri yazayım.
Nasılsa kimse okumuyor ama yine de yazayım.
Bundan yıllar önce DH de VESTEL için ne dediysem, Bu gün de burada AWOX için aynı şeyi söyler ve yazarım.
Bu adamlar Okyanusu geçmiş ama derede boğulmuş diye bin kere yazdık, bu da 1001 olsun.
Hiç kimse ''vatandaşı kazıklayalım, parasını cebimize atalım ve yolumuza bakalım'' derdinde değil, aynen tüm taşlamalara ve düşmanca yaklaşımlara rağmen VESTEL in yolundan şaşmadan bu günlere geldiği gibi AWOX markası da elbette sahadan aldığı geri dönüşlere göre bir adım atar, atacaktır.
Peki bu markayı almalımıyız?
ALMAYIN, KESİNLİKLE ALMAYIN!!!
@smili72 nin alıntısında kurulan cümlenin özünü anlayan kişiler kesinlikle bu tv leri almasın.
Zira mümkün olan her mecrada insanlara ulaşıp bu tv lerin sorunlarını yazıyor, ''bunları bilerek alacaksanız alın'' diyoruz. ''Fazla beklentiniz olmasın'' diyoruz. ''Belli başlı sorunları var'' diyoruz, Kanal listesi silinme sorununu halen çözemediler'' diyoruz.
Yukarıdaki bilgilere ilaveten Küçük bütçelere Büyük ekran TV dışında hiç bir özelliği olmadığını da bin kere yazdık.
Tüm bu uyarılarımıza rağmen ürün almak, alıp da isyan etmek ve alanlara burada gelip Çin ekonomisinden Jeeplerden vs örnek vermek tamamen abesle iştigal artık.
Bahsettiğiniz tv lerin emsallerini araştırın ve fiyatlarını buraya yazın. Hepinize söylüyorum. Burada bu markayı alıp da bulduğu her fırsatta taşlayanlara yazıyorum, Aynı emsalde aynı özelliklere sahip bir SONY , bir SAMSUNG tv nin modelini buraya yazın ve fiyatına hep birlikte bakalım.
Sonra da size bir soru soralım ve diyelim ki ''Eeee Neden o tv yi almadınız o halde?''
Elbette eleştiriyoruz, bu AWOX markasını ve yetkililerini burada defalarca konu açarak yerden yere vurduk.. Yetinmedik ve yerden yere vurduğumuz linkleri alıp ''Alın bakın halk sizin hakkınızda ne düşünüyor görün'' diyerek yetkililere de ulaştırdık.
Bu girişimlerimiz sonucu yeni bir yapılanmaya gittiklerini daha 15-20 gün önce duyurdum burada.
Kimse kusura bakmasın 20 günde her şey güllük gülistanlık olmuyor.
Tarih tamamen tekerrürden ibaret. Yıllar önce VESTEL ile ilgili ben bu savunmaların aynısını yaparken bana küfredenler, bu gün ''VESTEL harika AWOX Tüü kaka'' diyorlar..
Ne bekliyorsunuz anlayamadım, Tamamen mükemmel bir teknoloji Mars dan gelecek ve ultra bir performans ile evlerimizde çalışacak, 45 yıl hiç bozulmayacak ve fiyatı da 55'' tv için 1000tl olacak gibi bir ütopya mı var hayallerinizde lütfen yazın bana.
Hangi marka tamamen sorunsuz bir model üretmiş ve bunu da diğerlerinin yarı fiyatına satmış bana bir örnek gösterin.
Tam ATV ile ilgili sorun yaşayan arkadaşa ''Sorunu biliyoruz fark edildi ve tespiti yapılarak merkeze iletildi, ATV frekansının olduğu paketin encode özellikleri inceleniyor'' yazacaktım ki oooooo yine AWOX mağdruları gelmiş koltuklarda yerlerini almış aynı cümleler kurulmaya devam ediliyor maaşallah
Evet arkadaşlar üretimler sorunlu, sorunları var. Çözmeye uğraşıyorlar ama ben sanmıyorum ki 3 günde bu işi halledebilsinler. O yüzden diyorum ki ALMAYIN ve ALDIRMAYIN.
SAMSUNG alın, SONY alın, AWOX kesinlikle almayın.
Almayın ki aynı absürt yazıları defalarca okuyup, sürekli aynı cevapları yazmayalım, daha güncel konulara vakit ayırabilelim
Birde yanlış anlamayın awox düşmanı da degilim yani niye malımın düşmanı olayım parasını vermişim olanı istiyorum ki firma da yok ne kadar ekmek o kadar köfte diyecek kadarda degildir diye düşünmek istiyorum sadece sadece enpati yapsınlar sorun var ve bu sorun genel bi sorun önceden önlem almaları lazım sonra sahaya çıkarıp ugraşmamak için sizide yormamak içinadem ustam size soruyorum siz olsanız neyaparsınız tv alıyorsunuz orta gelirlisiniz bütçeniz belli az çok teknolojiyide biliyorsunuz aldınız tvyi sonra eve gelsin tak ilk gün sorunlu sonra araştırma yapın yok şöyledir yok böyledir nasıl ahkam kesmeyelim sizce
adem ustam güzel yazmışsınızda şimdi sizde söylemi diyorsunuz aldınız kötü ettiniz ne bekliyorsunuz renk sorunlu zaten ses sorunlu zaten smart ı sorunlu zaten e ozaman bu kadar sorunu varda test etmiyorlarmı bu tv leri peki argesi yokmu bu şirketin bakmıyorlarmı son test aşamalarına nasıl olacak millet alacak kobay mı olacak ki vestel diyorsunuz ben seg marka tv aldım 10 sene önce millet aynı şekil diyodu o ne marka diye alanlar hala kullanıyor ama neden bu ürünü alıpta ertesi gün donarak yayın izleyeyim renkleri ve smart olayını geçtim marsı yeniden keşfetmek istemiyorum zaten ustam olanı istiyorum basit bi iş sadece televizyon izlemek
Al bendende o kadar... Ne eksik ne fazla.. Yazmama gerek kalmadıadem abi ile de yanyana 4 paneli test edince konuya biraz daha vakıf oldum. Arkadaşım 9400 liraya samsung aldı onu da gördüm benim 5500rst modelini de gördüm ortada tabiki fark var tühh ya neden böyle göstermiyor demedim. Ancak yapılan testlerde benim tvim sarı yerine yeşil gösteriyorsa bundan da yakınmak gayet dogal. 4 panele aynı anda görüntü verdik 1side awoxun 5100tr modeliydi ve o bile benim k5500rst modelinden daha güzel gösteriyordu.
Bizim beklentimiz televizyonun bize vaad ettiği şeyler. buda hem yasal hemde dogal hakkımız. 2000 lira verince hersey olabilir mantıgını yanlış buluyorum. Demek ki 2000 e tv sipariş ettiğinizde içinden hıyar da çıksa laf etmeyecek gibi konuşuyorsunuz.
1.Tv renkleri dogru vermiyor aman mı diyeyim?
2.Dahili uydu alıcısı 4k desteklerken açarken birden açmaz oldu? aman 2000 verdik trt yi de izlemeyeyim mi diyeyim?
3. Alan arkadas yayın alamıyo. ucuza aldık tv orda dursun tv izlemeyeyim süs olsun mu desin?
vaad edileni almak hak.
Ses konusuna gelince ne yazık ki codeclere para vermek istemedikleri maliyet düşürmek istedikleri için video codecten cok ses codec daha fazla sorun yaratıyor.
Arkadasımın aldıgı ust sınıf samsung bile media playerinda bazı video ve seslerin codeclerini çözmeyip açmıyor
adem ustam size soruyorum siz olsanız neyaparsınız tv alıyorsunuz orta gelirlisiniz bütçeniz belli az çok teknolojiyide biliyorsunuz aldınız tvyi sonra eve gelsin tak ilk gün sorunlu sonra araştırma yapın yok şöyledir yok böyledir nasıl ahkam kesmeyelim sizce
adem ustam güzel yazmışsınızda şimdi sizde söylemi diyorsunuz aldınız kötü ettiniz ne bekliyorsunuz renk sorunlu zaten ses sorunlu zaten smart ı sorunlu zaten e ozaman bu kadar sorunu varda test etmiyorlarmı bu tv leri peki argesi yokmu bu şirketin bakmıyorlarmı son test aşamalarına nasıl olacak millet alacak kobay mı olacak ki vestel diyorsunuz ben seg marka tv aldım 10 sene önce millet aynı şekil diyodu o ne marka diye alanlar hala kullanıyor ama neden bu ürünü alıpta ertesi gün donarak yayın izleyeyim renkleri ve smart olayını geçtim marsı yeniden keşfetmek istemiyorum zaten ustam olanı istiyorum basit bi iş sadece televizyon izlemek
Birde yanlış anlamayın awox düşmanı da degilim yani niye malımın düşmanı olayım parasını vermişim olanı istiyorum ki firma da yok ne kadar ekmek o kadar köfte diyecek kadarda degildir diye düşünmek istiyorum sadece sadece enpati yapsınlar sorun var ve bu sorun genel bi sorun önceden önlem almaları lazım sonra sahaya çıkarıp ugraşmamak için sizide yormamak için