Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Aha ilk firemizi verdik bileÇok uzak başkan ?
Aha ilk firemizi verdik bileÇok uzak başkan ?
İstanbulda olsam yanına uğrardım zaten forumdan zor cevap yazıyorsun. Youtubeden cevap alabildim anca ? Söylediğin modeli aldım hatta.Aha ilk firemizi verdik bile
Abi hem tek gitme hem de kayıt yapma isteğinde bulun ama program planlı olursa bildiğimiz şeyleri göremeyebiliriz, geçerken beni Bursa'dan al gurur duyarım senle beraver çarpışmaktan ?Ben neden burada halka açık mecrada yazdım zannediyorsun?
Gidip de dönmemek var yiğidim, Görev Şehidi yazdırmayı unutmayın mezar taşıma
Na yalan söyleyeyim sen yazana kadar aklıma gelmemişti, Güzel fikir tek gitmemek
Vallahi yazınızı görmeden cevabımı yazdım biz yüzyüze tanışmasak da Adem ustam beni bilir ben onu bilirim, gayet de keyifle giderim hazır iş güç de yokken ?Yalnız bırakma adamı ?
Vallahi kim nerede denk gelirse orada cevap yazıyorum.İstanbulda olsam yanına uğrardım zaten forumdan zor cevap yazıyorsun. Youtubeden cevap alabildim anca ? Söylediğin modeli aldım hatta.
Hadi ya yakınsın yine. Dükkan nerede Fethiye'de ?Vallahi kim nerede denk gelirse orada cevap yazıyorum.
Forum hep bizim önceliğimiz zira burası bizim yuvamız, aile ortamımız, Bildiriler nereden karşıma çıkıyorsa oradan en erken şekilde cevaplamaya çalışıyorum.
Yine de önemli olan cevap almış olmanız
Forum dışında
Wp
Youtube
Telefon
Derken artık tatlı bir tebessüm ile yolda ''AAbi ben seni tanıdım, bizim bir tv vardı'' diye söze başlayan kardeşlerimizin sorularını da sokakta cevaplamaya başladım
Bir gün bir klima montajında evin oğlu 5 dakika boyunca yüzüme baktıktan sonra birden ortadan kayboldu ve 5 dakika sonra koşarak gelip ''Ben Biliyordum Sen o sun'' diye parmaklarını sallamıştı bana Odasına gidip telefonundan kanalıma girip teyit etmiş benmiyim değilmiyim diye
Yani sorular bir şekilde bizi buluyor canım hocam
Ayrıca Sen İstanbulda olsan da yanıma uğrayamazdın, Ben Fethiyedeyim
Ölüdeniz Caddesi, Sen neredesin acep ?Hadi ya yakınsın yine. Dükkan nerede Fethiye'de ?
Usta, yakındır Vestelin mesaj atması
Denizli ? Dükkanın ismi ne abi. Bozulan birşey oldu mu geliriz.Ölüdeniz Caddesi, Sen neredesin acep ?
Öyle herkes gelir, sen çay içmeye gelDenizli ? Dükkanın ismi ne abi. Bozulan birşey oldu mu geliriz.
Abi çekim yapılmasına izin verirler mi bilemiyorum, ama ben ne göreceğimi merak ediyorum açıkçasıForumda boyu 185+ kilosu 95+ olan izbandut gibi arkadaşlar aranıyor.
Ya o değil de; ben o fabrikalarını gösteren videoyu bir türlü bulamadım. Konfeksiyon atölyesi gibi bir ortam vardı.
Ahanda hemşeri buldum... Arif'in mençıstıra attığı golü arayan adam gibi nereden nereye...Denizli ? Dükkanın ismi ne abi. Bozulan birşey oldu mu geliriz.