gönderdi mi abi mühendis yazılımı bir de bizim cektigimiz videoya mühendisin tepkisi ne oldu merak ediyorumC ckoca48
K55 için youtube apk sı içine gömülmüş yeni yazılım verileceği bilgisi geldi az önce. (Biliyorsun youtube güncel apk sı manuel yükleniyordu)
2 saate kadar yüklerim dedi mühendis ama bunun içinde renk çalışması yoktur henüz bilgin olsun.
bizleri ne bekliyor abiGENEL DUYURU:
Awox smart kullanıcıları için bu gün OTA üzerinden güncelleme çıkışı yapıldı. Tv leriniz internet üzerinden bu güncellemeyi bu gün yarın alacaktır bilginiz olsun.
Sevgili tkartal , henüz bununla ilgili bir bilgi ulaşmadı elime.Smart olmayan TV'ler için de yeni yazılımlar mevcut mu sn Adem Helvacı ?
Bizler de bilmek istiyoruz lakin, Vestel de olduğu gibi burada da maalesef güncellemenin ne içerdiğini bilmiyor, o nedenle hep kendimiz kontrol ediyoruz.ne gibi gelişmeler olacak adem hocam
k5500rst açtım tv yi beklıyorum bu arada bir turlu fırsat bulup kanalları taşımamıştım. dun denedim ve gercekten dunyanın en sacma kanal duzenleme yazılımı var tvde. ben 15 kanal kullanıyorum kkolay olsun diye digerlerini sildim. mesela 6.kanalda XYZkanalı var sildiniz sıradakı kanal 6 numarayı almıyor 5 den 7 ye gecıyor kanallar boylece kumandadan 6 ya basınca ya 5 ya 7 ye atıyor
Haydi gözünüz aydın diyorum. Bakalım ne gibi değişiklikler göreceksinizHerkese merhaba
Şuan benim U5600 indirmeye başladı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yazılım güncellemesi başladı. OTA paket boyutu 561 M
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Paketi indirdi, ancak sanki yüklenmedi.. Çünkü devamlı yükleme istiyor