AWOX dan güzel haber

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
C ckoca48

K55 için youtube apk sı içine gömülmüş yeni yazılım verileceği bilgisi geldi az önce. (Biliyorsun youtube güncel apk sı manuel yükleniyordu)

2 saate kadar yüklerim dedi mühendis ama bunun içinde renk çalışması yoktur henüz bilgin olsun.
gönderdi mi abi mühendis yazılımı bir de bizim cektigimiz videoya mühendisin tepkisi ne oldu merak ediyorum :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
GENEL DUYURU:

Awox smart kullanıcıları için bu gün OTA üzerinden güncelleme çıkışı yapıldı. Tv leriniz internet üzerinden bu güncellemeyi bu gün yarın alacaktır bilginiz olsun.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ne gibi gelişmeler olacak adem hocam
Bizler de bilmek istiyoruz lakin, Vestel de olduğu gibi burada da maalesef güncellemenin ne içerdiğini bilmiyor, o nedenle hep kendimiz kontrol ediyoruz.

Kim daha erken günceller ve fark görürse paylaşır mutlaka diye düşünüyorum, Benim U5100STR karşımda, bekliyorum bakalım otomatik olarak güncelleme uyarısı verecek mi?

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
k5500rst açtım tv yi beklıyorum :) bu arada bir turlu fırsat bulup kanalları taşımamıştım. dun denedim ve gercekten dunyanın en sacma kanal duzenleme yazılımı var tvde. ben 15 kanal kullanıyorum kkolay olsun diye digerlerini sildim. mesela 6.kanalda XYZkanalı var sildiniz sıradakı kanal 6 numarayı almıyor 5 den 7 ye gecıyor kanallar boylece kumandadan 6 ya basınca ya 5 ya 7 ye atıyor :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
k5500rst açtım tv yi beklıyorum :) bu arada bir turlu fırsat bulup kanalları taşımamıştım. dun denedim ve gercekten dunyanın en sacma kanal duzenleme yazılımı var tvde. ben 15 kanal kullanıyorum kkolay olsun diye digerlerini sildim. mesela 6.kanalda XYZkanalı var sildiniz sıradakı kanal 6 numarayı almıyor 5 den 7 ye gecıyor kanallar boylece kumandadan 6 ya basınca ya 5 ya 7 ye atıyor :)

Bende hiç bir şey çıkmadı :kop

Hüseyin S Çevrimdışı

Hüseyin S

Yeni Üye
13 Eki 2019
37
54
Herkese merhaba
Şuan benim U5600 indirmeye başladı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazılım güncellemesi başladı. OTA paket boyutu 561 M

Paketi indirdi, ancak sanki yüklenmedi.. Çünkü devamlı yükleme istiyor

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Herkese merhaba
Şuan benim U5600 indirmeye başladı.

Yazılım güncellemesi başladı. OTA paket boyutu 561 M

Paketi indirdi, ancak sanki yüklenmedi.. Çünkü devamlı yükleme istiyor
Haydi gözünüz aydın diyorum. Bakalım ne gibi değişiklikler göreceksiniz :ok

Ben manuel başlatma için firmaya yazdım bakalım ne cevap verecekler.

Hüseyin S Çevrimdışı

Hüseyin S

Yeni Üye
13 Eki 2019
37
54
Adem bey indirme işlemi tamam. Yükledi ve kendiliğinden açıldı kapandı tv. Kanal sıralamamı sordu. Ben de yenisi olsunu tercih ettim ve sıralamam değişti. Yani TRT paketiyle başlıyor. Sorun şu: tekrar yükleme istiyor. Ok deyince yine açılıp kapanıyor. Sonra yine yükleme istiyor. Hayır deyince duruyor. Normal tv izlemeye devam ediyorsunuz. Fakat güncelleme yerinde ikaz var. Bakıyorsunuz, yüklenemedi, yükle, güncelle yazıyor. Bunu yapınca da aynı döngü devam ediyor. Acaba önceki murduğumuz aptoid tv vb proğramlar mı sorun etti?

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
5500rst de tık yok daha Zaten bu 5500rst awoxun üvey evladı gibi ne yazılım geliyor ne de alan oluyor herkeste 5600str var

Geri
Üst Alt