Asgari Ücret Yarın Açıklanıyor ( Anket İçerir ) ?

Asgari Ücret Ne Kadar Olacak ?

• 2200 - 2300 arası

Oy: 14 23.7%
  • 2300 - 2400 arası

Oy: 18 30.5%
  • 2400 - 2500 arası

Oy: 14 23.7%
  • 2500 - 2600 arası

Oy: 8 13.6%
  • 2600+

Oy: 5 8.5%

• Kullanılan toplam oy
    59
S Çevrimdışı

Serinsu

Aktif Üye
10 Ara 2019
424
47
meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
İşte bizde islam gibi dini kullannan ayaklar altına alan
Malum muhalefet partisinden öğrenecek değiliz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nihayet ?
Siyasi yazılar olmamalı :ok
yahu bişi dicem burası asgari ücret konusu.Niye geldin sen işsiz değil miydin en son?

S Çevrimdışı

Serinsu

Aktif Üye
10 Ara 2019
424
47
yahu bişi dicem burası asgari ücret konusu.Niye geldin sen işsiz değil miydin en son?
Öyle
İşte lazım fabrikada lazım asgari ücretin net 3000 tl olmasıda lazım.
Konuyu sürekli Cumhurbaşkanına çekmeyin.
Dert hepimizin bu ülke bizim.
ak partinin hatası varsa chp'nin daha çok var.
İkiside ülkemiz faydası için çalışsın
Anlatabildimmi?

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Öyle
İşte lazım fabrikada lazım asgari ücretin net 3000 tl olmasıda lazım.
Konuyu sürekli Cumhurbaşkanına çekmeyin.
Dert hepimizin bu ülke bizim.
ak partinin hatası varsa chp'nin daha çok var.
İkiside ülkemiz faydası için çalışsın
Anlatabildimmi?
ha bu konuda anlaştık hep derim ikdidarın hatalarında mualifet parti lerinin de suçu var.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Yazdığınıza gelince sizin gibi dürüst işverenler işletmeler diyeyim hep fazlasını verme arzusu duyanlar varken niye özellikle büyük firmalar işletmeler daha az vermenin derdindeler üç günlük dünya da anlamış değilim. :saskin?
Rant desem.

90 lı yılarda daha toy delikanlı iken arkadaşlar ile girdiğim siyasi sohbetlerde sürekli olarak ''Devlet ticaret yapmaz, Devlet denetleyici mekanizma olmalı her zaman, İşi yaptırır, adil vergi kazancı sağlar ve denetleme faaliyetini eksiksis yerine getirir'' derdim.
Ben sanırım hayalimdeki devleti anlatıyormuşum o zaman.

Bu gün bakıyorum devlet gerçekten ticaretten elini çekti, Ne kadar fabrika, banka, hazine arazisi var ise yandaşlara peşkeş çekildi, ortada adil bir vergi dağılımı yok, Zarar eden Avukatlar, Para kazanamayan kuyumcular (Kazanmıyor ama 40 yıldır dükkan işletiyorlar) ortada cirit atarken devlet ne yazık ki kolayını bulmuş ve sabit gelirli vatandaşın tepesine binerek daha maaşı eline geçmeden vergileri kesecek otomatik bir sistem oluşturmuş, onan sonra milletin bilmemnesini bilmem ne yapacağız diyen şeref yoksunu müteahhitlerin vergi borcunu silmekten, yandaşların tüm rantlarını görmezden gelmeye kadar her şeyi mubah görmeye başladılar.

Sorun şu ki bu haramizadeliğin ve doymak bilmezliğin sonucunda artık bu düzen de yeterli gelmiyor. Yani sabit gelirli vatandaştan kesilen peşin peşin paraların bu sömürü düzenine artık yetmemesinin sonuçlarını yaşıyoruz şu an.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Allah sana da tez zamanda kendi evini nasip etsin Adem abi.Kiracılık çok zor.

Dede yadigarı tarlamızı sattık şimdi ev bakıyoruz 1+1 ev fiyatları Edirne de 170 ila 190 bin arasında olmuş.Bazen diyorum satmasamıydık :(
1 aydır eşim ayrı ben ayrı arıyoruz yıl bitmeden alsak diyoruz zor işler .Allah herkesin gönlüne göre versin.
Rabbim gönlünüze göre versin Mert kardeşim.

Karl1 Çevrimdışı

Karl1 

Aktif Üye
17 Haz 2018
76
50
Bence, asgari ücret 2400-2500 TL arasında bir bir tutar olacaktır.

Son düzenleme:
sidar2000 Çevrimdışı

sidar2000 

Aktif Üye
3 Ocak 2019
311
38
Artık sözün bittiği yerdeyiz. İnsanca yaşamak. Herkesin hakkı. Bu ulkeyi tarumar ettiler. Kendi çoluk çocukları , gelecekleri garanti altında nede olsa. Şimdi küfür edecem kendimi zor tutuyorum???????

Geri
Üst Alt