Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Haklısında İnsan sindiremiyor ya vallahi delirecez yakında az kaldıAman hocam şişşşt öyle her yere yazmayın.??
Haklısında İnsan sindiremiyor ya vallahi delirecez yakında az kaldıAman hocam şişşşt öyle her yere yazmayın.??
2350 Yazın kenara...
Asgari ücrete zam gelsede , gelmesede her şeye devamlı zam geliyor zaten , millet olarak alıştık sesimizde çıkmıyor , bari asgari ücretede insan gibi yaşanabilecek şekilde zam gelsinde , insanlarda geçinebilsin.Yok artik yüzde 25 zammi olur
Hala daha asgari ücretin altinda mevsimlik çalişanlar var
Bir yandan asgari ücrete işci calistiran esnaf bu sefer sattigi ürunlere zam yapiyor.yani zammin bir anlami olmuyorki.asgari ücrete yüzde 25 zam olursa esnafta sattigi mala bu zammi koyuyor
AMİN AMİN Birazdaha suriyeli beslesinler suriyelilerde mikrop gibi üremeye devam etsinler ilaç bedava dükkan bedava devletten kömür para gıda yardımı kızılayın bile yardım yaptığını bizzat gördükSayın cumhurbaşkanımızın yapacağı jesti bekliyoruz. Dalgası bir yana sanki kendi cebinden veriyoda maaşı bide jestimizi yaparız diyor edepsiz herif!! Neyse evde annem de babam da emekli. Asgari ücret diyorlarda emekli adam 300-400 lira daha az para alıyor aylık. Bu parada önemli emekli emekçilerimizin. Gerçi bunlar gazilerimizin aylığını kesenler. Neyse ülkeyi bu hale getirenlerin allah belasını versin saygılar.
hocam sende iyice öldürdün bea2250 TL
Her zamanki gibi çok doğru yazdın hocam ama birde şu var asgari ücrete zam gelse de gelmese de herşeye yine zam gelecek geliyorda.Bu zam neden bu kadar önemli ben pek anlamıyorum.
Popülizm yapıp zamanında asgari ücreti iki katına çıkarttılar da ne oldu?
Ülkede ahlak mı var?
Asgari ücreti iki katına çıkarttılar diye ev sahipleri kirayı iki katına çıkartmadı mı o dönem ?
Otoyol geçişlerini vatandaşa kilitlemediler mi?
Müşteri (Pardon hasta) garantili şehir hastaneleri kurulmadı mı?
Tüpgaz iki katı, doğalgaz 3 katı artmadı mı?
Elektriğe bir yılda toplam %57 zam gelmedi mi?
Asgari ücreti bu gün 5000tl yapsalar, yarın üst katta oturan ev sahibim benim kapımı çalmayacak mı sanıyorsunuz?
Ülke bitmiş, Asgari ücret 10.000tl olsa ne olur?
Yine de yazayım da kafamız dağılsın. 2400+agi+yol+yemek+Jest= 2650tl
Devlet geleneğimize asgari ücrete jest yapmayı da yerleştirdik elhamdülillah.